- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.913
- 898
İçim darlanıyo ya bana şimdi lazımlardı
nasıldı peki baktırmaya değer mi sence?Kızlar yeni falcılar almış binnaz 4.99 liralar ve açıklar. Kredim vardı bi tanesine attım banu bahrama attım. Deneyen var mı? Bence fena değildi gibi
değer gibi eğer krediniz varsa 4.99ken bi baktırınnasıldı peki baktırmaya değer mi sence?
tam atacaktım çevrimdışı oldudeğer gibi eğer krediniz varsa 4.99ken bi baktırın
Kızlar bura okunmuyo sanırım eylülde 10 kisi var eeee ilginc canımlar
Bedavaya geliyor baldan atla gitsin :)
@zehrina tatlim konusu gecmisti fal sepeti eylul bi arkadas iade almak istemisti ya hani kus böcek odasini anlatmis ayrica bende iki kere baktirdim ilkinde hayatimin falcisi dedim ikincisinde asiri pembe oldugunu anladım
tarot canımArkadaşım Banu Bahram'a attı beğenmedi. An da bile başarısız. Ama katina atmıştı.masalkizi- sen ne atmıştın canım?
muhabbeti fala koydum cherry hayır demem vallahiKahveyse:
Falkutusu promosyona at kanka iyi bakıyorlar. Buraya koy ben de 2 kelam ederim:)
ASENatbinnazda 60 tl lik kredim var ya. Pahalıyada atabilirim az buçuk yakın gelecek çıkan anı bilen kim vardır kızlar?
bir zamanlar sizde aynı histe olduğunuza göre anlamanız gerekir "yazık size" diyemezsiniz. buradaki kimse aciz değil. herkeste farkında fallara ne derece ciddiyetle yaklaşılacağının.. buradaki herkes eğitimli aklı başında insanlar sizin yazıklamanız sadece sizin geçmiş hırsınızın çıkartma şekliniz olduğunu gösteriyor.. genele konuştuğunuz için bende varım ve bana yazık üzülüyorum diyemezsin. Kimsenin yazıklamasına ihtiyacımız yok..Bacılar ya size çok üzülüyorum herkes gitti siz kaldınız hep mutsuzsunuzz valla üzülüyorum yaa falcılar para kazanıyo siz burda yazıyosunuzz kimsenin sizi ciddiye aldığı yok sadece falcılaraa para kazandırıyosunuzz bende burda vakit geçirdim doğruyu yanlışı gördümm ama buraya bi girdim içim sızladı yazık size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?