Duygularını belli etmez ama içten içe kırılır çokKızlar oğlak burcu için ne söylemek istersiniz
Taş olsa onlar yerinde çatlarDuygularını belli etmez ama içten içe kırılır çok
Bence odun gibiler
Aşırı sakinsiniz yaİçimizde yasarız dısardan asla anlasılmaz
EvetGoodkiss sen Başak burcu musun?
Kızlar oğlak burcu için ne söylemek istersiniz
Bu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa..Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum
Kızlar oğlak burcu için ne söylemek istersiniz
Ahahahahah kesinlikle kolay kolay anlaşılmaz bir de cok sabırlıyız karsıdakini catlatcak kadar sabırlıyımdır ben meselaAşırı sakinsiniz ya
Bu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa..Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum
Kızlar bir kaç gündür çok gergin ve sıkıntılıyım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama nafilesizlerde de var mı bir kaç gündür bu tarz durumlar gezegenlerden falan mı acaba
Aşırı sakinsiniz ya
Kızlar bir kaç gündür çok gergin ve sıkıntılıyım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama nafilesizlerde de var mı bir kaç gündür bu tarz durumlar gezegenlerden falan mı acaba
Dolunaydan dolayıdır canım.bnde de bir negatiflik ve uykuya doyamama durumu var
Ahahaahahha ben de sadece kendimi oyle zannediyodum genelimiz oyleymişHarbiden ölsen nane limon kaynatir
Ya bende ilerde olabilir diye düşünüyorum şu an başka işlerim var zamanım yokKızlar alakasız olacak ama içinizde astroloji kursuna giden var mı?gitmeyi düşünüyorum.
sana bu geceki şarkım selami şahin'den geliyor o zaman. alışmak sevmekten daha zor geliyor
Evetçok mu belli
Niye ex görüşmek istiyor ki?pişman mı oldu acaba.bence içinden ne geliyorsa onu yap.
şans ver desem belki istemezsin arkana bakma desem belki pişman olursun.karar senin @zehrina
Evetçok mu belli
Ay cok içliler diyince hüma geliyo aklıma klasik lafı onun da vu erkek içli bi erkek bitanem ne demekse içliBence cok icliler evet odunluk soyle var gizliyorlar.ama sadiklar ne bilim insana guven veren bir sey var belki ben su grubu oldugum icin oyle geliyo duzenliler azimliler inatcilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?