Binnaz Abla

kızlar haberlerim var olumsuz ama olsun :) tüm olumsuz fallar çıkmış oldu sanırım artık:) çünkü ben benimkiyle bugün efsane bir kavga ettim ve birbirimizi engelledik.

Fal sepetinde defalarca aynı şeyi yaşamış ve asla iade alamamış biri olarak byv gibi fal sepeti defteri de kapanmıştır benim için

Fal sepetinde defalarca aynı şeyi yaşamış ve asla iade alamamış biri olarak byv gibi fal sepeti defteri de kapanmıştır benim için
O zaman falsepetinde iade almayı başaran bir yek ben varmışım:) nasıl başardık diye sorarsanız aldığım fal yüzde 99% falalem naira'dan aldığım fal ile aynıydı.yani aynı kişiler... dikkat edin kızlar.

Falalemde diğer sitelerde fal bakanların yedeği gibi... Yorumcularının hepsi başka sitelerde başka isimle biliniyor...
Bknz: Telwe Serüven = Rezzan Abla

Kimdi falcı?

Hayır adamlar diyor ki biz kurumsal müesseseyiz...Ben iadeyi geçtim paramı istiyorum orada atılacak kimse yok hele ben zaten fal işini bırakmış kişiyim yeni denemelere hiç girmemiştim lakin insan bir şeyler duymak istiyor atayım dedim ve attım.Atmaz olaydım...

Demek ki neymiş bizde falsepetinde başlayalım fal bakmaya nasıl olsa iade yok 3-5 hesap açarız birinden aldığımız bilgileri diğerine satarız ak sana ek iş.. Melih ile Ceren gibi falsepetinde. Çok eminim ikişer aynı kişi sadece bilgisayardan ses değiştirirliyor... aptal olan biziz yani

Yaptıkları çok ayıp büyük terbiyesizlik canım site kurmuşlar müşteri memnuniyeti şart.biz fal göndermesek nasıl ekmek yiyecek o site!enerji tutmuyorsa iade etsinler çiçekleri anlatmak nedir

Kızlar Eylülün sayfasındaki yorumlara aldanmayın site düzenbazlıklarla dolu. Negatif yorumları yayınlamıyorlar, kendileri falcılara yorum yazıyorlar. O yorumlardaki kadar hisli bir kadın en azından zahmet edip tespit yapardı fal bile diyemem fal sepetinden ve eylülden uzak durun derim

M Motherofdragon deyince benim de aklıma şu geldi. famanın sayfasında yazanı gördünüz mü? bana özellikle yazılmış gibi geldi çünkü:

"Öncelikle hayran kaldım yorumunuza..Sizin için bazı yerlerde bazı olumsuz yorumlar gözüme çarpıyor lakin birkaç kişinin ütopik dünyaya alışkın tavırları ve çocukça halleri diyip gülüp geçiyoruz:) Siz enerjinizi sağlam tutun,iyi olanlar hep çamurlanır kötü olanlar da hayal dünyalarında olmayacak şeylerin hayali ile ömür geçirirler.Ağzınıza sağlık."

burda bize yaptıklarını söylediğimiz dönemde hep 1 puanları var. arkasından 5ler başlamış yine. fakat ne hikmetse hiiiiç sırada bekleyen görmüyorum :)

ah üzüldüm be Mavikurdele10 ama hayırlısı olsun :/

Saol kuzum ya Ben de üzüldüm ama olsun

Ama senin falların olumluydu canım öyle hatırlıyorum hatta senin adımın sayesinde barismistiniz

Evet tatlım barıştık falların o kısımları doğru yine ama sonra tekrar ayrılacaksınız diyenler vardı mesela evlendirmeler vardı onları ayıklıcam çünkü bu durumu görenler oldu ya hele Sezgi'nin dediği tarihle aynen oldu da sonrası olmayacak:)

Hayır söyledikleri cevap çok saçma ve gereksiz..Alt tarafı ücret iadesi yapılacak aykırı imiş.Otuz liraya batmazsınız dedim hala iade yapılmamaktadır diyorlar.

Olumsuz yorumları da yayınlayın o zaman diyince hiçbir türlü cevap vermiyorlar.

İsteyene falıda atabilirim 16 dakikaya yakın fal zaten.On üç dakika çiçek böcek geri kalan üç dakikası mimar ya da bankacı olacakmışım bu arada ben sözel bölüm bitiren bir öğretmen adayıyım...Fal için üç dakika dediysem arada evini mumlarla donatmış evi havuz falan manzaralı imiş.Onları anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…