ay ben dayanamam hemen söylekızlar size yakında inanılmaz bir süprizle gelicemmm:))))))
kızlar size yakında inanılmaz bir süprizle gelicemmm:))))))
ne gibi?
bu arada asenat girdi ve ben yakaladım. ve de sonra vazgeçtim. demek ki gerçekten artık baktırmak istemiyorum
Bende yakaladım ama cesaretsizim bırakmadımAsenat'ı yakalayıp bırakmak: O ne özgüven o
Bende yakaladım ama cesaretsizim bırakmadım
Var ya ne kadar rahat olursan okadar olur bildirim geldi ben direkt dedim ohooo ben açana kadar dolar bile yavaş yavaş girdim siteye ismini vereyim edeyim vs derken bi baktım yeşilValla yakalamışken affetme:)
Ama merak ettik hemen soylesen olmaz mıkızlar size yakında inanılmaz bir süprizle gelicemmm:))))))
Var ya ne kadar rahat olursan okadar olur bildirim geldi ben direkt dedim ohooo ben açana kadar dolar bile yavaş yavaş girdim siteye ismini vereyim edeyim vs derken bi baktım yeşilbide şey düşündüm "aslında hüma için kredi almıştım yaaaa" neyse kime niyet kime kısmet bakalım asenat neler görecek
Kizlar size bir eniste bir cikan fal haberi ile gelmek isterdim lakin bunlarin hepsinden daha guzel bir hediyeyle gelebilirim Şoyleki medyum kitaplarinin yazari oktay kocamaz hocaya ulastim ve kendisinden randevu talep ettim eger insallah olur da gorusebilirsek size gercek bir Medyumla dönüs yapmis olucam.. ( bu arada oktay hocanin durugoru icin para almadigini biliyorum))
Kizlar size bir eniste bir cikan fal haberi ile gelmek isterdim lakin bunlarin hepsinden daha guzel bir hediyeyle gelebilirim Şoyleki medyum kitaplarinin yazari oktay kocamaz hocaya ulastim ve kendisinden randevu talep ettim eger insallah olur da gorusebilirsek size gercek bir Medyumla dönüs yapmis olucam.. ( bu arada oktay hocanin durugoru icin para almadigini biliyorum))
Fal stili suydu denizin " evet biri girdi hayatina koc simdi biri daha giriyor hayatina boga evet iki kisi girdi hayatina evet ama bu degil ikiside degil ucuncu kisi olacak senin"
Bi an dedim mac mı yorumluyor
Begenmenin otesinde canim keske ulassam keske donus yapsa da aynen ucret almiyor.hani su hikayelerdeki gibi gercekten bu isi yapip ucret kabul etmeyen o insanlar oluryaAy çoheyecanlı, durugörüyle fal mı bakıyo bu adam? Ücret almayacak mı o kısmı anlamadım tam. Ne zaman gidiyosuuuun? Ay hadi beğenirsin inşallaaa:)
oy cnm masal kızımNesveteye nesquik diyen koca yürekli küb
Nerde bakıyor bu arkadaş canım? Telefonda falan mı?yaklaşık 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla birine fal baktırdım
şimdi son üç haftalık süreci düşünüyorum
cuk oturdu :)
bence gayet isabetli ve çok ilerisi için zaten yorum yapmıyor.
ama benim hayatımdaki gelişmeleri bildi..
esrahayat diye bir kız.. duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?