Binnaz Abla

Slm kızlar serüvenden falım geldi sonuç nasıl olur bilmiyorum ama anlık durum, düşünceler, hatta 3. kişilerin düşüncelerini bile bilmiş dedim. daha önce de baktırmistimm ve ihtimal bile vermediğim bir olay temmuzda gerçekleşmisti bakalım zaman nelere gebe?

Ayy serüven olunca yazayım dedim bizim yazın okul değiştirmek zorunda kalacağımız bir durum oldu. Farklı şehirlere gitme ihtimalimiz doğdu. Ben gitmemeye olduğum şehirde kalmaya karar verdim. Benimki de başka bir şehre gitmeye. Bunu serüvene hiç sormadığım halde, seninki gidiyor başka şehirde yaşayacak dedi bana. Nasıl üzüldüm anlatamam. Kahroldum. Nitekim benimki o başka şehirde üç gün dayanamadı döndü. :) anı ve o anki düşünceleri baya biliyor ama üzgünüm serüvenciğim geldi benimki paşa paşa hala da aynı şehirdeyiz

Ayrıca serüven olduğu konuşulan rezzan ablaya da bir olacak bir olmayacak deyip beni aptala çevirdiği için teşekkürü bir borç bilirim. Ah rezzan ablam severdim seni yıllar önce sen niye böyle oldun ya

Ayrıca serüven olduğu konuşulan rezzan ablaya da bir olacak bir olmayacak deyip beni aptala çevirdiği için teşekkürü bir borç bilirim. Ah rezzan ablam severdim seni yıllar önce sen niye böyle oldun ya
Ya rezzan abla benim facebookumda ekliydi fotoğrafını falan biliyorum serüvene hiç benzemiyor

Ayyy serüvene de rezzana da uyuz oluyorum kızlar

He bi de ilkay gür ile ilgili de bir şey söylemek istiyorum. Ben ilkaya hiç durumu anlatmadım. Hep aklımdaki kişi dedim ve her seferinde olumlu konuştu. Sabret, olacak dedi. En son falımda ki bir hafta önce falan oluyor bu, nasıl olsa durumu biliyor diyip aramızda yaşanan olumsuz bir durumdan bahsettim. Sevgili ilkay hanım beni hatırlamadı, sanki daha önce sana güveniyor seni seviyor sabredersen güzel olacak diyen ilkay bu değilmiş gibi, bu çocuk tam bir zaman kaybı, değmez. Aylar yıllar sonra belki bi arar msj atar ama devamı olmaz dedi. Üstüne bir de demiş ki, umarım bana kızmazsın ama kızarsan da kız. Ah ablam sen şu yaptığını bi farketsen sen kendine kızacaksın benden önce. Nitekim olumlu da konuşsa olumsuz da konuşsa, falcı dediğin kendisi ile çelişmemeli bence. Siz ne düşünürsünüz bilmem tabi ama benim fikrim bu kızlar

kendiyle çeliştiği an benim için bitmiştir. misal: fama

şöyle dese yine kabulüm: "önceden şöyle görünüyordu ama geçen sürede şunlar şunlar değişmiş böyle olmuş artık zaman kaybı" ama diğer türlü ok kib bye aeo

famanın bana yaptığını da özet geçeyim: ilk falınızda böyle bir şeyden bahsetmemiştiniz, farklı şeyler söylüyorsunuz demem üzerine "o zaman dikkatli oku" yanıtını vermesi. dikkatli okudum, yine aynı sonuca vardım

bende kızı, kızdaki harfleri, kızla nerelerde karşılaştığını söyledi teyit ettim hepsi doğruydu. kızla iletişiminin biteceği tarihi de bildi. ama benimki yetenekli üzerine bulmuştur bi kaç tane daha sonuç henüz olmadı tarihi geçti ama tarihte iddalı değil kendisi. yeni falım daha gelmedi bekliyorum. sen ne zaman atmıştın ne zaman geldi cevap?

Hahahahahaahahahahahahahahahah ay ben de soru kısmında yardırdım baya da cevabı okuyamadım korkumdan malum ilkay biraz atarlı bir ablamız

ben iki kere baktırdım, ikisinde de böyle bir soru sormadım ona. kayda değer hiçbir kadın olmadığını söyledi ilkinde, ikincisinde de etrafında biri olduğunu kadının buna çok uğraştığını ama bizimkinin benden başkasını umursamadığını hiç kafama takmamamı söyledi. onlar zaten hep varlar, ne takıcam

Nerde canim bu kiz?

Vallahi hayatimdaki tesadufler silsilesi beni oyle yordu ki her an fala geri baslayabilirim ama kime atacagimi bilmiyorum

Bendede aynı şekilde tarif etti doğru çıktı ilk başta hatta demiştim burda ayrılmazlar çok aşık olmuş bir ay sonra ayrılmışlardı diğer dediği şeyler bendede olmadı belkide olmayacak ama ikinci kez atmak istiyorum şeytan dürtüyorr

beni dürttü ve attım cevabı bekliyorum heyecanla :) karşı tarafın hayatı ve zihin okumada çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…