- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Aslında tamda durumu anlatıyor kitap... Hani diyoruz ya çok fal atınca tavsiyeye dönüyor diye... Zihin okuma kısmı da bence doğru:)) Sonuç olarak sık fal baktırmak anlamsız...MEDYUM 1 KİTAPTAN NOTLAR:
1)bakabilene kartmış, kahveymiş başka bir şeymiş fark etmiyormuş ,sadece aracıymış bunlar
2)Tarotta sordugun soruya cevap aldıysan sonraki kartları açtırman uğursuz,negatif etki yaparmış
3)Tarotta ölümde doğumda çıkarmış ancak mesajı algılayabilene. Yine bakanın ne kadar iyi olduğuna bağlı.
4)Bu kitapta benim bildiğimin aksine Tarot'u aracı kullanarak adam bir kızın tüm gelecek falına bakabiliyor yani 14 yıl sonrakileri de durugörü olarak görebiliyor ancak kızdan daha sonra haber alamadığından merak etmesine rağmen gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenemediğini söylüyor.
5)Beğendiğiniz bir Falcıya 3 kereden fazla gidemezsiniz diyor.''Fal bakanın cini,bakılanınkine sorular sorarak hakkında bilgi toplar ve bunu falcıya aktarır sistem böyle çalışır. Falbakılanın zarar görmemesi için Tanrı 3 den fazla bakmasına izin vermez araya engel koyar, artık falları çıkmaz olur .Bu aşamadan sonra artık sizin hakkınızda durugörü almaktan çıkar zihin okuma kısmına geçer.Örneğin bana bir arkadaşım fal bakmıştı beni geçmişimi dökmüş şimdi mi söylemiş gelecekle ilgilide aklımda ne kadar plan varsa teferruatıyla anlatmıştı ancak gelecektekilerin hiçbiri olmadı çünkü arkadaşım bilerek veya bilmeyerek zihin okumaya kaymıştı.Bunu yapan enerjiler bir durugörücünün en büyük düşmanıdır aslında bu yüzden her faldan sonra dua etmek ve başka enerjilerin karışmasını önlemek için arınmak zorundayız '' diyor.
6)En çok merak ettiğimiz sorulardan biriydi bu Fallar neden gecikir veya tahmin edilenden neden daha kısa sürede gerçekleşir bazen de anlatılanların büyük kısmı gerçekleşmez bu iş nedir?
Kitapta bunun nedeni olarak: Edyar Cayce ' Uyuyan Peygamber' e atıfta bulunulup ordaki bir gerçek olay aktarılıyor. Edyar Cayce ABD ordusuna ''pearl harbour'' baskınından 9 önce uyarıda bulunup Japonlarla ilişkilerimizi geliştirmeliyiz yoksa bize saldırıda bulunacaklar diyor,uyarı dikkate alınmıyor ,baskına 6 ay kala tekrar bir uyarı mesajı gönderiyor,aynı şekilde ciddiye alınmıyor. 3 AY kala Cayce şöyle yazıyor:
Japonların bize saldırmalarına 3 ay kaldı ama artık bunu değiştiremeyiz.Artık,bunu değiştirebilceğimiz noktayı aştık ve bu bizim kaderimiz halini aldı.Belli bir noktadan sonra olacakları değiştiremeyiz..
Bazen de danışanın kötü enerjili varlıklarla alışveriş halinde olması size olumsuz olaylar söylemesine neden olur ve siz söylediği tarihe kadar bu olumsuzlugu kafanızda düşünerek onu gerçek hale getirir hem de bu canlıyı enerjinizle beslemiş olursunuz.Bu yüzden Gerçek bir danışmanın görevi her zaman sabırlı,şifacı ve olumlu enerji aktarıcı olmaktır diyor.
Şimdilik benden bu kadar umarım verimli bir özet olmuştur:)
MEDYUM 1 KİTAPTAN NOTLAR:
5)Beğendiğiniz bir Falcıya 3 kereden fazla gidemezsiniz diyor.''Fal bakanın cini,bakılanınkine sorular sorarak hakkında bilgi toplar ve bunu falcıya aktarır sistem böyle çalışır. Falbakılanın zarar görmemesi için Tanrı 3 den fazla bakmasına izin vermez araya engel koyar, artık falları çıkmaz olur .
Tanrı 3 den fazla bakmasına izin vermez ne demek?Elbette ki Allah izin vermedikçe falcılar bişey bilemez ama böyle 3 diye sınır koymak bana mantıklı gelmedi. Yani neden 3'ten fazlasına izin verilmez ki? Hem de bunun günah olduğunu -eğer kitaba inanan bir Müslüman isek, çünkü ayetle sabit- biliyoruz. Ama acaba neden 3?
Bu arada Sezgi bana baktığı falda da Aralık sonu demişti biraz bekletmişti falımı fal cevabım gelene kadar benim bir davranışımdan dolayı olayın seyri tamamen değişmişti. Sonra fal gelince dedim sen böyle diyorsun ama bak böyle oldu yok değişmez sadece tarih sapar. Olacak sonuç değişmez demişti. Hiçbir şey olmadı o ayrı. Hala aynı yani.
bana sezgi çıkmadı. anda da iyi değildi. olumsuzdu ama çıkmaması iyi oldu.küçük şoklar yaşadım canım ya:) sevinsem mi üzülsem mi belli değil
kızlar sezginin ne yaparsan yap yine olacak dediği bir şeyin çıkmadığı oldu mu? yardım lütfen
bana sezgi çıkmadı. anda da iyi değildi. olumsuzdu ama çıkmaması iyi oldu.
aynı şeyi banada söylemişti..
tarih sapar ama sonuç değişmez diye. ne dedi ise tam tersini yaşadım.
ha ama olaylar, anlık yorumlar ve yakın geçmiş evet çıktı..
Tanrı 3 den fazla bakmasına izin vermez ne demek?Elbette ki Allah izin vermedikçe falcılar bişey bilemez ama böyle 3 diye sınır koymak bana mantıklı gelmedi. Yani neden 3'ten fazlasına izin verilmez ki? Hem de bunun günah olduğunu -eğer kitaba inanan bir Müslüman isek, çünkü ayetle sabit- biliyoruz. Ama acaba neden 3?
ben sezgi için bir tık olumluya bağlıyor demiştim di mi geri alıyorum kızlar:) küçük şoklar yaşadım
Yani çıkarsa çok çok zor bir süreç beni bekliyor demektir:)
Olaylar derken yakın gelecekteki olaylar mı?
aynen canım bence anlatılmak istenen bu.forumda yaptığımız tespitlere göre ilk iyi yorum yapan falcı, ikinciye bilemedim üçüncüye en kötü dördüncü de patlıyor. bir nokta da o kişiden verim alamıyoruz. o yüzden sık sık aynı kişiye baktırmanın anlamı olmadığı gibi az ve öz bol aralıklar danışmak lazım. az kendimizi tutmalıyız.
Onda da var bir atar gider belli zaten :))).Bu arada soyledigi bazi seyler oluyor bana ozelden anlatirim.Kızlar basirly canın sözü akşamdan bu yana beni çok güldürdü paylaşmak istedim....Candan özlü sözler"At gibi giden it gibi döner".....favori cümlesiymiş:))
Onda da var bir atar gider belli zaten :))).Bu arada soyledigi bazi seyler oluyor bana ozelden anlatirim.
tamam yaz tatlım merak ettim..Ama çok harika lafları var laf ebesi yahu:)))Onda da var bir atar gider belli zaten :))).Bu arada soyledigi bazi seyler oluyor bana ozelden anlatirim.
Bir gal baktırıyoruz iyi veya kötü anlamda yorumluyor. Belli bir müddet de veriyor... peki bu müddeti değiştirebildiğine ya da şekillendirebildiğine inanan var mı? Hiçbir şey yapmamak da olayın akışını etkiler durdurur vs... nasıl davranacağımız konusuna ne kadar kafayı takmamız gerekiyor :)? Yorumcuya bu süreçte nasıl davranmalıyım sorusunu sormak gerekiyor sanırım
Kızlar basirly canın sözü akşamdan bu yana beni çok güldürdü paylaşmak istedim....Candan özlü sözler"At gibi giden it gibi döner".....favori cümlesiymiş:))
zaten favori cümlem dedi bana da:))))Kızzzzbana da aynısını dedi
bana da Eşeğe çok değer verirsen kendini yarış atı zanneden bay X'te zaten bir eşşek dediKızzzzbana da aynısını dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?