Binnaz Abla

Aslında tamda durumu anlatıyor kitap... Hani diyoruz ya çok fal atınca tavsiyeye dönüyor diye... Zihin okuma kısmı da bence doğru:)) Sonuç olarak sık fal baktırmak anlamsız...
Teşekkürler

Tanrı 3 den fazla bakmasına izin vermez ne demek? Elbette ki Allah izin vermedikçe falcılar bişey bilemez ama böyle 3 diye sınır koymak bana mantıklı gelmedi. Yani neden 3'ten fazlasına izin verilmez ki? Hem de bunun günah olduğunu -eğer kitaba inanan bir Müslüman isek, çünkü ayetle sabit- biliyoruz. Ama acaba neden 3?

Bu arada Sezgi bana baktığı falda da Aralık sonu demişti biraz bekletmişti falımı fal cevabım gelene kadar benim bir davranışımdan dolayı olayın seyri tamamen değişmişti. Sonra fal gelince dedim sen böyle diyorsun ama bak böyle oldu yok değişmez sadece tarih sapar. Olacak sonuç değişmez demişti. Hiçbir şey olmadı o ayrı. Hala aynı yani.

aynı şeyi banada söylemişti..
tarih sapar ama sonuç değişmez diye. ne dedi ise tam tersini yaşadım.
ha ama olaylar, anlık yorumlar ve yakın geçmiş evet çıktı..

bana sezgi çıkmadı. anda da iyi değildi. olumsuzdu ama çıkmaması iyi oldu.

Yani çıkarsa çok çok zor bir süreç beni bekliyor demektir:)

aynı şeyi banada söylemişti..
tarih sapar ama sonuç değişmez diye. ne dedi ise tam tersini yaşadım.
ha ama olaylar, anlık yorumlar ve yakın geçmiş evet çıktı..

Olaylar derken yakın gelecekteki olaylar mı?

forumda yaptığımız tespitlere göre ilk iyi yorum yapan falcı, ikinciye bilemedim üçüncüye en kötü dördüncü de patlıyor. bir nokta da o kişiden verim alamıyoruz. o yüzden sık sık aynı kişiye baktırmanın anlamı olmadığı gibi az ve öz bol aralıklar danışmak lazım. az kendimizi tutmalıyız.

aynen canım bence anlatılmak istenen bu.

Bir gal baktırıyoruz iyi veya kötü anlamda yorumluyor. Belli bir müddet de veriyor... peki bu müddeti değiştirebildiğine ya da şekillendirebildiğine inanan var mı? Hiçbir şey yapmamak da olayın akışını etkiler durdurur vs... nasıl davranacağımız konusuna ne kadar kafayı takmamız gerekiyor :)? Yorumcuya bu süreçte nasıl davranmalıyım sorusunu sormak gerekiyor sanırım

Kızlar basirly canın sözü akşamdan bu yana beni çok güldürdü paylaşmak istedim....Candan özlü sözler"At gibi giden it gibi döner".....favori cümlesiymiş:))
Onda da var bir atar gider belli zaten :))).Bu arada soyledigi bazi seyler oluyor bana ozelden anlatirim.

Tabi ki ben mesela valla kime sorsam bekle dedi hoş ben beklemedim kendim yazdım da İnan aldığın her karar bambaşka bir duruma yol açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…