Kızlar bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine oktay kocamazın medyum 1 2 3 kitabını aldım .Bu forumda olup fal baktıran herkesin merak ettiği soruların cevaplarını ( cevaplarını diyorum ancak kendisi de cevaplar diyemiyorum bence bunun sebebi bu diyor) vermiş kesinlikle alıp okumanızı tavsiye ederim . ben D&R dan sipariş vermiştim çünkü kitapevlerinde bulamamıştım onun dışında isterseniz kitaptaki ilginç yerleri de alıntılayıp yazabilirim.Ama bu çok sığ olur okumanız lazıııımm okadar diyim..:)
Biraz alıntılarmısın ki ne demiş nasılmış merak ettim şimdi....Kızlar bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine oktay kocamazın medyum 1 2 3 kitabını aldım .Bu forumda olup fal baktıran herkesin merak ettiği soruların cevaplarını ( cevaplarını diyorum ancak kendisi de cevaplar diyemiyorum bence bunun sebebi bu diyor) vermiş kesinlikle alıp okumanızı tavsiye ederim . ben D&R dan sipariş vermiştim çünkü kitapevlerinde bulamamıştım onun dışında isterseniz kitaptaki ilginç yerleri de alıntılayıp yazabilirim.Ama bu çok sığ olur okumanız lazıııımm okadar diyim..:)
Sezgi mail ile bakmaya başladı mı son zamanlarda baktıran var mı acaba? Bi ara taşınıyor bakamıyor muhabbeti olmuştu. Son dönemde haber alan var mı ?
Sağol canım mail attım da cevap alamadım hala bencanım bugün başlıyordu yorumlara
Sezgi bana aralık sonu demişti hiç bir gelişme olmadıBana da sezgi nin mailini verebilir misiniz
Bu aralar coştum yine
Kendisi bana her defasında tarihte iddali olmadığını söyledi ve anda çok iyi. Bana da aralık sonu dedi ama yine dinlerim Sezgi'yi.Sezgi bana aralık sonu demişti hiç bir gelişme olmadıama anda cok iyi
ben baktırdım ecem23'e. Bence anda gayet iyi. ama gelecek için daha zaman var, gelecek çıkar mı bilmiyorum.Ecem23 e baktıran ve falı çıkan var mı
Anda nasıl sizce
Var benim falimi bilmisti.Ecem23 e baktıran ve falı çıkan var mı
Anda nasıl sizce
evet evet bana da demişti tarih konusunda iddalı degilim ortalam zaman veriyorum diye anda super kesinlikle en iyi falcılardan biri yine deKendisi bana her defasında tarihte iddali olmadığını söyledi ve anda çok iyi. Bana da aralık sonu dedi ama yine dinlerim Sezgi'yi.
Hayırdır ne oldu ki benimde onun 2.falındaki süreci yaşıyorum gibi bi his var içimde..ben sezgi için bir tık olumluya bağlıyor demiştim di mi geri alıyorum kızlar:) küçük şoklar yaşadım
Hayırdır ne oldu ki benimde onun 2.falındaki süreci yaşıyorum gibi bi his var içimde..
Bana sezgi çıkmamıştı canımküçük şoklar yaşadım canım ya:) sevinsem mi üzülsem mi belli değil
kızlar sezginin ne yaparsan yap yine olacak dediği bir şeyin çıkmadığı oldu mu? yardım lütfen
Bunu bende merak ediyorum canım bana da aynısını dedi ama yok yani hala olmadı..küçük şoklar yaşadım canım ya:) sevinsem mi üzülsem mi belli değil
kızlar sezginin ne yaparsan yap yine olacak dediği bir şeyin çıkmadığı oldu mu? yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?