Sezginin dediklerinde cikan onemli hicbir gelisme olmadi mi ? :)kızlar biraz fallarımı karıştırdım ve ayrılık durumunu bilen benim istemeyeceğimi söyleyen kişileri paylaşıcam, tabi ben barıştıktan sonra da durmadım yeni fallarım da oldu:
Sezgi Candan: ayrılık tarihi nedenini en net gören kişi oldu kendisi ancak onun dediği gibi olumlu olacağını düşünmüyorum çünkü ben gerçekten istemiyorum ama tabi ki sezgiye fal atmaya devam ederim genel manada çıkan şeyler olduğu için.
Yeşil Çingene: taa ilk attığım falda benim bu ilişki devam ettirme ya da ettirmeme kararını benim alacağımı söylemişti.
Geysu: yine aynı şekilde bana bağlı olduğunu adamın değişmeyeceğini söylemişti.
Akrepgöz: tam olarak onun dediği gibi gelişmedi belki ama olmayacağını söylemişti
Nazarrr: yine aynı şekilde olmayacağını söylemişti.
Ferzin: bu kadın bir takım gelişmeleri bilmiş şimdi okudum da ama onun dediği gibi ilerlemedi yani son durumu ı ıh.
Blackpearl: şimdi tekrar okudum sırtını döneceksin demiş bildi sayabilirim.
Nesibe: bana baktığı 1 aralık falı harfi harfine çıkmış oldu kızlar fal sepetini boykot ediyoruz diye atamıyorum:) boykotomuz bitince atıcam ama yine:)
Melek Yıldız: ya bu kadının forumda ismini görünce atayım dedim ilk falımdı ve normalde biliyorsunuz falcılar puan kaygısı yüzünden pembe pembe konuşur ama hiç öyle yapmadı ve gerçekten dedikleri çıktı. şunu da söyliyim son cümlelerinde 1 yıldız vermeden önce lütfen düşün çünkü senin duymak istediklerini söylemedim ama çok emek verdim dedi. bu hareketiyle de gözüme girdi ben de cevap olarak kimse bana olumsuz konuştu diye kötü puan vermedim dedim.
Gizem Hatun: bu kadını yakaladım diye çok çok mutlu oldum çünkü çok uğraştım:) benimkiyle barışınca fal göndermiştim ve yine ilk falım olmasına rağmen falında olumsuzluk görüyorum o yüzden iyiymiş gibi yorum yapıp seni üzmek istemiyorum dedi gerçekten çok beğendim falını analizlerini vs ve aynen dediği gibi oldu
galiba bu kadar ya tabi onun dışında bir sürü fal daha var:) gerçekten olumsuz konuşan kişilere daha sempatik bakıyorum sanırım artık:)
Sezginin dediklerinde cikan onemli hicbir gelisme olmadi mi ? :)
Ben Can a attigim fali 3 defa dinlememe ragmen hepsini anlamamis durumdayim
Kizlar fal kutusunda bilimsel ask analizi mi ne ona attim 4 lira diye asiri komik bisey sakin denemeyin 1 liralik doner gibi marti eti tadinda biseyler sacmalamislar
ESter Kirayi nasil bilirdik arkadaslar ?? Atilabilir mi hic denemedim ben
Ester Kira'nın Tellwe'de ki Kiraze olduğu söyleniyor. Kiraze sesli bakıyordu. Ester Kira'yı denemdim ama o da sesli ise ayırt etmek zor olmaz denemediğim için sesini bilmiyorum. Kiraze'nin sesini ise nerde duysam tanırım. Benim en çok fal attığım kişidir Kiraze anlık durumları iyi bildi ama patladı. Olacak demişti,biz ayrıldık. Biraz da olumsuz gördüğü şeyleri tam demiyor kıvırıyor gibi geliyor bana. Eğer gerçekten o Kiraze ise denemeye değmez bence.
Nehir atesogluna baktiranlarda cikan oldu mu yakin zamanda? :)
Ester Kira'nın Tellwe'de ki Kiraze olduğu söyleniyor. Kiraze sesli bakıyordu. Ester Kira'yı denemdim ama o da sesli ise ayırt etmek zor olmaz denemediğim için sesini bilmiyorum. Kiraze'nin sesini ise nerde duysam tanırım. Benim en çok fal attığım kişidir Kiraze anlık durumları iyi bildi ama patladı. Olacak demişti,biz ayrıldık. Biraz da olumsuz gördüğü şeyleri tam demiyor kıvırıyor gibi geliyor bana. Eğer gerçekten o Kiraze ise denemeye değmez bence.
eger cikarsa paylasir misin :)yani anlık olarak nokta atışları oldu ve henüz patlamadı süreci var
hadi ya ... tüh neyse iyiki varsınız @zehrina 30 liram cebimde kaldıŞüphen olmasın kesinlikle aynı kişi :)
x
ester kiranın youtube videoları var baksana bir sesine canm
Şüphen olmasın kesinlikle aynı kişi :)
eger cikarsa paylasir misin :)
Canım ester kiraze evet ve saklamıyor da bu durumu bir ara instagramında ester kira/ kiraze yazıyordu ama duruyor mu bilmem aklımdaki kişiyi eski sevgilim sandı son attığım falda ve benim için bitti kendisiEster Kira'nın Tellwe'de ki Kiraze olduğu söyleniyor. Kiraze sesli bakıyordu. Ester Kira'yı denemdim ama o da sesli ise ayırt etmek zor olmaz denemediğim için sesini bilmiyorum. Kiraze'nin sesini ise nerde duysam tanırım. Benim en çok fal attığım kişidir Kiraze anlık durumları iyi bildi ama patladı. Olacak demişti,biz ayrıldık. Biraz da olumsuz gördüğü şeyleri tam demiyor kıvırıyor gibi geliyor bana. Eğer gerçekten o Kiraze ise denemeye değmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?