Binnaz daki falcilara hiccc baktirmamaya devam et canim cidden bktircak kimse yoookKızlar ben geldim şimdi açıklama yapıyorum binnazdaki falcılara hiç baktırmadım fal sepetinden başlıyorum
Alex : Durum analizi kötü bidaha gitmem durum analizide 100 / 100 tuttu diyemem.
Yener : Kart okuyo ama en azından bağlantılı kart okuyo bir daha gidermiyim kararsızım.
Yağmur : ı ıhhh sevemedim bilemedim yorum yok birdaha gitmem.
Izmirli katina : Uzak durun kart okur. Devami gelicek canlar bu arada verilen sureler hic kimsede tutmadigi icin süre kismina girmiyorum
Mavikurdelem canim ben baktim mi cafeye kapanmis sanirim ya .. bir de handeye atilan son yoruma baktim gelecek sifir diyor ama coook olumlu bir enerjisi varmis terapi niyetine gidin gibi biseyler yazmisMaşallah diyorum:))
Mavikurdelem canim ben baktim mi cafeye kapanmis sanirim ya .. bir de handeye atilan son yoruma baktim gelecek sifir diyor ama coook olumlu bir enerjisi varmis terapi niyetine gidin gibi biseyler yazmis
Mavikurdelem canim ben baktim mi cafeye kapanmis sanirim ya .. bir de handeye atilan son yoruma baktim gelecek sifir diyor ama coook olumlu bir enerjisi varmis terapi niyetine gidin gibi biseyler yazmis
aynı dediğin gibi canım bir de ben şeyi de fark etmiştim mesela ben ilişkimle olumlu düşünüyorsamcanim bu mi cafe hande mi onu bende duydum
gelecek zaten hicbirinde cikmiyor bnm artik hic umudum kalmadi .ana gore yorumluyoar adamla konustugu m zmnlar bu adam devam istiyo dediler kus oldugumuzda bununla olmuyo dediler hicbiri cikmadi artik kalbim ağrıyo o olumlu enerjeride bosa gidiyor yani...
fal sepetinde ben birine baktırmıştım 2014 yazıydı o zaman yeni ayrılmıştık,kadın benim adımı erkekin adı sanmış yani falı sanki erkek arkadaşım bana atıyor diye düşünerek bakmış, kız şöyle düşünüyor işte kız sana çok kızgın ama 1 adım atsan gelir hemen ,o inatçı o sana yazmayacak vsvs anlatmış yani benim hissettiğim ne varsa dökmüş soru cevap kısmına ablacım kusura bakmayın benim adım ... ama kızım ben erkek arkadaşım için baktırıyorum siz ters anlamışssınız bu fal ters olmuş lütfen iade edin veya tekrar doğru şekilde bakın yazmıştım.Bu sefer de onu açıklamıştı ama sonucu neydi kadının adı neydi hatırlamıyorum zaten yaz bitiminde de siteden gitmişti sanırım traji komik bir olaydı:)S sunshine91 Tatlım binnazda o kadar çok falcı varki dedim hiç girmiyim tellwe tamamen kapattım fal sepetindede yeni gelen olursa canım denemek isterse deniyorum suan o kadar :)
irdeleyelim kuzum ama etiket gelmedi:)Tatlımmm aradım bende bugün bi cep teli vardı internette ama kimse açmadı aslında bir kişi var aklımda ama o kişi hala orda mı bilmiyorum İstanbul'da bakılan falcılar topiği vardı galiba orda etiketlicem seni bu konuyu irdeleyelim:))
Firuzen : Yazili yorum yapar falinda alyans cikmis deyip evlendirdi ama falin yarisi terapiydi ve kisaydi ama sunu soylerim ki sesli yoruma gecerse bir kere daha denerim ama yazili olarak bir daha atmam
Cennet : Senin fikirlerine ihtiyacim yok fala yorum yap bir daha gitmem.
Aleni : Durum ve gecmis analiz iyi tekrar denenebilir iyi hoş.
Umut : Durum ve gecmis iyi tekrar denenebilir
Nesibe : iyi hoş tekrar denenebilirmi bilemedim
Eylül : Tartışmalı eylül 2 kere attım pembe pembe bir daha atmam
Dennis : iyi hoş denenebilir
Yorumcu zeus : durum analizi iyi
Ayışığın : tam durumu kestiremedi bir daha gitmem
Medyum gizem : tavsiye etmem
Rezzan : tavsiye etmem.
Vildan : tavsiye etmem. Pek bilgili değil
Efsa : tavsiye etmem .pek bilgili degil
Fatos : beğendim daha yeni ama bilgili gibi bir kere daha denicem
Bu kadar canlar bunlar benim fikirlerim
Ceren cıkmadıııııKızlar fal sepetinde ceren aydin ve gopovsky deneyen varmı nasillar??
Bu arada basirly sadece iki kisiye attim sıraç uzak durun aman allahim ve tabiki aura ilk defa bu kadar uzun fal almama sevindim tabiki bu ayrı bi konu emek vermiş cene yormuş sanki pembeydi yahu ama ısindım ama tekrar ikisinede atmam
Ceren aydın pozitiftir hepsi gibi bir tane an ile ilgili bildiği olmuştur kimsenin bilemediği hatta benim bile.. ama çok başarılı diyemicem biraz burçta katıyor işin içine. Gopovsky tarzını yeşilçingeneye benzettim fena değil ama şaşırtmamıştır beni.Kızlar fal sepetinde ceren aydin ve gopovsky deneyen varmı nasillar??
Sıraç ı ben beğendim kanka niye harcadın :)
Basirly neymis pampa yeni mi düsmüs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?