Bana da adamı gördüğün yerde sokağını değiştir dedi :) :) :)
ya hepimiz yanlış çok kötü insanlara denk geldik ya da Can erkekleri gömmeye bayılıyor tamam benimki hakediyor
ya hepimiz yanlış çok kötü insanlara denk geldik ya da Can erkekleri gömmeye bayılıyor tamam benimki hakediyor
Çıktı mıBende sezgiye baktıracam sonunda meraktan çatlayacam.atmayayım diyorum para harcamayayım diyorum fal için ama kız kısmı değilmiyiz rahat duramıyoruz.
Kızlar bu can cidden iyi mi fal orucumu bozmaya değer miBenim esas oğlan da it gibi dönmeli..Bunu gerçekten çok istiyorum. Cevabım ne olur bilmiyorum ama ipe ipe dönsün lütfen Allah'ım.
Canım bir ay kadar sabret çıkan tutan bi durum olursa yazarız ona göre atarsın ama iyi bi falcı gerçekten değer yani...Kızlar bu can cidden iyi mi fal orucumu bozmaya değer mi
2 defa çıkmadığı oldu.küçük şoklar yaşadım canım ya:) sevinsem mi üzülsem mi belli değil
kızlar sezginin ne yaparsan yap yine olacak dediği bir şeyin çıkmadığı oldu mu? yardım lütfen
2 defa çıkmadığı oldu.
evet ben de tam anlamadım sezgi çıkıyor mu çıkmıyor mu ? Yakın geleceği, olayları biliyor ama dediğinin tersini yaşadım demiş bir arkadaş. Nasıl oluyor bu :))Yani çıkarsa çok çok zor bir süreç beni bekliyor demektir:)
Olaylar derken yakın gelecekteki olaylar mı?
Kazuletcim sezgi çıkıyor mu çıkmıyor mu tam anlayamadım ben.Yakın geleceği, olayları, anı biliyor ama dediğinin tersini yaşadım demişsin ya, o yuzden kafam karıştıaynı şeyi banada söylemişti..
tarih sapar ama sonuç değişmez diye. ne dedi ise tam tersini yaşadım.
ha ama olaylar, anlık yorumlar ve yakın geçmiş evet çıktı..
ben sezgi için bir tık olumluya bağlıyor demiştim di mi geri alıyorum kızlar:) küçük şoklar yaşadım
sezgi hiç pembeci degil kuzum tam tersi pembe olayları bile temkinli söylüyor bence o konuda guvenilir bir falcı
Kızlar bu can cidden iyi mi fal orucumu bozmaya değer mi
basirlynin sitesi yok mu, illa uygulama mı indirmeliyim?
Kazuletcim sezgi çıkıyor mu çıkmıyor mu tam anlayamadım ben.Yakın geleceği, olayları, anı biliyor ama dediğinin tersini yaşadım demişsin ya, o yuzden kafam karıştı
bana sezginin geleceği bırak anı da tutmadıKazuletcim sezgi çıkıyor mu çıkmıyor mu tam anlayamadım ben.Yakın geleceği, olayları, anı biliyor ama dediğinin tersini yaşadım demişsin ya, o yuzden kafam karıştı
hangi sitede tatlım binnaz ablada mı? hangi fal türü ve sesli mi bakıyor? çok soru sordum kusura bakma.Kızlar melek yıldıza şans verilebilir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?