bir zamanlar sizde aynı histe olduğuna göre anlamanız gerekir "yazık size" diyemezsiniz. buradaki kimse aciz değil. herkeste farkında fallara ne derece ciddiyetle yaklaşılacağının.. buradaki herkes eğitimli aklı başında insanlar sizin yazıklamanız sadece sizin geçmiş hırsınızın çıkartma şekliniz olduğunu gösteriyor.. genele konuştuğunuz için bende varım ve bana yazık üzülüyorum diyemezsin. Kimsenin yazıklamasına ihtiyacımız yok..
Rica ediyorum durup durup germeyin şu sayfayı..
bende imzamı atıyorum ve bunları duynaktan sıkıldım herkesin akılı fikri kendine yetiyor bu forumun amacı bu değil...bir zamanlar sizde aynı histe olduğunuza göre anlamanız gerekir "yazık size" diyemezsiniz. buradaki kimse aciz değil. herkeste farkında fallara ne derece ciddiyetle yaklaşılacağının.. buradaki herkes eğitimli aklı başında insanlar sizin yazıklamanız sadece sizin geçmiş hırsınızın çıkartma şekliniz olduğunu gösteriyor.. genele konuştuğunuz için bende varım ve bana yazık üzülüyorum diyemezsin. Kimsenin yazıklamasına ihtiyacımız yok..
Rica ediyorum durup durup germeyin şu sayfayı..
Bizde kendini ortaya atmak için böyle numaralar uyguladığın için sana acıyoruzBacılar ya size çok üzülüyorum herkes gitti siz kaldınız hep mutsuzsunuzz valla üzülüyorum yaa falcılar para kazanıyo siz burda yazıyosunuzz kimsenin sizi ciddiye aldığı yok sadece falcılaraa para kazandırıyosunuzz bende burda vakit geçirdim doğruyu yanlışı gördümm ama buraya bi girdim içim sızladı yazık size
Aynen aynen işi olmayan bir daha girmez buraya nabız yokluyogollom senin yaptığın şey tam olarak, dur ben şuraya bir laf atayım da yine şunların sinirlerini bozyim düşüncesi. Defalarca aynı şeyi yaptın yine yapmaya devam ediyorsun.
Madem fal yalan dolan neden konuyu inceliyorsun. Incelemeden bize yazık demedigine göre. Bence sende alttan alttan çıkan fal haberi var mı diye merak edip geliyorsun.
Bacılar ya size çok üzülüyorum herkes gitti siz kaldınız hep mutsuzsunuzz valla üzülüyorum yaa falcılar para kazanıyo siz burda yazıyosunuzz kimsenin sizi ciddiye aldığı yok sadece falcılaraa para kazandırıyosunuzz bende burda vakit geçirdim doğruyu yanlışı gördümm ama buraya bi girdim içim sızladı yazık size
Can gerçekten hisli ilk kahve baktırdım sonra tarot benzer şeyler söyledi farklı hesap olmsına rağmen tarotta olumsuza açığım yazdım daha olumsuz konuşmuş durum öylede zaten :) olumsuzlarada açığım yazınca falcılar daha farklı konuşuyolarCan bana bildiğin gün vermişti hadi bakalım. İlk kez böyle net tarih aldım çok heyecanlıyım asndlfşgifşfkbakalım çıkcak mı Benim fal ötesine geçmem lazım artık fal kesmiyor kendimizi geyiğe vurduk bekleriz kızlar.
ben varımCanın falin sonuna
"aşırı hayırlı yeni kişi " eklemedigi biri var mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?