- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Evet ben de dedim açılsın diye ama kimse yanaşmadıkızlar ben diyorummasalkizi- geyik topiği açsın diye
burç muhabbeti de ordan yürür burda sadece fallar kalır, olma mı?
kızlar ben diyorummasalkizi- geyik topiği açsın diye
Hahaha napıyor bu kadııınnnmasalkizi- kuzu sen dedin ya asenat son aldığı 4 kişinin falına 1 haftada bakar diye
Hala bakmamış fallara
neyse cikmamasina patlayip catlamasna alistik bari hayal kurmiim
Kızlar geçen gün Hülya Demir'in sayfasında 2012drn bu güne 20.000 fal baktığını gördüm yani bu günde 13 fala denk geliyor
@zehrina, @livingdeath
Kızlar ilk falı bende zamanı ile tuttu. Baktırdığımda hiç ihtimal vermedim. Düşük puanda verdim hatta kadına.
2.ve 3. fallarında durum analizi kişi tarifleri ve harfler gayet tutarlıydı...sonuç olarak süreyi beklemeden 4. falı attım. Onda da henüz zaman var... Az buçuk artık telveydi karttı kendimde anladığım için gördüğünü mü söylüyor atıp tutuyor mu çıkarabiliyorum....
Bir arkadaşıma da tastamam çıktı mesela... Kendi hesabımdan doğum günü hediyesi atmıştım arkadaşımın fincanını...
Tekrar atmak istiyor ama Fal sitesi filan bilmediği için bana soruyor... Yok ulaşamıyorum falcıya deyip oyalıyorum.
Alışmasın diye :)))
kızlar ben diyorummasalkizi- geyik topiği açsın diye
var mı ben görmemiştim varsa geçelim orayaYa zaten 52 mi olmuş kaç lira olmuş nehir öyle bişey. Bana verdiği tarih tutmadı geçti. Buna rağmen falını beğenmiştim içeriği iyiydi en azından bir kere daha atabilirdim fiyat bu olmasaydı. Nehir burayı okuyorsan iyi bak bebişim. İndir şu fiyatını eskiye dön.
Fal geyik topiği var amaya oraya gidelim ya da Astro geyik açalım
Orda karşılıklı fal bakıyorlar yaMuhabbet-i fal var ama bizden kimse yok galiba oraya takılan. Başka arkadaşlar var tam içeriği bilmiyorum fakat adından da anlaşılacağı üzere fal muhabbeti olmalı
Orda karşılıklı fal bakıyorlar ya
canım o muhabbet-i fal'da muhabbet etmiyorlar sürekli fallaşıyorlar :)Muhabbet-i fal var ama bizden kimse yok galiba oraya takılan. Başka arkadaşlar var tam içeriği bilmiyorum fakat adından da anlaşılacağı üzere fal muhabbeti olmalı
Benim ilk ve tek sevglimlede kova teraziydik cidden guzel bir uyum cikiyorduKuzu senin yükselenin terazi. Terazi- kova best ikili
50 TL gerçekten yüksek... bende vermem.. indirimli kredi filan olup yarıya denk gelirse ancak...Ya zaten 52 mi olmuş kaç lira olmuş nehir öyle bişey. Bana verdiği tarih tutmadı geçti. Buna rağmen falını beğenmiştim içeriği iyiydi en azından bir kere daha atabilirdim fiyat bu olmasaydı. Nehir burayı okuyorsan iyi bak bebişim. İndir şu fiyatını eskiye dön.
Fal geyik topiği var amaya oraya gidelim ya da Astro geyik açalım
Dene bence beyin bedavaBu arada benim ex görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Offf yaaa..Asıl beklenenden de ses yok.. Şans vermek gerekir mi bilmiyorum belki beklentiden kurtulurum
slm cm haklısn cnmYa kızlar memnun kalmadığınız bütün falcıları yazın... Açık açık yazın... Ortak payda da birleşince buraya damlıyorlar...
Demek ki sirkülasyonu bu topik belirliyor... Dışardan da okuyan sayısı üye sayısından daha fazla üstelik...
Fal baktırmıyorum ama bir gün baktıracak olursam
Bir Yolun var ve Fal Sepeti'ne asla baktırmam... Binnaz Abla'da da Asenat ve Nehir harici ( bana göre ) kimseye baktırmam...
İşin aslı Binnaz'dan da hiç haz etmiyorum... Verdiğim isimler bireysel olarak memnun kaldığım... Şu ana kadarki fallarımda.
Bir sonrakilerde ne olacağını bilmiyorum....
Çıkmamasından ziyade katakulli yapanları kast ediyorum öncelikle... Çıkmaz olabilir... Çıkmayana bir daha atmazsın geçer gider... Ama kopyala yapıştır... Başka başka isimlerle profil açanlar özellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?