Canım paylaşsam tüm falları ne ortak yönlerimiz çıkacak Allah bilir.neredeyse hepimiz aynı adamla görüşüyormuşuzda haberimiz yokmuşSakinkal şimdi cinnet geçireceğim kuzum
Bana da anlattı kız erkek kafasını.bn kız kafasıyla yanlış düşünüyormuşum.problemlerini halletmeye uğraşıyormuş
Canım paylaşsam tüm falları ne ortak yönlerimiz çıkacak Allah bilir.neredeyse hepimiz aynı adamla görüşüyormuşuzda haberimiz yokmuş
AhahahaHepimizin görüştüğü adam kesin EROS
Kızlar panik yok anlaşıldı hepimizin falı aynı.bakın ben mutluluğunyakaladım sıra sizde demekki.falların tersini madem yaşıyoruz yaşayalımYaaa siz Hüma'nın bana baktığı falı yazdınız resmen ama
Deme kendine öyle şeyler... Yepyeni bir başlangıcın var... Enerjini düşürme...Geçmişi unut...Canım benim sen çooook iyisin burda en sazan benim 20 nin üstünde gitmişliğim var intihar etsem yeridir.pühhhh akılsız kafam.birileride beni böyle uyandıraydı ya
Bu arayan kişi ara ara arayan biri miydi yoksa aylardır irtibatın yok muydu? Zira benim aylar oldu ritüel kurtarmaz gibikızlar birşey daha merak ediyorum.bugün de bir merakım üstüm de
Tuğçe ışınsu "arama ritüel "i var denediniz mi hiç ?
Benim üçünçü denemem ya olaçağı vardı ya da bu ritüel işe yarıyor
Aramasını beklediğiniz biri varsa isterseniz deneyin belki işe yarar sizde de
İlk denememde 2ay olmuştu sonra ki deneme 2-3 hafta son deneme 1 hafta .Bu arayan kişi ara ara arayan biri miydi yoksa aylardır irtibatın yok muydu? Zira benim aylar oldu ritüel kurtarmaz gibi
Nasıl yapılıyor peki bilgi verebilir misin?
Emeğe saygi diye begenmediğimiz falcilari içimizde tutacaksak bu topic neden var dimiAnlamadığım neden Black adı geçince hemen bir cevap yazma gereği duyuyorsun ? Yani beğenmediysen beğenmedin ama emeğe biraz saygı olsun dimi
Hahah bak bu konu da haklısın sanki falcı benmişim gibi yazmışım :))Emeğe saygi diye begenmediğimiz falcilari içimizde tutacaksak bu topic neden var dimi
İlahi dolcevitacım nedendir bilinmez tam falci ağzıyla yazmissin :))))))))))))))))))))))))))))) emege saygi 5 yildiz!!!
Haklısın canım bunlarda işte bir tecrübe oldu bize.artık bakıp bakıp gülüyorum geçmişe.hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun en güzelindenDeme kendine öyle şeyler... Yepyeni bir başlangıcın var... Enerjini düşürme...Geçmişi unut...
Sanırım ençok ben yanmalıyım.falcılara uyup hayatımı rezil ettim.verdiğim o paralarıda düşünmüyorum.
Durum neydi ne oldu :/Canım ben de hümaya 15 kere gitmişimdir garanti.ayrıca size ilk yazdığım kısımdaki falcıların herbirine 2'şer gitmişliğim var.Sadece meblağ olarak hümaya yanmıyorum benhepsine yanıyorummmm
Durum neydi ne oldu :/
BURADAN DA YAZIYORUM DANDİK FAL SEPETİ UMARIM OKURSUNUZ
ON ÜÇ DAKİKALIK FAL KISMINDA YORUMCUNUZ KENDİ EVİ ÇİÇEKLERİNİ ANLATTI VE SİZİN DEDİĞİNİZ TEK ŞEY 'içinden geçenleri söylemiştir yorumcumuz bir şey diyemeyiz tutmamış olabilir'
Verilen ücreti de iade yapmamak nasıl terbiyesizliktir bu nasıl bir sizin söylemeniz ile ciddi bir kurumdur.
Burayı eminim okuyorsunuzdur hayatım boyunca ne böyle bir kepazelik gördüm ne bir şey duydum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?