- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
Chery bana falcı öner. Benim mal benimle konuşmuyor ve nedenini bilmiyorum. Kızınca konuşmama huyu var lanetin. Herra geçen bi kavgamızda düzelme şeklini bilmişti tekrar ona attım ama malum böyle durumlarda bi falcı kesmiyoKanka googleplay den hemen indir . 5 krediyle geliyor . 0.5 kredi de feysbukta paylaş kazan sonra ver elini Can/Eftelya
Chery bana falcı öner. Benim mal benimle konuşmuyor ve nedenini bilmiyorum. Kızınca konuşmama huyu var lanetin. Herra geçen bi kavgamızda düzelme şeklini bilmişti tekrar ona attım ama malum böyle durumlarda bi falcı kesmiyo
Akrepgözü bi deniyim. Nesibe falsepeti mi? Ona yıllardır baktırmıyorum. Baktırınca çıkmamıştı ama anı bilmiştiKanka
Tellwe
Akrepgöz
Blackpearl
Basirly
Can
Cem
ya da Nesibe derim. Akrepgöz ya da Nesibe diyorum.
Akrepgözü bi deniyim. Nesibe falsepeti mi? Ona yıllardır baktırmıyorum. Baktırınca çıkmamıştı ama anı bilmişti
Ne zaman online olacak yazmamıç oda. Akrepgöz çoktı mı sanaKanka anı en iyi Nesibe biliyor bence. Sen de anla ilgili sorcaksan maceraya girme ona at gitsin derim.
Ne zaman online olacak yazmamıç oda. Akrepgöz çoktı mı sana
Masal kızı sen söylrdikten sonra baktım 5 kredim Umut Kutluk a attım bende beklemedeyim.Kızlar yeni falcılar almış binnaz 4.99 liralar ve açıklar. Kredim vardı bi tanesine attım banu bahrama attım. Deneyen var mı? Bence fena değildi gibi
bekliyorum kuzu yorumunuMasal kızı sen söylrdikten sonra baktım 5 kredim Umut Kutluk a attım bende beklemedeyim.
Kanka googleplay den hemen indir . 5 krediyle geliyor . 0.5 kredi de feysbukta paylaş kazan sonra ver elini Can/Eftelya
Gene günaha sokcan beni cherry
yahu bu canda cemde giremedi bi siteye hala.Bedavaya geliyor baldan atla gitsin :)
yahu bu canda cemde giremedi bi siteye hala.
akrepgözde giremedi hala. ben öleyim
İçim darlanıyo ya bana şimdi lazımlardıNesibe girer kız haftaiçi geliyor. Berikiler de yarın gelir pazar akşamındayız kanka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?