Binnaz Abla

Valla yakalamışken affetme:)
Var ya ne kadar rahat olursan okadar olur bildirim geldi ben direkt dedim ohooo ben açana kadar dolar bile yavaş yavaş girdim siteye ismini vereyim edeyim vs derken bi baktım yeşil bide şey düşündüm "aslında hüma için kredi almıştım yaaaa" neyse kime niyet kime kısmet bakalım asenat neler görecek

Bence tam isabet olmuş cesicim tam yol ileri:))

Kizlar size bir eniste bir cikan fal haberi ile gelmek isterdim lakin bunlarin hepsinden daha guzel bir hediyeyle gelebilirim Şoyleki medyum kitaplarinin yazari oktay kocamaz hocaya ulastim ve kendisinden randevu talep ettim eger insallah olur da gorusebilirsek size gercek bir Medyumla dönüs yapmis olucam.. ( bu arada oktay hocanin durugoru icin para almadigini biliyorum))

Ay çoheyecanlı, durugörüyle fal mı bakıyo bu adam? Ücret almayacak mı o kısmı anlamadım tam. Ne zaman gidiyosuuuun? Ay hadi beğenirsin inşallaaa:)

omg biraz urktum fakat heyecanla bekliyorum bakalım neler cikacak

Ay çoheyecanlı, durugörüyle fal mı bakıyo bu adam? Ücret almayacak mı o kısmı anlamadım tam. Ne zaman gidiyosuuuun? Ay hadi beğenirsin inşallaaa:)
Begenmenin otesinde canim keske ulassam keske donus yapsa da aynen ucret almiyor.hani su hikayelerdeki gibi gercekten bu isi yapip ucret kabul etmeyen o insanlar olurya

Merak ettigimiz sorulari da sorsana kuzum ya. Roportaj gibi

yaklaşık 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla birine fal baktırdım
şimdi son üç haftalık süreci düşünüyorum
cuk oturdu :)
bence gayet isabetli ve çok ilerisi için zaten yorum yapmıyor.
ama benim hayatımdaki gelişmeleri bildi..
esrahayat diye bir kız.. duyan var mı?

Nerde bakıyor bu arkadaş canım? Telefonda falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…