Begenmenin otesinde canim keske ulassam keske donus yapsa da aynen ucret almiyor.hani su hikayelerdeki gibi gercekten bu isi yapip ucret kabul etmeyen o insanlar olurya
Merak ettigimiz sorulari da sorsana kuzum ya. Roportaj gibi
Onu biliyorum Sekacım ben orta demiştim ama bana hakketen kartlar şahane gelmişti.Evet bana da fazla olumluydu.kızlar Binnazda Ufuk Kutluk var yeni yorumları da iyi. Denedim yusyuvarlak,pespembe bir fal geldi haberiniz olsun
Ben kahve baktırdım canım açıkçası tespit falan yoktu iyi diyebileceğim neyse ki olumsuz konuşup sinirimi bozmadı:))Onu biliyorum Sekacım ben orta demiştim ama bana hakketen kartlar şahane gelmişti.Evet bana da fazla olumluydu.
Demekki aşırı olumlu konuşup puan topluyor .Ben kahve baktırdım canım açıkçası tespit falan yoktu iyi diyebileceğim neyse ki olumsuz konuşup sinirimi bozmadı:))
Merhaba herkese. Bir yolun var Fama nin giriş sıklığı nedir? Veya duyuru yaptığı bir sayfası var mı? Bu arada tellwe deki fama ile aynı kişi degil mi? 2 sene önce baktirmistim oradan. O zamanlar tutmadı sanmıştım. Ama dün itibariyle doğru dediği resmileşti. :) o yüzden tekrar baktirmak istiyorum.
iki yıl sonra mı çıktı fal ?Merhaba herkese. Bir yolun var Fama nin giriş sıklığı nedir? Veya duyuru yaptığı bir sayfası var mı? Bu arada tellwe deki fama ile aynı kişi degil mi? 2 sene önce baktirmistim oradan. O zamanlar tutmadı sanmıştım. Ama dün itibariyle doğru dediği resmileşti. :) o yüzden tekrar baktirmak istiyorum.
Canım sen online görünce at o gün içinde döner
iki yıl sonra mı çıktı fal ?
Canım sen online görünce at o gün içinde döner
iki yıl sonra mı çıktı fal ?
Evet bende öyle cümle var ama doğru bende durumu biliyodum çünkü ayrıca aynı durumu geysuda gördü..kızlar, sezgi , genelde başka kadın/kadınlar olduğunu söyleme eğiliminde mi sizce ? yani zaman geçirdikleri, kayda değer bulmadıkları kadınlarla birlikte bizim ex'ler :) ama önemsiz ilişkiler bunlar gibi şeyler de hissetti mi sizde?
Bana kızı tarif etti harfte verdi ama gelir geçer demedi ilişkisi başlamış dedi inanmadım ama sonunda ismine kadar doğru çıktı bu kadını mayada görmüştü gerci kendisini sevmem ama birtek o dediği doğru çıktıkızlar, sezgi , genelde başka kadın/kadınlar olduğunu söyleme eğiliminde mi sizce ? yani zaman geçirdikleri, kayda değer bulmadıkları kadınlarla birlikte bizim ex'ler :) ama önemsiz ilişkiler bunlar gibi şeyler de hissetti mi sizde?
Anladım demek gerçekten var takıldıkları kadınlar ... ve doğru hissediyor sezgi. Evet başlamış sezgi.Bana kızı tarif etti harfte verdi ama gelir geçer demedi ilişkisi başlamış dedi inanmadım ama sonunda ismine kadar doğru çıktı bu kadını mayada görmüştü gerci kendisini sevmem ama birtek o dediği doğru çıktı
Bu arada bakımlara başlamışmı sezgi
kızlar, sezgi , genelde başka kadın/kadınlar olduğunu söyleme eğiliminde mi sizce ? yani zaman geçirdikleri, kayda değer bulmadıkları kadınlarla birlikte bizim ex'ler :) ama önemsiz ilişkiler bunlar gibi şeyler de hissetti mi sizde?
Can bana yaz aylarinda bitmis veya sonbaharda bitmis bi iliskisi var dedi. Ya can emin misin diye falı 2ledim net bitmemis olabilir dedibenim durumla alakalı ben kesinlikle başka biri olduğunu düşünüyordum hoş hala da öyle düşünüyorumSezgi başka birinin olmadığını söyledi. En ufak bir işaret olsa derdim buna emin ol dedi. Geysu başkası yok dedi. Gizem hatun başkası yok dedi. Fama, Sema ve Basirly Can başkası var dedi. Darlandum yaaa
Peki elimde ne var? Sema ve Fama'nın gelecek görülerinin çıktığı, Geysu, Gizem Hatun ve Sezgi'nin anı iyi yorumladıklarını bilgisi var.
Peki Sonuç: SIFIR
Can bana yaz aylarinda bitmis veya sonbaharda bitmis bi iliskisi var dedi. Ya can emin misin diye falı 2ledim net bitmemis olabilir dedi
3.yu atınca iliski gorur diye dusunuyorum
Bu arada basirlyde promosyon kalkmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?