Binnaz Abla

galiba altına imzamı atmak istiyorum

bende imzamı atıyorum ve bunları duynaktan sıkıldım herkesin akılı fikri kendine yetiyor bu forumun amacı bu değil...

gollom senin yaptığın şey tam olarak, dur ben şuraya bir laf atayım da yine şunların sinirlerini bozyim düşüncesi. Defalarca aynı şeyi yaptın yine yapmaya devam ediyorsun.
Madem fal yalan dolan neden konuyu inceliyorsun. Incelemeden bize yazık demedigine göre. Bence sende alttan alttan çıkan fal haberi var mı diye merak edip geliyorsun.

bacı bacı demeyi de bırak yani samimiyetsizliğin dip noktasındasın.mesajı okumadan adını görür görmez yüzüm düşmüştü fesatçı komşu teyze laf dinlemeye geldi bu saatte senin kocanın yanında olman gerekmiyor mu ne işin var senin buralarda töbesttafurallah ya kazene engellenmen için yazdım sen bu sayfaya cidden bıkkınlık verdin sabrı taşırdın git lafından da anlamıyosun utanman istenmediğim yerde durmam demen de yok ısrarla gelin bana sövün diyosun .

Bizde kendini ortaya atmak için böyle numaralar uyguladığın için sana acıyoruz

Aynen aynen işi olmayan bir daha girmez buraya nabız yokluyo

gollom seni severdim ama bu yazdıgın cidden hic hos degil, sende fal baktıran birisin sen de burdaki herkesle benzer seyleri yasadın, lutfen buraya gelip insanların sinirini bozma bir daha

Basirlyde can ve cemden falım gelmiş kızlar. Ben ikisinide çok beğendim. Ceme daha yüzeysel sormuştum garip bir detay bilmiş. İkiside aynı zamanları verdi. Yakın tarih zaten 2-3 gün. Yazarım çıkarlarsa. Bu arada çıkan var mı daha yeniler ama:)

bi promosyon fal atayım dedim falın sonunda aynen şöyle dedi;
"size pek olumlu şeyler söylemediğim için üzgünüm ama unutmayın su akar yolunu bulur. Her sorun gibi bunlar da bir şekilde hallolur siz kendinize iyi davranın yeter. "

Ya sen promosyon falsın niye böyle yapıyorsun kiii Artık promosyon fallarım bile gömüyor beni nerelere gideyim

Can gerçekten hisli ilk kahve baktırdım sonra tarot benzer şeyler söyledi farklı hesap olmsına rağmen tarotta olumsuza açığım yazdım daha olumsuz konuşmuş durum öylede zaten :) olumsuzlarada açığım yazınca falcılar daha farklı konuşuyolar hangisine inanalım

Can'a kahve falı baktırdım ama çok etkilenmedim.İki kişiyi sormuştum ama özellikle birini çok yanlış tarif etmiş kişilik olarak ve farklı birini görmüş ama o tarz bir tanıştırılma bende olmaz,pek mümkün değil.Gelecekte çıkmayacaktır diye düşünüyorum.Tekrar baktırmam açıkçası.

Canın falin sonuna
"aşırı hayırlı yeni kişi " eklemedigi biri var mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…