- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
hangi sitede tatlım binnaz ablada mı? hangi fal türü ve sesli mi bakıyor? çok soru sordum kusura bakma.
canım teşekkür ederim cevap için :) peki tarotu mu kahveyi mi daha iyi buldun?Olur mu tatlım ne kusuru:) Binnaz'da bakıyor kahve ve tarot ben ikisine de baktırdım yazılı bakıyor beğendim ben açıkçası zaten ilk falı çıktı fiyatı da uygun o yüzden rahatça tavsiye edebiliyorum
canım teşekkür ederim cevap için :) peki tarotu mu kahveyi mi daha iyi buldun?
Kıtlıktan cıkmıs gibi basirly"liyorum kendimibana estiler cidden
hastalıktan mıdır nedir böyle bir kudurmuşçasına fal baktırasım var
hadi hayırlısı..
basirly de deniz iyi idi yaKıtlıktan cıkmıs gibi basirly"liyorum kendimi
Kizlar illaydayi sadece sordum, yorum yapmadim, gozu mu korktu hemen 8 kredi olmustopic gucunu biliyor nu acaba
Kıtlıktan cıkmıs gibi basirly"liyorum kendimi
Kizlar illaydayi sadece sordum, yorum yapmadim, gozu mu korktu hemen 8 kredi olmustopic gucunu biliyor nu acaba
Deniz ve eftelya kotuydu bendebasirly de deniz iyi idi ya
yani ücrete oranla kıyaslar isem..
Girdim valla siraya :) yorum gelince yazarımAy ben de bi denerim diyordum atsaymışım keşke, hemen fırlamış hakkaten:) Sen denemiş miydin?
Deniz ve eftelya kotuydu bende
Deniz cok sikici fal bakti birkac detay vermistim bos konusmasin diye "iyi yaptin yazarak, yorulmam boylece" dedi
Fal stili suydu denizin " evet biri girdi hayatina koc simdi biri daha giriyor hayatina boga evet iki kisi girdi hayatina evet ama bu degil ikiside degil ucuncu kisi olacak senin"
Bi an dedim mac mı yorumluyor
Girdim valla siraya :) 3ysonuc gelince yazarım
Diğer sayfaya da yazdım, can ve renana baktırdım basirly'den, can eh, ama renan hiç tutmadı. Bu site bana olmadı, diğerleri hiç olmazsa anda iyiydi.
Asenat'in zamanı 2 ay geçti, selena da öyle. Ama anda teyit aldığım kadarıyla iyi tutturdular. Geysu, sema, şevval, müge, çağrı bilgin de öyle
Böö nedir yakızlarrrr neaber kızlarrrrrrrrrrrrr böööööööööööööööööööööööööööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?