ooooooooohhhhh nasıl sevindim anlatamam canımmm bir fal tecrubesı daha yani.Bende yaşadım bu forumdaki herkes yaşıcak yani malesef diyorum ama fal denen olay yook boş yalan(((
Kuzum benim mutlu olmaya başlaman beni çok mutlu etti inşallah o resim tükenmez kalemle çizilir ve hiç tükenmez bu sefer doğru adamdır40 keremi söyledim bilemiyorum ama falcıların söylediği herşeyin tersini yaşadım.beni eski nişanlımla evlendirip durdular sürekli.ayrılık sonrası baktırdığım fallarda ise yeni kişi olacak diyenlerde bahar ayını işaret etti.özellikle Hüma sana sesleniyorum hani sıfır kilometre biri yoktu.başka biri olmazdı.benimle aynı meslek grubuna sahip biriyle buakşam bir görüşmemiz oldu.yemek yedik ve sohbet ettik.kendini öyle güzel ifade etti ki.duygularından bahsetti.tanımayı düşünüyorum.fırsat vermeye karar verdim.Kızlar bugece mutluluğun resmini çizmeye başladım.nasıl olur bilinmez sonu ama şimdilik mutluyum.
Amin inşallah canım hepimiz için en doğrusu en hayırlısı olur inşallah.bizler o mutluluk tablolarını sırasıyla bir bir çizecez bak gör.Kuzum benim mutlu olmaya başlaman beni çok mutlu etti inşallah o resim tükenmez kalemle çizilir ve hiç tükenmez bu sefer doğru adamdır
Öyle güzel ifade etmişsin ki söylenecek kelime bulamıyorum.hepimizin sorunları üç aşğ beş yukarı aynıydı yüreğimiz acılarla deneyimlenmişti.söylediklerine tamamiyle katılıyorum.zamanı geldiğindede birbir bu acılardan kurtulup,arınıp aydınlık günlere yol alacaz ben buna canı gönülden hep inandım ve inanmayada devam edecem.Katılıyorum. Geçen gün bende düşündüm bunu. Ama falın benim için tek iyi yanı ümitlendirdiği için yanlış bişey yapmamı engellediSize belki saçma gelebilir ama bu forum sayesinde iyi falcı arama telaşına düştüm. Biraz zihnim oyalandı ve burda benim gibi pek çok kişi olduğunu gördüm. Açıkcası herşey yolunda olunca bu topiğe girmem diye düşünüyorum. Fal baktırmasam adamı arar mıydım, mesaj mı atardım, pişman olacağım başka şeyler mi yapardım bilmiyorum Fallar bunları yapmama engel oldu çünkü bekle dediler, zaman verdiler.
Daha öncede söyledim. Bu bir kısır döngü. Herkes bu noktaya gelecek. Deli gibi fal atacak, parası gidecek, ümit bağlayacak ve sonunda olmayacağını anlayacak. Aşk acısı gibi bişey. Hani çekmeden bitmez ya. Bu da öyle. Artık ben ümidimi kaybetmeye başladım. İlk başlarda ki gibi değilim. Demek ki döngüyü tamamlıyorum :))))
selinmat bunu defalarca dedi ve bende ona dedim ki anlıyoruz seni ama şu an kimsenin gözü bunu görmüyor. O esnada 100 kişi gelip burda fal atmayın dese o evredeki kişi yine atar. O garip bir çaresizlik hatta bağımlılık.. Bu ne yazık ki böyle..
Neyse.. ben selinmat için gerçekten çok sevindim. Bunu çok samimi söylüyorum çünkü çok zor olmalı diye düşünüyorum yaşadıkları.. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hepimize sıra gelecek inşallah kızlar
Geçmişte iyi olması bi falcıyı iyi yapmaz ki geçmişi ben biliyorum....Hüma çok iKızlar Hüma demişken belki tekrar bu konuyu açtığım için kızıcaksınız ama uyarmak istedim biraz Hümayı eleştiricem. Uyarı yapıcam atanlara ve atmayı düşünenlere. Hümayı severim ama babanın kızı değil eleştirisini de yaparım.
Burda 2-3 arkadaşında yorumunu dinledim hep aynı muhabbet. Geçmişi öyle güzel anlatıyor öyle güzel büyülüyor ki çizdiği pembe tabloya inanasınız geliyor. Aslında hüma olumsuzu görüyor ama söylemiyor. Olumsuzu da olumlu söylüyor bunu farkettim. Ama tüm fallarda nedense sonu mutlaka aynı BAŞKA ADAM YOK BU ADAM SENİN KADERİN :)
İnşallah size söylediği güzel şeyler birer birer çıkar tabiki
Tam bir pembeci...geçmişi iyi bilmesi iyi bi falcı yapmıyor ki onu...Ben geçmişimi biliyorum zaten..özellikle bu adam senin Kaderin diyenlere sakın inanmayın kızlar olaylar değişir kişiler değişir...Hümaya bi şans daha verirmiyim kredim varken evet verebilirim belki çünkü kredi bitirmeye falcı yok:)))Binnaz öldü benim için...O fiyatlara değecek bir falcı yok maalesef Hüma yakında 60 olur...Kızlar Hüma demişken belki tekrar bu konuyu açtığım için kızıcaksınız ama uyarmak istedim biraz Hümayı eleştiricem. Uyarı yapıcam atanlara ve atmayı düşünenlere. Hümayı severim ama babanın kızı değil eleştirisini de yaparım.
Burda 2-3 arkadaşında yorumunu dinledim hep aynı muhabbet. Geçmişi öyle güzel anlatıyor öyle güzel büyülüyor ki çizdiği pembe tabloya inanasınız geliyor. Aslında hüma olumsuzu görüyor ama söylemiyor. Olumsuzu da olumlu söylüyor bunu farkettim. Ama tüm fallarda nedense sonu mutlaka aynı BAŞKA ADAM YOK BU ADAM SENİN KADERİN :)
Biz arkadaşlarlada yazıştığımızda bunu dile getirdim.Hüma kötü bir yorumcu değil.kesinlikle görüyor birçok şeyi.fakat bilerek gerçekten söylemiyor ve aslada söylemiyecek.inanın kan kustuğum günlerde yalvarıyordum kendisine neolur o adamdan bahsetme bana yenKızlar Hüma demişken belki tekrar bu konuyu açtığım için kızıcaksınız ama uyarmak istedim biraz Hümayı eleştiricem. Uyarı yapıcam atanlara ve atmayı düşünenlere. Hümayı severim ama babanın kızı değil eleştirisini de yaparım.
inan hepimiz mutlu olacaz ve dönüp bu hallerimize gülecez.ama lütfen inancını kaybetme güzel düşün.düşünce gücünü hafife alma.bana defalarca eskisi dediler ben olmayacağını düşünüyordum.yeni biri için uzun vade verdiler ben yakın gelecekte olacak diye düşünüyordum.dedim ya neyi düşünüyorsak onu çekiyoruz.umarım bir gün artık hepimiz mutluluğun resmini çizmeye başlarız
senin adına çok sevindim
ama ben yoruldum be kızlar
Biz arkadaşlarlada yazıştığımızda bunu dile getirdim.Hüma kötü bir yorumcu değil.kesinlikle görüyor birçok şeyi.fakat bilerek gerçekten söylemiyor ve aslada söylemiyecek.inanın kan kustuğum günlerde yalvarıyordum kendisine neolur o adamdan bahsetme bana dememe rağmen kaderin deyip durdu.artık ağzından çıkmıştı bikere geri adım atması nemümkündü.ayrıca çoğukez kartların enerjisini bozmuş olabilirim kendin açılım yap diyordum ne hikmetse benim kartların aynısı kendi destelerindede çıkıyordu.bilmiyorum anlamadım bu işlere artık kafa yoramıyorum vede gerekte yok diyorum.ama bana 21-22 fal gelmiş ve bukadar gözyaşı dökmüş acı çekmiş birine insani olarak önüne bak der geçerdim olmuyorsada bir yılı aşmış bir olayda oyalamanın bir mantığı yoktur.sağlık olsun bunları yaşamam gerekiyormuş.Kızlar Hüma demişken belki tekrar bu konuyu açtığım için kızıcaksınız ama uyarmak istedim biraz Hümayı eleştiricem. Uyarı yapıcam atanlara ve atmayı düşünenlere. Hümayı severim ama babanın kızı değil eleştirisini de yaparım.
Ayrılana kadar bizi evlendirdiler,ayrıldıktan sonra yeniden kavuşturdular.fakat birkaç falcı yeni biri girecek, eskiside dönecek dedi.yeni biri için en erken verilen tarih bahar dilimiydi.hatta bana eskisi döner sen yeni girecek kişiyi kabul etmezsen evlilik trenini kaçırırsın diyenlerde oldu.birara fallarımı analiz eder sizle paylaşırım kayda değer birşey varsa.çok oldu üç aydır fal atmıyordumselinmat sana bir Allah'ın kulu demedi mi yeni biri olcak yaa
Ayrılana kadar bizi evlendirdiler,ayrıldıktan sonra yeniden kavuşturdular.fakat birkaç falcı yeni biri girecek, eskiside dönecek dedi.yeni biri için en erken verilen tarih bahar dilimiydi.hatta bana eskisi döner sen yeni girecek kişiyi kabul etmezsen evlilik trenini kaçırırsın diyenlerde oldu.birara fallarımı analiz eder sizle paylaşırım kayda değer birşey varsa.çok oldu üç aydır fal atmıyordum
Kuzum benim mutlu olmaya başlaman beni çok mutlu etti inşallah o resim tükenmez kalemle çizilir ve hiç tükenmez bu sefer doğru adamdır
Canım benim bende şoklardayım neler konuşuyorduk şimdi nasıl oldu.Bitanem umarım sende enyakın zamanda mutluluğu bulursun vede diğer kızlarda.bizde burda habire halay çekeriz.iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız.seni seviyorum biliyorsunYaaa inanmıyorum cok sevindim cok cok ❤Sakinkal
Ne oldu güzel bışeyy onu anladım ama umarım bekledıgın bışeydırttCanım benim bende şoklardayım neler konuşuyorduk şimdi nasıl oldu.Bitanem umarım sende enyakın zamanda mutluluğu bulursun vede diğer kızlarda.bizde burda habire halay çekeriz.iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız.seni seviyorum biliyorsun
Oldu canım hayatıma dahil olmak isteyen bir beyle tanıştım.bakalım nasip kısmet tanımaya çalışacam ama ilk izlenimler iyi.şimdilik çok mutluyum Allahım sizleride mutlu etsin. eski nişanlımın dönmesi konusunda ısrarcı olan ve bizi evlendiren yorumcuların falları an itibariyle patlamıştır.çünkü bu kişiler aynı zamanda yeni biri olmaz deyip duranlardıNe oldu güzel bışeyy onu anladım ama umarım bekledıgın bışeydırtt
Ya bu aşk hayatıyla ilgili fallar neden çıkmıyor. İş, eğitim, sosyal çevre vs. şeyler çıkıyor aşk neden çıkmıyor
mesela Selena bana geçen sene çok yakının olan bir bayanın yardımına koşacaksın, sağlıkla ilgili bir durum olcak demişti. O hafta içinde kardeşim kadar yakın gördüğüm kuzenim doğum yaptı ve ben hastaneye gittim. Ha diyeceksiniz doğum yani illa olacak ama beklenmedik tarihte gelmişti bebek.
Arkadaş biriniz de aşkla ilgili bişeyi bilin bende. Yok! Yok! Yok!
Oldu canım hayatıma dahil olmak isteyen bir beyle tanıştım.bakalım nasip kısmet tanımaya çalışacam ama ilk izlenimler iyi.şimdilik çok mutluyum Allahım sizleride mutlu etsin. eski nişanlımın dönmesi konusunda ısrarcı olan ve bizi evlendiren yorumcuların falları an itibariyle patlamıştır.çünkü bu kişiler aynı zamanda yeni biri olmaz deyip duranlardı
Kızlar Hüma demişken belki tekrar bu konuyu açtığım için kızıcaksınız ama uyarmak istedim biraz Hümayı eleştiricem. Uyarı yapıcam atanlara ve atmayı düşünenlere. Hümayı severim ama babanın kızı değil eleştirisini de yaparım.
Sağol canım ya.darısı başınıza ve hatta daha iyileri sizin olsun.mutlu olmanızı çok ama çok isterim.bence benzetmekten ziyade bizlere sadece oynuyorlar.Nediyeyim belki bizim uyanışımız gibi onlarda uyanır umut tacirliğinden vazgeçerler birgün.Sakinkal Senin özel hayatın adına çok sevindim canım benim
Amin.İnşallah ilişkin daim olur
Aslında fal olayında şuna takıldım.Bu falcılar esas oğlanı görüyorlar da bizim platonik veya exlere mi benzetiyorlar?O zaman gelsin tarihler,yok buluşma yeri,kalabalık ortam,kutlama falan.Halbuki ne gelen var ne giden
Spiro bu emoji sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?