Binnaz Abla

Yani çıkarsa çok çok zor bir süreç beni bekliyor demektir:)

Olaylar derken yakın gelecekteki olaylar mı?
evet ben de tam anlamadım sezgi çıkıyor mu çıkmıyor mu ? Yakın geleceği, olayları biliyor ama dediğinin tersini yaşadım demiş bir arkadaş. Nasıl oluyor bu :))

aynı şeyi banada söylemişti..
tarih sapar ama sonuç değişmez diye. ne dedi ise tam tersini yaşadım.
ha ama olaylar, anlık yorumlar ve yakın geçmiş evet çıktı..
Kazuletcim sezgi çıkıyor mu çıkmıyor mu tam anlayamadım ben.Yakın geleceği, olayları, anı biliyor ama dediğinin tersini yaşadım demişsin ya, o yuzden kafam karıştı

sezgi hiç pembeci degil kuzum tam tersi pembe olayları bile temkinli söylüyor bence o konuda guvenilir bir falcı

ya bana söylediği olumlu şeyler anlattığı kadar pembe hiç olmadı aslında keşke olsaydı:) ben o yüzden bir tık pembeye bağladığını düşünürdüm hep ki bunu mu hissetti naptı son falı aman allahım:)

basirlynin sitesi yok mu, illa uygulama mı indirmeliyim?

Kızlar bu can cidden iyi mi fal orucumu bozmaya değer mi

Ben 2 fal attım. Biri saçma ötesi diğeri tutarlıydı. Tabi anlık. Geleceği bilmem. Ama verdiği tarihe çok az kaldı. Yazacağım. Bozmaya değmez özetle.

basirlynin sitesi yok mu, illa uygulama mı indirmeliyim?

Yok tatlım bende baktım da, app var sadece.

Kazuletcim sezgi çıkıyor mu çıkmıyor mu tam anlayamadım ben.Yakın geleceği, olayları, anı biliyor ama dediğinin tersini yaşadım demişsin ya, o yuzden kafam karıştı

canım
anlık tespitler iyi fakat
atıyorum sen bu adamla barısacaksın hayatın söyle söyle ilerleyecek çıkmıyor
o anlık olan/olacak olayları döküyor
seni arayacak diyor arıyor
yada söyle birşey olmuş seni aramış diyor
adamla konusuyorum birebir aynısını söylüyor
lakin değişmez dediği sonuç asla olmuyor

bana sezginin geleceği bırak anı da tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…