Binnaz Abla

@zehrina tatlim konusu gecmisti fal sepeti eylul bi arkadas iade almak istemisti ya hani kus böcek odasini anlatmis ayrica bende iki kere baktirdim ilkinde hayatimin falcisi dedim ikincisinde asiri pembe oldugunu anladım

Eklentiler

• IMG_4782.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4783.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4784.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_4785.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4786.webp
    5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_4787.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_4788.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 70
eyllü bende sormuştum kızlar foss sanırım site bekletiyor yada kendi bekletiyor geçen gün sorudugumda da 9 kişi vardı şimdi 10 demekki kimseye bakmıyor yıgıyor yada sabit 5 bekletiyor dolu görünsün diye zekice hamle

Bacılar ya size çok üzülüyorum herkes gitti siz kaldınız hep mutsuzsunuzz valla üzülüyorum yaa falcılar para kazanıyo siz burda yazıyosunuzz kimsenin sizi ciddiye aldığı yok sadece falcılaraa para kazandırıyosunuzz bende burda vakit geçirdim doğruyu yanlışı gördümm ama buraya bi girdim içim sızladı yazık size

bir zamanlar sizde aynı histe olduğunuza göre anlamanız gerekir "yazık size" diyemezsiniz. buradaki kimse aciz değil. herkeste farkında fallara ne derece ciddiyetle yaklaşılacağının.. buradaki herkes eğitimli aklı başında insanlar sizin yazıklamanız sadece sizin geçmiş hırsınızın çıkartma şekliniz olduğunu gösteriyor.. genele konuştuğunuz için bende varım ve bana yazık üzülüyorum diyemezsin. Kimsenin yazıklamasına ihtiyacımız yok..
Rica ediyorum durup durup germeyin şu sayfayı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…