Binnaz Abla

hangi sitede tatlım binnaz ablada mı? hangi fal türü ve sesli mi bakıyor? çok soru sordum kusura bakma.

Olur mu tatlım ne kusuru:) Binnaz'da bakıyor kahve ve tarot ben ikisine de baktırdım yazılı bakıyor beğendim ben açıkçası zaten ilk falı çıktı fiyatı da uygun o yüzden rahatça tavsiye edebiliyorum

sesli kahve falı atmak istiyorum zeus'u arkadaş çok beğenmiş bir o; bir de akrepgöz var
hangisine atsam?

canım teşekkür ederim cevap için :) peki tarotu mu kahveyi mi daha iyi buldun?

Merhabalar ben siteye yeni üyeyim, gerçi diyet arkadaşı başlığını görünce giridm ama dayanamadım fal konusuda ne yalan söyleyeyim gözüm korktu ama 10000 küsür sayfa :) Benim de çok rahatsız olduğum bir şeydir o, falanca burcusun ondan böylesin şöylesin... Ben sana gazete köşe yazısı astroloji sormaya gelmedim ki kardeşim sitemimide ettim arada

bana estiler cidden
hastalıktan mıdır nedir böyle bir kudurmuşçasına fal baktırasım var
hadi hayırlısı..

bana estiler cidden
hastalıktan mıdır nedir böyle bir kudurmuşçasına fal baktırasım var
hadi hayırlısı..
Kıtlıktan cıkmıs gibi basirly"liyorum kendimi

Kizlar illaydayi sadece sordum, yorum yapmadim, gozu mu korktu hemen 8 kredi olmus topic gucunu biliyor nu acaba

basirly de deniz iyi idi ya
yani ücrete oranla kıyaslar isem..
Deniz ve eftelya kotuydu bende
Deniz cok sikici fal bakti birkac detay vermistim bos konusmasin diye "iyi yaptin yazarak, yorulmam boylece" dedi

Fal stili suydu denizin " evet biri girdi hayatina koc simdi biri daha giriyor hayatina boga evet iki kisi girdi hayatina evet ama bu degil ikiside degil ucuncu kisi olacak senin"

Bi an dedim mac mı yorumluyor

Ay ben de bi denerim diyordum atsaymışım keşke, hemen fırlamış hakkaten:) Sen denemiş miydin?
Girdim valla siraya :) yorum gelince yazarım

Son düzenleme:
Ben kaç zamandır tutan tutmayanlari yazayım diyorum ama daha hiçbir şey çıkmadı gelecekle ilgili. Sezgi ikinci falda farklı bir sona bağladı, ikisi de tutmadı daha. Asenat'in zamanı 2 ay geçti, selena da öyle. Ama anda teyit aldığım kadarıyla iyi tutturdular. Geysu, sema, şevval, müge, çağrı bilgin de öyle. Of daha çok var bunlardan ama hepsi çorba oldu artık, en aklımda kalanlar bunlar sanırım. Ben artık sonunu kendim yazıyorum, kesin. Içimden ne geliyorsa onu yapayım bari, zaten tutmuyor

evet evet bi acayip ya :)
güldürdün beni ilahi..

Diğer sayfaya da yazdım, can ve renana baktırdım basirly'den, can eh, ama renan hiç tutmadı. Bu site bana olmadı, diğerleri hiç olmazsa anda iyiydi.

Diğer sayfaya da yazdım, can ve renana baktırdım basirly'den, can eh, ama renan hiç tutmadı. Bu site bana olmadı, diğerleri hiç olmazsa anda iyiydi.

Bende cana eh diyodumm bi ara dogru bile geldi ama herkese ayni cumlelere ayar oldum renan berbatti. Nermin makuldu cıkar mı bilemiyorum harf ve fiziki betimleme yoktu

Asenat'in zamanı 2 ay geçti, selena da öyle. Ama anda teyit aldığım kadarıyla iyi tutturdular. Geysu, sema, şevval, müge, çağrı bilgin de öyle

Asenat bana patladi geysu gecti selenayi beklemiyorum selena bir seyler tarif ediyor olmuyor 2 senede yalnizca kuzenimle tartismami bildi ama askta gecmise dair bir sey bildi.

kızlarrrr neaber kızlarrrrrrrrrrrrr böööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…