Ayy serüven olunca yazayım dedim bizim yazın okul değiştirmek zorunda kalacağımız bir durum oldu. Farklı şehirlere gitme ihtimalimiz doğdu. Ben gitmemeye olduğum şehirde kalmaya karar verdim. Benimki de başka bir şehre gitmeye. Bunu serüvene hiç sormadığım halde, seninki gidiyor başka şehirde yaşayacak dedi bana. Nasıl üzüldüm anlatamam. Kahroldum. Nitekim benimki o başka şehirde üç gün dayanamadı döndü. :) anı ve o anki düşünceleri baya biliyor ama üzgünüm serüvenciğim geldi benimki paşa paşa hala da aynı şehirdeyizSlm kızlar serüvenden falım geldi sonuç nasıl olur bilmiyorum ama anlık durum, düşünceler, hatta 3. kişilerin düşüncelerini bile bilmişdedim. daha önce de baktırmistimm ve ihtimal bile vermediğim bir olay temmuzda gerçekleşmisti bakalım zaman nelere gebe?
Ya rezzan abla benim facebookumda ekliydi fotoğrafını falan biliyorum serüvene hiç benzemiyorAyrıca serüven olduğu konuşulan rezzan ablaya da bir olacak bir olmayacak deyip beni aptala çevirdiği için teşekkürü bir borç bilirim.Ah rezzan ablam severdim seni yıllar önce sen niye böyle oldun ya
Benim pek fikrim yok serüven midir değil midir forumda bir ara böyle bir muhabbet dönmüştü canım ne kadar doğru inan bilmiyorum.Ya rezzan abla benim facebookumda ekliydi fotoğrafını falan biliyorum serüvene hiç benzemiyor
Ayyy serüvene de rezzana da uyuz oluyorum kızlar
He bi de ilkay gür ile ilgili de bir şey söylemek istiyorum. Ben ilkaya hiç durumu anlatmadım. Hep aklımdaki kişi dedim ve her seferinde olumlu konuştu. Sabret, olacak dedi. En son falımda ki bir hafta önce falan oluyor bu, nasıl olsa durumu biliyor diyip aramızda yaşanan olumsuz bir durumdan bahsettim. Sevgili ilkay hanım beni hatırlamadı, sanki daha önce sana güveniyor seni seviyor sabredersen güzel olacak diyen ilkay bu değilmiş gibi, bu çocuk tam bir zaman kaybı, değmez. Aylar yıllar sonra belki bi arar msj atar ama devamı olmaz dedi. Üstüne bir de demiş ki, umarım bana kızmazsın ama kızarsan da kız. Ah ablam sen şu yaptığını bi farketsen sen kendine kızacaksın benden önce. Nitekim olumlu da konuşsa olumsuz da konuşsa, falcı dediğin kendisi ile çelişmemeli bence. Siz ne düşünürsünüz bilmem tabi ama benim fikrim bu kızlar
bende kızı, kızdaki harfleri, kızla nerelerde karşılaştığını söyledi teyit ettim hepsi doğruydu. kızla iletişiminin biteceği tarihi de bildi. ama benimki yetenekli üzerine bulmuştur bi kaç tane dahakızlar, sezgi , genelde başka kadın/kadınlar olduğunu söyleme eğiliminde mi sizce ? yani zaman geçirdikleri, kayda değer bulmadıkları kadınlarla birlikte bizim ex'ler :) ama önemsiz ilişkiler bunlar gibi şeyler de hissetti mi sizde?
Hahahahahaahahahahahahahahahah ay ben de soru kısmında yardırdım baya da cevabı okuyamadım korkumdan malum ilkay biraz atarlı bir ablamızkendiyle çeliştiği an benim için bitmiştir. misal: fama
şöyle dese yine kabulüm: "önceden şöyle görünüyordu ama geçen sürede şunlar şunlar değişmiş böyle olmuş artık zaman kaybı" ama diğer türlü ok kib bye aeo
famanın bana yaptığını da özet geçeyim: ilk falınızda böyle bir şeyden bahsetmemiştiniz, farklı şeyler söylüyorsunuz demem üzerine "o zaman dikkatli oku" yanıtını vermesi. dikkatli okudum, yine aynı sonuca vardım
Evet kuzu hep o eğilimdekızlar, sezgi , genelde başka kadın/kadınlar olduğunu söyleme eğiliminde mi sizce ? yani zaman geçirdikleri, kayda değer bulmadıkları kadınlarla birlikte bizim ex'ler :) ama önemsiz ilişkiler bunlar gibi şeyler de hissetti mi sizde?
kızlar, sezgi , genelde başka kadın/kadınlar olduğunu söyleme eğiliminde mi sizce ? yani zaman geçirdikleri, kayda değer bulmadıkları kadınlarla birlikte bizim ex'ler :) ama önemsiz ilişkiler bunlar gibi şeyler de hissetti mi sizde?
yaklaşık 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla birine fal baktırdım
şimdi son üç haftalık süreci düşünüyorum
cuk oturdu :)
bence gayet isabetli ve çok ilerisi için zaten yorum yapmıyor.
ama benim hayatımdaki gelişmeleri bildi..
esrahayat diye bir kız.. duyan var mı?
Uzun surec mi vermislerdiKızlar çıkan fal haberimle geldimmmm
Bilenler: selena, basirly auro, maya demir.
Bendede aynı şekilde tarif etti doğru çıktı ilk başta hatta demiştim burda ayrılmazlar çok aşık olmuş bir ay sonra ayrılmışlardı diğer dediği şeyler bendede olmadı belkide olmayacak ama ikinci kez atmak istiyorum şeytan dürtüyorrbende kızı, kızdaki harfleri, kızla nerelerde karşılaştığını söyledi teyit ettim hepsi doğruydu. kızla iletişiminin biteceği tarihi de bildi. ama benimki yetenekli üzerine bulmuştur bi kaç tane dahasonuç henüz olmadı tarihi geçti ama tarihte iddalı değil kendisi. yeni falım daha gelmedi bekliyorum. sen ne zaman atmıştın ne zaman geldi cevap?
Iyi bir sey miKızlar çıkan fal haberimle geldimmmm
Kızlar çıkan fal haberimle geldimmmm
beni dürttü ve attım cevabı bekliyorum heyecanla :) karşı tarafın hayatı ve zihin okumada çok iyi
Bendede aynı şekilde tarif etti doğru çıktı ilk başta hatta demiştim burda ayrılmazlar çok aşık olmuş bir ay sonra ayrılmışlardı diğer dediği şeyler bendede olmadı belkide olmayacak ama ikinci kez atmak istiyorum şeytan dürtüyorr
Evet gerçekten müthiş bende zaten kafasının içindekileri istiyorum an önemlibeni dürttü ve attım cevabı bekliyorum heyecanla :) karşı tarafın hayatı ve zihin okumada çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?