Binnaz Abla

Burda Hümanın ipliğini pazara çıkaran kişilerden biriyim çünkü hep biliyordum ben gibiler çok var.inan çok çektim ve bunu dile getirmeyi bir borç bildim kendime.bazen kızanlar oldu,bunu itici bulanlarda oldu...birkere kafaya koydum hani benim için felaket tellalcisi deselerdide ben yazacaktım.Allah biliyor tamamen iyi niyet ölçüsünde yazdım.okadar yıl okuduk ettik.kimseye zararımız olmadı.kişilerlere takılıp kalmadık.bana falları çıkmış çıkmamış çokta umursamıyordum artık.ama ben bunu yazmalıydım.

blackpearl falcı değil iddia ediyorum enerji falan değil onun faldan anladığı yok, ecem eski özeninde olsaydı dikkate al derdim ama salllıyor milleti, geysuya baktıralı çok oldu ama anda fena değildir
Anlamadığım neden Black adı geçince hemen bir cevap yazma gereği duyuyorsun ? Yani beğenmediysen beğenmedin ama emeğe biraz saygı olsun dimi

Kızlar günaydın
Ben malesef fal diyetimi bozdum
Hem aşkta sıkıntı varda hemde iş yerinde ve Blacke baktırdım (arkdaşım da dahil) bende biraz bildiği için beklicem. Fakat arkadaşımda erkek arkadaşını bir güzel tarif etti ve harfler söyledi ve şüphelerimizi doğruladı diye bilirim çünkü biz bir kadın olabileceğini tahmin ediyorduk .kadın için ne harf ne de tarif ede bildi tek söylediği bir şekilde öğrenecek olduğu bekle iki hafta kadar Dedi .beklemediğiz
Gelişmelere yazarım

Anlamadığım neden Black adı geçince hemen bir cevap yazma gereği duyuyorsun ? Yani beğenmediysen beğenmedin ama emeğe biraz saygı olsun dimi
Sevgili dolce vita, ben fikirlerini sormuştum arkadaşlara, seka da sağolsun fikrini yazdı. Demek ki hiç begenmemiş, bunu söylemesinde ne sakınca var ? Sen neden kızdın bu kadar? Bu forum kim iyi kim kötü onu anlamak için değil mi ?

bu adam senin elif demişti bana da:) gerisini söylemiym....

Canım herşey gönlünce olsun... Üzüntülerinin telafisidir bu insan inşallah... Ve tabi darısı bütün topiğin başına

ben de seni cok seviyorum kuzum dularım seninle hakkında en hayırlısı olsun :)

Siz de yeşilçingene için olumsuz yazdınız... Kimse size sizin şu gösterdiğiniz tavrı göstermedi.. Olmamıştır uymamıştır dedik geçtik.. Beğendiklerinizi alkışlayıp, beğenmediklerinizi sizinle birlikte yermek zorunda değil kimse... Emeğe saygı ise Black çingene ile kıyaslanamaz bile...

Sakinkal umut tacirliğinden kimsenin vazgeçeceğini sanmıyorum canım.Ya kaderimizde olanı şu an aklımızda kalanı görüyorlar yada gene fal gelsin diye avutuyorlar

Sakinkal Kimse babasının hayrına fal bakmıyor tatlım.Olumlu bakıyorlar daha sonra olacak diye inanıyoruz gelsin 5 puanlar,yıldızlar.Sonra gerçekler ayan olunca spirolar gelmeyince 1 yıldız verince eleştirilen biz oluyoruz
biz hümayı veya başka birini eleştirsekte onlara gidenler olacak mı!olacak gitmeyenler olacak mı!olacak!
O zaman hepimizin fikri kendine.
burası da bir forumsa herkes kişisel deneyimini söylemek istediği sürece söyler

bu adam senin elif demişti bana da:) gerisini söylemiym....
elifkslan1 bana da yaşanmamışlıklar var dedi canımAy spiro'yu bağrıma basacaktım bir duygusala bağlamıştım bu cümlede.
Ama esas oğlan mı desek aklımızdaki kişi mi desek sevdiğimiz mi desek kod adı mı koysak hiç gelmedi
Şunu anladım kısa ve öz: Fazla sakındığın göze çöp batar.
spiro mu kasımdan beri haber alınamıyor

askıda kalmışşsınız ,yaşanmamışlıklarınız var dedi bana daaa:)

Ne benim ne de onun aşk çizgisinde başka biri yokmuş... Öyle demiş bana da...Bir de adam asılı mı kalmış ne
Onu bilmem benim aşk çizgim karıştı sil sil çıkmıyor....

Ben zaten çingene için okursanız ilk olarak yazdım belki enerji tutmadı belki haklı çıkar diye .sonrasında çıkmadığını dile getirdim ve yine diyorum benle enerjisi tutmadı saygı duyuyorum kimseyi de karalamıyorum .black de çıktığını söyledim .
Arkadaş gibi Çingene falcı dgl his fln yok diye birşey demedim yani biraz olsun anlata bildim mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…