Binnaz Abla

benim arkadasım arada olduğu için telefonda baktırdım
ama mail sanırım normal bakması

Begenmenin otesinde canim keske ulassam keske donus yapsa da aynen ucret almiyor.hani su hikayelerdeki gibi gercekten bu isi yapip ucret kabul etmeyen o insanlar olurya

korktum ben. neden böyle bişey yapıyıormuş ki?Kişi hakkında bilgim yok ama dikkat et. Benim gibi paranoyaklara göre değil bence

Merak ettigimiz sorulari da sorsana kuzum ya. Roportaj gibi

kızlar özelden mesajlar geldiği için söylemek istedim ;
esrahayat normalde memur ; akşamları belirli sayıda internet aracılığı ile fal bakıyor
ben normal de unutmuştum bile ;
ve kendisi ısrarla kaderin seçimlerle değiştiğini asla uzun vadeli fal bakmak diye birşey olmadığını söylüyor
yapıya, yaşananlara göre sonuçların her zaman değişkenlik gösterecğini belirtiyor.
ben aracı arkadaşım ile evi taşıdım diye konuşurken ;
(fal da o da vardı yanım) sonra kızın dediklerini söyledi bana
aralık ortası ;
evini değişeceksin dedi - ocak 10 nda evden ayrıldım
özel hayatıma dair söylediği bir kaç şey detayı ile de çıktı
baya dediği gibi gitmiş
gerginlik yaşamam, jestler falan..
ama illa baktırın/ baktırmayın diyemem..
kısa vadede çekici :) sonuç değişmez kesin böyle olur gün şaşar gibi bir iddiası da yok.
30 tl fiyatı da.

Merhaba herkese. Bir yolun var Fama nin giriş sıklığı nedir? Veya duyuru yaptığı bir sayfası var mı? Bu arada tellwe deki fama ile aynı kişi degil mi? 2 sene önce baktirmistim oradan. O zamanlar tutmadı sanmıştım. Ama dün itibariyle doğru dediği resmileşti. :) o yüzden tekrar baktirmak istiyorum.

Canım sen online görünce at o gün içinde döner

iki yıl sonra mı çıktı fal ?

kızlar, sezgi , genelde başka kadın/kadınlar olduğunu söyleme eğiliminde mi sizce ? yani zaman geçirdikleri, kayda değer bulmadıkları kadınlarla birlikte bizim ex'ler :) ama önemsiz ilişkiler bunlar gibi şeyler de hissetti mi sizde?

Kizlar meraba ilk defa katina baktirdim katina ne kadar kesin sonuç verir bilenleriniz beni aydinlatabilirmisiniz

Evet bende öyle cümle var ama doğru bende durumu biliyodum çünkü ayrıca aynı durumu geysuda gördü..
tek sezgi değil yani hatta son baktırdığımda can da söyledi aynı kişiyi...

Bana kızı tarif etti harfte verdi ama gelir geçer demedi ilişkisi başlamış dedi inanmadım ama sonunda ismine kadar doğru çıktı bu kadını mayada görmüştü gerci kendisini sevmem ama birtek o dediği doğru çıktı

Bu arada bakımlara başlamışmı sezgi

Anladım demek gerçekten var takıldıkları kadınlar ... ve doğru hissediyor sezgi. Evet başlamış sezgi.

benim durumla alakalı ben kesinlikle başka biri olduğunu düşünüyordum hoş hala da öyle düşünüyorum Sezgi başka birinin olmadığını söyledi. En ufak bir işaret olsa derdim buna emin ol dedi. Geysu başkası yok dedi. Gizem hatun başkası yok dedi. Fama, Sema ve Basirly Can başkası var dedi. Darlandum yaaa

Peki elimde ne var? Sema ve Fama'nın gelecek görülerinin çıktığı, Geysu, Gizem Hatun ve Sezgi'nin anı iyi yorumladıklarını bilgisi var.

Peki Sonuç: SIFIR

Can bana yaz aylarinda bitmis veya sonbaharda bitmis bi iliskisi var dedi. Ya can emin misin diye falı 2ledim net bitmemis olabilir dedi

3.yu atınca iliski gorur diye dusunuyorum

Bu arada basirlyde promosyon kalkmis

Can bana yaz aylarinda bitmis veya sonbaharda bitmis bi iliskisi var dedi. Ya can emin misin diye falı 2ledim net bitmemis olabilir dedi

3.yu atınca iliski gorur diye dusunuyorum

Bu arada basirlyde promosyon kalkmis

Basirly de uyandı denekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…