Kızmadım sadece dikkatimi çekti yani ne zmn ki Blackberry adı geçse birden bire ayni tepki geliyor .ben sadece emeğe biraz daha saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum .fal işi zaten enerji işi .benle uyuşmayan falcılar için ben asla falcı dgl hissi fln yok demem yanı belki benle uyumamış olabilir .Sevgili dolce vita, ben fikirlerini sormuştum arkadaşlara, seka da sağolsun fikrini yazdı. Demek ki hiç begenmemiş, bunu söylemesinde ne sakınca var ? Sen neden kızdın bu kadar? Bu forum kim iyi kim kötü onu anlamak için değil mi ?
kalıp güzel cümleler...:)Ay banada dedi onu
Ne benim ne de onun aşk çizgisinde başka biri yokmuş... Öyle demiş bana da...Bir de adam asılı mı kalmış ne
Onu bilmem benim aşk çizgim karıştısil sil çıkmıyor....
Ahaaaa bu cümlede var bendeBir de senin yapabilecegin bir sey yok ipler karsı tarafın elinde, kesinlikle adım atma ama bu adam hayırlı gelecek sana
Ne benim ne de onun aşk çizgisinde başka biri yokmuş... Öyle demiş bana da...Bir de adam asılı mı kalmış ne
Ahaaaa bu cümlede var bende
senin yapabilecegin bir sey yok ipler karsı tarafın elinde, kesinlikle adım atma ama bu adam hayırlı gelecek.....
"Uzun vade de iyi ki olmuş bu ayrılık diyeceksin" de var mı sende
Kızlar günaydın
Ben malesef fal diyetimi bozdum
Hem aşkta sıkıntı varda hemde iş yerinde ve Blacke baktırdım (arkdaşım da dahil) bende biraz bildiği için beklicem. Fakat arkadaşımda erkek arkadaşını bir güzel tarif etti ve harfler söyledi ve şüphelerimizi doğruladı diye bilirim çünkü biz bir kadın olabileceğini tahmin ediyorduk .kadın için ne harf ne de tarif ede bildi tek söylediği bir şekilde öğrenecek olduğu bekle iki hafta kadar Dedi .beklemediğiz
Gelişmelere yazarım
katina varsaaaaaaaaaaa bakıymmmm atınnnn
yok görmedim bi mesaj at bana yüklenir eski mesajlarbana verdiği tarihler patladı. adamın fiziği çok iyi tarif etti. adında ve soyadın da bulunan 4 harfi bildi. çok şaşırmıştım. zor 4 harf öyle a, e falan değil. bekle dedi ama zaman geçeli çok oldu. başka da bişey olmadı zaten.
ben atmıştımmmmmm araya kaynadım galiba. dönmedin banaaa
Ay banada dedi onu
anlaşılan hüma copy paste yaparak işi götürmüş:)ncarenot Her lafına giriyorum kuzum bu cümle de spiro için kuruldu Hatta bişey yazarsam geri kaçacağını sabretmem gerektiğini aynen karşı tarafın hamlede bulunması gerektiğini söyledi.
Spiro zımparayı hakediyorsun
Hüma bize mahkeme açacak kızlarrrrrrrr
masalkizi- Ne hikayelere kanmışız kuzum .
binnaz üyeliğimi sildimkendimi kandırmaktan bıktım
Hayattan Beklediğim emoji
spironun yaşattığı emoji
Senin mesajlarda kelimeleri bulmaya çalışıyorum emojiler arasında. İdareli kullan kız şuınları
Tıpkı senin yeşilçingene adını duyunca direk kötülemen gibi mi. Kendin gibi sanma insanları soru soruldu kız da cevapladı.Anlamadığım neden Black adı geçince hemen bir cevap yazma gereği duyuyorsun ? Yani beğenmediysen beğenmedin ama emeğe biraz saygı olsun dimi
Valla yorumlarınız hiç öyle değildi... Her neyse benim takıldığım emeğe saygısızlık olarak nitelemeniz oldu... Beğenmemek hisli bulmadığını belirtmek bana göre hiç de emeğe saygısızlık değil.... Fikir beyanı sadece...Ben zaten çingene için okursanız ilk olarak yazdım belki enerji tutmadı belki haklı çıkar diye .sonrasında çıkmadığını dile getirdim ve yine diyorum benle enerjisi tutmadı saygı duyuyorum kimseyi de karalamıyorum .black de çıktığını söyledim .
Arkadaş gibi Çingene falcı dgl his fln yok diye birşey demedim yani biraz olsun anlata bildim mi acaba
Hiç çabalama bence... Kendi kendine siliniyor herkes zamanı geldiğinde...ncarenot Nasıl bir çizgidir bu Allahım
Hangi malzemeyi kullansam bilemedim?Silgi,zımpara,asit falanasılı spiro nasıl çizgiden silinir
Ben yeşil çingene için falcı dgl demedim .dikkat ederseniz his Yok fln hiç demedim sadece enerji tutmadı benimle dedim ! Okuya bilirsinşzde hatta yine diyorum emeğine saygı duyuyorum ama benle uyuşmadı demek !Tıpkı senin yeşilçingene adını duyunca direk kötülemen gibi mi. Kendin gibi sanma insanları soru soruldu kız da cevapladı.
Okudukça gülüyorum herkese aynı sözler sarfedilmiş Ezberi iyimiş anlaşılan.bende onlardan aldığımı başkalarına satabilecek kıvama geldim.acep yorumcumu olsamNe benim ne de onun aşk çizgisinde başka biri yokmuş... Öyle demiş bana da...Bir de adam asılı mı kalmış ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?