Binnaz Abla

Sezginin dediklerinde cikan onemli hicbir gelisme olmadi mi ? :)

Kızlar biliyorum hüma çok tartışılıyor ama dediği bir şey yakın gelecek için çıktı. Tabi ki olumsuz bir şey başka ne olacak :) ama çok doğru tespit etmiş cidden. Ah hüma artık olumlu şeyler de çıksa hani

ESter Kirayi nasil bilirdik arkadaslar ?? Atilabilir mi hic denemedim ben

Ester Kira'nın Tellwe'de ki Kiraze olduğu söyleniyor. Kiraze sesli bakıyordu. Ester Kira'yı denemdim ama o da sesli ise ayırt etmek zor olmaz denemediğim için sesini bilmiyorum. Kiraze'nin sesini ise nerde duysam tanırım. Benim en çok fal attığım kişidir Kiraze anlık durumları iyi bildi ama patladı. Olacak demişti,biz ayrıldık. Biraz da olumsuz gördüğü şeyleri tam demiyor kıvırıyor gibi geliyor bana. Eğer gerçekten o Kiraze ise denemeye değmez bence.

x

ester kiranın youtube videoları var baksana bir sesine canm

Şüphen olmasın kesinlikle aynı kişi :)

Canım ester kiraze evet ve saklamıyor da bu durumu bir ara instagramında ester kira/ kiraze yazıyordu ama duruyor mu bilmem aklımdaki kişiyi eski sevgilim sandı son attığım falda ve benim için bitti kendisi

Kızlar bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine oktay kocamazın medyum 1 2 3 kitabını aldım .Bu forumda olup fal baktıran herkesin merak ettiği soruların cevaplarını ( cevaplarını diyorum ancak kendisi de cevaplar diyemiyorum bence bunun sebebi bu diyor) vermiş kesinlikle alıp okumanızı tavsiye ederim . ben D&R dan sipariş vermiştim çünkü kitapevlerinde bulamamıştım onun dışında isterseniz kitaptaki ilginç yerleri de alıntılayıp yazabilirim.Ama bu çok sığ olur okumanız lazıııımm okadar diyim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…