Binnaz Abla

Kızlar geçen gün Hülya Demir'in sayfasında 2012drn bu güne 20.000 fal baktığını gördüm yani bu günde 13 fala denk geliyor

Ya zaten 52 mi olmuş kaç lira olmuş nehir öyle bişey. Bana verdiği tarih tutmadı geçti. Buna rağmen falını beğenmiştim içeriği iyiydi en azından bir kere daha atabilirdim fiyat bu olmasaydı. Nehir burayı okuyorsan iyi bak bebişim. İndir şu fiyatını eskiye dön.

kızlar ben diyorum masalkizi- geyik topiği açsın diye

burç muhabbeti de ordan yürür burda sadece fallar kalır, olma mı?

Fal geyik topiği var ama ya oraya gidelim ya da Astro geyik açalım

var mı ben görmemiştim varsa geçelim oraya

Muhabbet-i fal var ama bizden kimse yok galiba oraya takılan. Başka arkadaşlar var tam içeriği bilmiyorum fakat adından da anlaşılacağı üzere fal muhabbeti olmalı

Muhabbet-i fal var ama bizden kimse yok galiba oraya takılan. Başka arkadaşlar var tam içeriği bilmiyorum fakat adından da anlaşılacağı üzere fal muhabbeti olmalı
canım o muhabbet-i fal'da muhabbet etmiyorlar sürekli fallaşıyorlar :)

edit: ay zaten sonraki yorumda yazmışsın şimdi okudum

50 TL gerçekten yüksek... bende vermem.. indirimli kredi filan olup yarıya denk gelirse ancak...

slm cm haklısn cnm

Kızlar bişey sorcam, basirly'de bi falcı katina kartı seçerken düz kart seçiyorum ben dedi. Online seçimde hem düz hem ters kartlar var ya? Bu neye göre oluyor? Kart sıralamasının düz veya ters olması/olmaması tercihe mi bağlı? Çıkan kartları söyledi ve düz anlamlarına bak, ben düz seçiyorum çünkü hep dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…