Binnaz Abla

Binnaz ben de yazayım
Mehmet Yıldızsüren iki kere gittim bir daha gitmem tirt
Yağız er iki kere gittim bir daha gitmem tirt
Umut ışık iki kere gittim bir daha gitmem tirtlarin tırtı
Nehire baktirmak istedim fiyat 50 tele oldu gidermiyim bilmem

Ahanda bu üç falçı enkaz ötesi bende iki kere gitmiştim saçma sapan fallardı.uzak durulmalı.Nehirde çok çiçek böcek bayrak uçak sallıyor

Umut ışık bir de profilinde o kadar net ki net tarih diye iki fal da da iki tarih verdi yanından bile gecmedi

ocak sonunda toplu bir yorumla geleceğim karşınıza, ama asla ve asla gitmeyeceklerimi şimdiden yazabilirim:

Binnaz:
Umut Işık:
Tek kelimeyle rezalet, rica ediyorum bıraksın fal bakmayı.
Zeynep Asil: Otur sıfır! bir de vıcık vıcık aşkım canım birtanem yazmıyor mu, aaayh kendimi boğazlayacağım.
Zeynep Sabah: Bence bu iyi niyetli bir kadın ama kart yorumcusu.
Elani Soylu: Fal orucuna girmeden baktırdığım son fal. En başta güzel gibi gelmişti, sonra baktım ki sallamasyon bu bizim misyon.

Bir Yolun Var:

Yaptıkları katakulliler yüzünden bir daha hiçbirine gitmem o ayrı mesele, ama semanın dediklerinde çok şey var. yine de güven vermiyor onu belirteyim

Bilgehatun: Bu ablamız çok iddialı bir abla. Ama boş iddia, nokta atışı yapayım demiş olmamış. analiz edeyim demiş o hiç olmamış. Kısaca: olmamış!

Bu arada tellwede öyle çok kişiye baktırmadım. Asla gitmem diyemiyorum, ama akrepgözle bizim tutmadı enerjimiz ve baktığı su falı bana öyle bir ağırlık yaptı ki anlatamam. Bari bileydi de bu ağırlığa değseydi. Yine de hisli biri olduğu belli.

Kızlar ben geldim şimdi açıklama yapıyorum binnazdaki falcılara hiç baktırmadım fal sepetinden başlıyorum
Alex : Durum analizi kötü bidaha gitmem durum analizide 100 / 100 tuttu diyemem.
Yener : Kart okuyo ama en azından bağlantılı kart okuyo bir daha gidermiyim kararsızım.
Yağmur : ı ıhhh sevemedim bilemedim yorum yok birdaha gitmem.
Izmirli katina : Uzak durun kart okur. Devami gelicek canlar bu arada verilen sureler hic kimsede tutmadigi icin süre kismina girmiyorum

Ya gizem sitare akrepgöz mü? Geçmişte öyle mesajlar okudum?
ben ikisine de bbaktırdım. Akrepgoz azeri, Gizem Sitera normal konuşuyor.. ama akrepgoz için şive yapıyor diyorlar olabilir. ikisine de 2 ay arayla baktırdım verdikleri tarih ve dedikleri aynıydı aslında ama yinede ayırt edemiyorum sesleri tekrar dinleyim..

zamanında şöyle şeyler yazmıştım bu iki beyefendi için

Ahaaa kuzu sen haritasini cikartmissin adamlarin koç evet cooook sosyal kiskanc burca gitmez er gec kopar bnmki hemwn koptuydu valla...

ayyyy bu arada hayatimin aski olabilecek sahsin Yay olabilcegini ogrendim kizzz....ketumluk yok superrrrrrrmis

İkiside sesli yorum yapıyor bence o ayrıştırılabilir çok kolay akrepgöz zaten azerice konuşuyor

akrepgoz efsaneydi bnm icin sahsen ama onun sivesi cok zor ya onu taklit edebilcegini zannetmiyorum normal soru kisminda bile kelimeler duzgun deildi
bana bir dedigi cikti analizi en mükemmel falcilardn biriydi sahsen oyleyse bu gizem nasilsir gideniniz dustum suan morelden...

Firuzen : Yazili yorum yapar falinda alyans cikmis deyip evlendirdi ama falin yarisi terapiydi ve kisaydi ama sunu soylerim ki sesli yoruma gecerse bir kere daha denerim ama yazili olarak bir daha atmam
Cennet : Senin fikirlerine ihtiyacim yok fala yorum yap bir daha gitmem.
Aleni : Durum ve gecmis analiz iyi tekrar denenebilir iyi hoş.
Umut : Durum ve gecmis iyi tekrar denenebilir
Nesibe : iyi hoş tekrar denenebilirmi bilemedim
Eylül : Tartışmalı eylül 2 kere attım pembe pembe bir daha atmam
Dennis : iyi hoş denenebilir
Yorumcu zeus : durum analizi iyi
Ayışığın : tam durumu kestiremedi bir daha gitmem
Medyum gizem : tavsiye etmem
Rezzan : tavsiye etmem.
Vildan : tavsiye etmem. Pek bilgili değil
Efsa : tavsiye etmem .pek bilgili degil
Fatos : beğendim daha yeni ama bilgili gibi bir kere daha denicem
Bu kadar canlar bunlar benim fikirlerim

Akrepgöz benim tellwe maceramdaki tek favorimdi sildim uygulamayi en son cok sinirlendim bidaha ordan kimseye atmam akrepgoz beğenmeme ragmen tekrar dönmem vede akrepgöz ilerisi icin sordugumda simdi tartismaniz cikar ilerisi cikmaz tartisma sonuclansin bir daha atarsin demisti gözden de düsmüstü ama bos bir falcı değil

yani dedigi cikmadimi neden gozunden dustu anlamadim

Dedikleri ve analizinde sıkıntı yok bana sey gibi geldi hani bu tartismaniz icin bi fal sen bidaha para öde ilerisinide sana soylerim gibisinden geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…