Okudukça gülüyorum herkese aynı sözler sarfedilmiş Ezberi iyimiş anlaşılan.bende onlardan aldığımı başkalarına satabilecek kıvama geldim.acep yorumcumu olsam
Alıntılar:Hümadan alıntılar:
Yeni biri yok, yeni bir tanışma tokalaşma keşke gözükse, sen de tertemiz bir safa açıp önüne rahatça baksan bunu hemcinsin olarak gönülden isterim, ama bana yansıyan yine bu adam ile devam edeceğin...
Valla canım tanıştım tokalaştım ve yeni bir ilişkiye merhaba dedim
Aman Allahım noktadı virgülü bile aynıAlıntılar:
Birtanem senin ilişki başlangıcın yakın zaman da kesinlikle var bu kişi yeni bir tanışma tokalaşmayla hayatına girmicek sen bu kişiyi tanıyorsun hatta bir şeyler yaşanıcakken yarım kalmış havada asılı kalmış bir durum söz konusu.
Senin yapabileceğin hiçbir şey yok dengede ve uyumda kalman lazım savaş atı munzur keza ondan gelicek adımları göstermiş
Çok sevındım hayırlısııı olsun...klasık form sorusu sorucamm patlayanlar kimlerr?? Bılen olmadımo bu durumu??sezgı ye ve semaya baktırmışmıydın enazından ????Oldu canım hayatıma dahil olmak isteyen bir beyle tanıştım.bakalım nasip kısmet tanımaya çalışacam ama ilk izlenimler iyi.şimdilik çok mutluyum Allahım sizleride mutlu etsin. eski nişanlımın dönmesi konusunda ısrarcı olan ve bizi evlendiren yorumcuların falları an itibariyle patlamıştır.çünkü bu kişiler aynı zamanda yeni biri olmaz deyip duranlardı
Tevekkeli boşuna değil günde 20 fal bakması... Aynı lafları evir çevir itele... 20 falı toplasan 1 fal etmiyor...Bizde para bayıldık o kadar...Alıntılar:
Birtanem senin ilişki başlangıcın yakın zaman da kesinlikle var bu kişi yeni bir tanışma tokalaşmayla hayatına girmicek sen bu kişiyi tanıyorsun hatta bir şeyler yaşanıcakken yarım kalmış havada asılı kalmış bir durum söz konusu.
Senin yapabileceğin hiçbir şey yok dengede ve uyumda kalman lazım savaş atı munzur keza ondan gelicek adımları göstermiş
Alıntılar:
rüyaya bakarsan neler olmuştu:)....Bugün günlerden hüma demekki
Humacan bende geçmişi bilemedi ki gelecekten bahsedeyim kızlar. Ve zaten gelecek için cogumuza aynı şeyi söylemiş ipler onun elinde, ama Rüyalarında falan göreceksin, o adam kaderin gibi gibi ...
sen yenisin galiba at çıkan kartlarını yorumluym :)Şöyle bir durum alıyorum sizde Yaşanmamışlık,asılı kalmış süreçler var.kalif ters gelmiş ondan adım gelmesini bekle.yeni biri yok ruh kartı ariman ters gelmiş dengede kal.evliliği düşündüğü tek kişi sensin.senle ilgili çekinceleri var.yeni biri yok sadece sabret
Bu kişi seni çok ciddi bir bayan olarak görüyor. Öylesine takılıyım laylaylom geziyim olarak değil. Bu ilişki başladığı zaman bitme söz konusu değil evliliğe kadar sürer diyor kartlar:)))Hümadan alıntılar 2:
Ben bu özel durumun sebebi ile sana normalden de detaylı bir inceleme gerçekleştirdim, kendi destelerim ile hem imparator hem de ilişki açılımı yaptım, senin seçimlerine de baktım ve gayet net sonuçlar elde ettim, sana da iyi kötü ne görüyor isem aktaracağımdan emin olabilirsin..
Ya öyle bir şey ki, sen her ne kadar bitti desen de, siz aktif cephe içeriisndesiniz, ve daha yaşayacağınız bir sürü olay var kapıda bekleyen. Asla bitik gözükmüyorsunuz bana onu diyim. Olayın senin beklemen veya beklememen ile hiç ilgisi yok çünkü hakimiyet sende değil, ipler karşı tarafta olduğu için sen beklemeyi seçsen de seçmesen de ondan alacağın adımlar var.
Uyanmanın zamanı gelmişti sen beni uyardın zamanında da işte akılsız kafam 6-7 tane fal attı hümayaDaha fazla hüma alıntısı yapmayın nolur... Tamamı benim benim falım.... Tek tesellim 1 kere göndermiş olmak...
Hümadan alıntılar 3:Bu kişi seni çok ciddi bir bayan olarak görüyor. Öylesine takılıyım laylaylom geziyim olarak değil. Bu ilişki başladığı zaman bitme söz konusu değil evliliğe kadar sürer diyor kartlar:)))
kalifin ters gelmesi ayrılık devam edicek anlamındadır..
Canım benim sen çooook iyisin burda en sazan benim 20 nin üstünde gitmişliğim var intihar etsem yeridir.pühhhh akılsız kafam.birileride beni böyle uyandıraydı yaDaha fazla hüma alıntısı yapmayın nolur... Tamamı benim benim falım.... Tek tesellim 1 kere göndermiş olmak...
Sanırım ençok ben yanmalıyım.falcılara uyup hayatımı rezil ettim.verdiğim o paralarıda düşünmüyorum.Yeniyim canım
Zaten ayrıyız.seven sahiplenir bekletmezdi uzak kalmazdı.şurayı okuyunca hem bir sürü falcı tarafından keklendiğime mi yanayım boş yere kürek çektiğimemi yanayım giden paralara mı yanayım
Hümadan alıntılar 3:
Bu erkek seni seviyor madem sevgi var neden böyle davranıyor hüma deme, bu kızsal bir bakış açısıdır, o bir erkek ve kafasıdna senin en tahmin etmediğin şeyleri bile, en detayları bile ince ince kafasında ölçüp biçiyor, bu kafa doluluğu onda ruhen bir ağırlık yaratmakta, ileriyi geleceği ikinizi düşünüyor sen sanıyorsunki onun soğukkanlı ve sessiz durmasından sanıyorsunki sizi önemsemiyor. Ama hayır öyle bir şey yok. İpler onda, ben yön verici adım atma derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?