- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Fal sepetinde defalarca aynı şeyi yaşamış ve asla iade alamamış biri olarak byv gibi fal sepeti defteri de kapanmıştır benim içinBURADAN DA YAZIYORUM DANDİK FAL SEPETİ UMARIM OKURSUNUZ
ON ÜÇ DAKİKALIK FAL KISMINDA YORUMCUNUZ KENDİ EVİ ÇİÇEKLERİNİ ANLATTI VE SİZİN DEDİĞİNİZ TEK ŞEY 'içinden geçenleri söylemiştir yorumcumuz bir şey diyemeyiz tutmamış olabilir'
Verilen ücreti de iade yapmamak nasıl terbiyesizliktir bu nasıl bir sizin söylemeniz ile ciddi bir kurumdur.
Burayı eminim okuyorsunuzdur hayatım boyunca ne böyle bir kepazelik gördüm ne bir şey duydum!
owwwwkızlar haberlerim var olumsuz ama olsun :) tüm olumsuz fallar çıkmış oldu sanırım artık:) çünkü ben benimkiyle bugün efsane bir kavga ettim ve birbirimizi engelledik.
Bu durumu öngören olmuş muydukızlar haberlerim var olumsuz ama olsun :) tüm olumsuz fallar çıkmış oldu sanırım artık:) çünkü ben benimkiyle bugün efsane bir kavga ettim ve birbirimizi engelledik.
Bu durumu öngören olmuş muydu
owwwwbelki geçici bir sinir halidir olamaz mı?
O zaman falsepetinde iade almayı başaran bir yek ben varmışım:) nasıl başardık diye sorarsanız aldığım fal yüzde 99% falalem naira'dan aldığım fal ile aynıydı.yani aynı kişiler... dikkat edin kızlar.Fal sepetinde defalarca aynı şeyi yaşamış ve asla iade alamamış biri olarak byv gibi fal sepeti defteri de kapanmıştır benim için
Ama senin falların olumluydu canım öyle hatırlıyorum hatta senin adımın sayesinde barismistinizoldu olmaz mı ama fallara iyice bakmam lazım:)
yok canım istemiyorum kesinlikle ağlamaktan bıktım gerçekten
Falalemde diğer sitelerde fal bakanların yedeği gibi... Yorumcularının hepsi başka sitelerde başka isimle biliniyor...O zaman falsepetinde iade almayı başaran bir yek ben varmışım:) nasıl başardık diye sorarsanız aldığım fal yüzde 99% falalem naira'dan aldığım fal ile aynıydı.yani aynı kişiler... dikkat edin kızlar.
Kimdi falcı?BURADAN DA YAZIYORUM DANDİK FAL SEPETİ UMARIM OKURSUNUZ
ON ÜÇ DAKİKALIK FAL KISMINDA YORUMCUNUZ KENDİ EVİ ÇİÇEKLERİNİ ANLATTI VE SİZİN DEDİĞİNİZ TEK ŞEY 'içinden geçenleri söylemiştir yorumcumuz bir şey diyemeyiz tutmamış olabilir'
Verilen ücreti de iade yapmamak nasıl terbiyesizliktir bu nasıl bir sizin söylemeniz ile ciddi bir kurumdur.
Burayı eminim okuyorsunuzdur hayatım boyunca ne böyle bir kepazelik gördüm ne bir şey duydum!
Eylül.Enerjimiz uymamış olabilir diyeceğim o bile saçma olacak.Evin düzeni ile falım çok alakalı...Kimdi falcı?
Hayır adamlar diyor ki biz kurumsal müesseseyiz...Ben iadeyi geçtim paramı istiyorum orada atılacak kimse yok hele ben zaten fal işini bırakmış kişiyim yeni denemelere hiç girmemiştim lakin insan bir şeyler duymak istiyor atayım dedim ve attım.Atmaz olaydım...O zaman falsepetinde iade almayı başaran bir yek ben varmışım:) nasıl başardık diye sorarsanız aldığım fal yüzde 99% falalem naira'dan aldığım fal ile aynıydı.yani aynı kişiler... dikkat edin kızlar.
Demek ki neymiş bizde falsepetinde başlayalım fal bakmaya nasıl olsa iade yok 3-5 hesap açarız birinden aldığımız bilgileri diğerine satarız ak sana ek iş.. Melih ile Ceren gibi falsepetinde. Çok eminim ikişer aynı kişi sadece bilgisayardan ses değiştirirliyor... aptal olan biziz yaniHayır adamlar diyor ki biz kurumsal müesseseyiz...Ben iadeyi geçtim paramı istiyorum orada atılacak kimse yok hele ben zaten fal işini bırakmış kişiyim yeni denemelere hiç girmemiştim lakin insan bir şeyler duymak istiyor atayım dedim ve attım.Atmaz olaydım...
BURADAN DA YAZIYORUM DANDİK FAL SEPETİ UMARIM OKURSUNUZ
ah üzüldüm beMavikurdele10 ama hayırlısı olsun :/
Ama senin falların olumluydu canım öyle hatırlıyorum hatta senin adımın sayesinde barismistiniz
Hayır söyledikleri cevap çok saçma ve gereksiz..Alt tarafı ücret iadesi yapılacak aykırı imiş.Otuz liraya batmazsınız dedim hala iade yapılmamaktadır diyorlar.Demek ki neymiş bizde falsepetinde başlayalım fal bakmaya nasıl olsa iade yok 3-5 hesap açarız birinden aldığımız bilgileri diğerine satarız ak sana ek iş.. Melih ile Ceren gibi falsepetinde. Çok eminim ikişer aynı kişi sadece bilgisayardan ses değiştirirliyor... aptal olan biziz yani
Olumsuz yorumları da yayınlayın o zaman diyince hiçbir türlü cevap vermiyorlar.Kızlar Eylülün sayfasındaki yorumlara aldanmayın site düzenbazlıklarla dolu. Negatif yorumları yayınlamıyorlar, kendileri falcılara yorum yazıyorlar. O yorumlardaki kadar hisli bir kadın en azından zahmet edip tespit yapardı fal bile diyemem fal sepetinden ve eylülden uzak durun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?