ılmazmsın hıc n ah o odunnun gozu kor yerın yer masum kız cok sevıyorum senıHahaha napıyor bu kadııınnn
Ahanda bu üç falçı enkaz ötesi bende iki kere gitmiştim saçma sapan fallardı.uzak durulmalı.Nehirde çok çiçek böcek bayrak uçak sallıyorBinnaz ben de yazayım
Mehmet Yıldızsüren iki kere gittim bir daha gitmem tirt
Yağız er iki kere gittim bir daha gitmem tirt
Umut ışık iki kere gittim bir daha gitmem tirtlarin tırtı
Nehire baktirmak istedim fiyat 50 tele oldu gidermiyim bilmem
İkiside sesli yorum yapıyor bence o ayrıştırılabilir çok kolay akrepgöz zaten azerice konuşuyorYa gizem sitare akrepgöz mü? Geçmişte öyle mesajlar okudum?
İkiside sesli yorum yapıyor bence o ayrıştırılabilir çok kolay akrepgöz zaten azerice konuşuyor
ben ikisine de bbaktırdım. Akrepgoz azeri, Gizem Sitera normal konuşuyor.. ama akrepgoz için şive yapıyor diyorlar olabilir. ikisine de 2 ay arayla baktırdım verdikleri tarih ve dedikleri aynıydı aslında ama yinede ayırt edemiyorum sesleri tekrar dinleyim..Ya gizem sitare akrepgöz mü? Geçmişte öyle mesajlar okudum?
Aylık kazandığı yaklaşık miktarı bi hesapladım da falcı mı olsam acaba yaGünde 13'den fazla bakıyor canım.Ben bir ara saymıştım 3 günde 56 finacana falan bakmıştı
Ben aynı kişi olduklarını düşünüyorum.Ya gizem sitare akrepgöz mü? Geçmişte öyle mesajlar okudum?
zamanında şöyle şeyler yazmıştım bu iki beyefendi için
İkiside sesli yorum yapıyor bence o ayrıştırılabilir çok kolay akrepgöz zaten azerice konuşuyor
Akrepgöz benim tellwe maceramdaki tek favorimdi sildim uygulamayi en son cok sinirlendim bidaha ordan kimseye atmam akrepgoz beğenmeme ragmen tekrar dönmem vede akrepgöz ilerisi icin sordugumda simdi tartismaniz cikar ilerisi cikmaz tartisma sonuclansin bir daha atarsin demisti gözden de düsmüstü ama bos bir falcı değil
Dedikleri ve analizinde sıkıntı yok bana sey gibi geldi hani bu tartismaniz icin bi fal sen bidaha para öde ilerisinide sana soylerim gibisinden geldi bana
Günde 13'den fazla bakıyor canım.Ben bir ara saymıştım 3 günde 56 finacana falan bakmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?