Birde iddialı biografi yazmış kendineIllayda yı hic ama hic begenmedim tespitler kotuydu. O kadar detay veriyorum yinede olmayan bin tane sey soylemis cidden modumu dusuruyor boyle alakasız fallar
Bildiginiz sohbet etmis höf
Birde iddialı biografi yazmış kendine
Evet ya bide enerji isi dogrudur bisey diyemem ama basirlyde candan siraca auraya kadar ufak ufak bir sey bildiler hani gelecek zaten muamma ama illayda cok kotuydu tavsiye vermis ama duruma uygun degil..Valla benim de hem o hem de bir tek kahve bakıyor olması ilgimi çekmişti, hani kahvede profesyonelleşmiş edası başka dallara sıçramaması ama olmadıysa demek ki:)
Evet ya bide enerji isi dogrudur bisey diyemem ama basirlyde candan siraca auraya kadar ufak ufak bir sey bildiler hani gelecek zaten muamma ama illayda cok kotuydu tavsiye vermis ama duruma uygun degil..
Ya burctan da yurumus buda kotu
16 gündür fal atmıyorum ama alttan alta gıdıklıyor resmen bu illet
nbr nestleBöö nedir ya
Nbr kübnbr nestle
Öyle gerçekten, atılacak falcıların da tamamının çıktığını görmüş değilim. Kalayım biraz daha böyle. :)Aman boşver "gıdıklanmadım kiiii, gıdıklanmadım kiiii" de gitme, atacak falcı mı kaldı ki:)
slm nestleBöö nedir ya
Taze bitterim var apla verem minbr nestle
kız yanlıs yazdım gulmekten latıma ısıcem aknss elım tutmuyoHahahahahahahaahah NESTLENesvete
kız bn senı yerımTaze bitterim var apla verem mi
Dikkat et ıslatma kendinikız yanlıs yazdım gulmekten latıma ısıcem aknss elım tutmuyo
Nesveteye nesquik diyen koca yürekli kübDikkat et ıslatma kendini
Evet küb bana hep nestle diyorNesveteye nesquik diyen koca yürekli küb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?