Binnaz Abla

Bu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa.. Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum

Niye ex görüşmek istiyor ki?pişman mı oldu acaba.bence içinden ne geliyorsa onu yap.
şans ver desem belki istemezsin arkana bakma desem belki pişman olursun.karar senin @zehrina

Kızlar bir kaç gündür çok gergin ve sıkıntılıyım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama nafile sizlerde de var mı bir kaç gündür bu tarz durumlar gezegenlerden falan mı acaba

Bu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa.. Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum

neye niyet neye kismet dedikleri bu. Hic istemiyorsan gorusme ama acaba' diyorsan gorus belki pisman olursun belki iyi ettim dersin sonucta net olur

Kızlar bir kaç gündür çok gergin ve sıkıntılıyım pozitif düşünmeye çalışıyorum ama nafile sizlerde de var mı bir kaç gündür bu tarz durumlar gezegenlerden falan mı acaba

Dolunaydan dolayıdır canım.bnde de bir negatiflik ve uykuya doyamama durumu var

Kızlar alakasız olacak ama içinizde astroloji kursuna giden var mı?gitmeyi düşünüyorum.

Dolunaydan dolayıdır canım.bnde de bir negatiflik ve uykuya doyamama durumu var

Aynen ya retro dolunay ust uste bunye kaldirmiyor kafa bulanik hep inis cikisli zihin

sana bu geceki şarkım selami şahin'den geliyor o zaman. alışmak sevmekten daha zor geliyor

Çal dj yenge

Evetçok mu belli

Gel bi sarılalım

Niye ex görüşmek istiyor ki?pişman mı oldu acaba.bence içinden ne geliyorsa onu yap.
şans ver desem belki istemezsin arkana bakma desem belki pişman olursun.karar senin @zehrina

Sanmıyorum bence takılmak istiyor sadece

dolunay tutulma etkisi yapıyor şu an beni misal mahvetmiş durumda. kariyerime darbe indirdi saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…