Canim anlaradaNerde canim bu kiz?
Vallahi hayatimdaki tesadufler silsilesi beni oyle yordu ki her an fala geri baslayabilirim ama kime atacagimi bilmiyorum
Aynı sezgi gibi mail ve hesap numarası ile mi bakiyorCanim anlarada
Maille bakiyo
Cok ozel mesaj gelmis herkese yazamiyorum aksam cok musait olamiyorum
Kahve bakiyo
Valla bugunMavikurdele10 ye onerdim
Baktirdi
Bana da yolladi
Cidden fena idi
Ondan da yorum alabilirsiniz
Canim anlarada
Maille bakiyo
Cok ozel mesaj gelmis herkese yazamiyorum aksam cok musait olamiyorum
Kahve bakiyo
Valla bugunMavikurdele10 ye onerdim
Baktirdi
Bana da yolladi
Cidden fena idi
Ondan da yorum alabilirsiniz
çok mantıklı.. yani bir gün X kişisine ya da örgütüne para yardımı yapmakla suçlanabiliriz. Zira bir kaç tanıdığım geçmişteki ödeme makbuzları yüzünden görevlerinden ihraç edildiler. bir şey olursa kimse bize inanmaz ki fal baktırmak için yollamıştık desekTesekkur ederimmm
Ankarada yuz yuze bakma sansi var mi ? Ya da faturasini odesek 30 luk TL filan atsak
Ben bankadan para yatirmayi dogru bulmuyorum, daha once baska bir yere daha yazmistim. Kime gonderdigimizi bilmiyoruz, ulke o kadar karisik ki. Su 6 7 ayda olmaz ne varsa gorduk, o yuzden tedirginim. Bu kadin icin degil tabi ki herkes icin gecerli. O yuzden baska bir yol bulmaya calistim banka hesabi disinda bir yol da yok
YaşaasııınnnnKızlar çıkan fal haberimle geldimmmm
Bilenler: selena, basirly auro, maya demir.
çok mantıklı.. yani bir gün X kişisine ya da örgütüne para yardımı yapmakla suçlanabiliriz. Zira bir kaç tanıdığım geçmişteki ödeme makbuzları yüzünden görevlerinden ihraç edildiler. bir şey olursa kimse bize inanmaz ki fal baktırmak için yollamıştık desek
Mail kayıtları duruyor nasılsa, onlar gösterilir :) bir de atmden de doğrudan yatırabilirsiniz. Kayıt vs olmaması için bir başka yöntem
Meraba. Bu fali yorumlayan kim.nasil ulasabiliriz. TesekkurlerKızlar hemen yazayım:) valla bol harfli bi faldı bi kere hattakazulet e sordum benim hakkında bilgi mi verdin diye:) yazım tarzı net masalsı bir dili Yok bi de bi şey de sormadım fotoğraf attım akşam bakarım dediği için gelecekle ilgili de görücem tabi şu an ona bir şey diyemiyorum
çok mantıklı.. yani bir gün X kişisine ya da örgütüne para yardımı yapmakla suçlanabiliriz. Zira bir kaç tanıdığım geçmişteki ödeme makbuzları yüzünden görevlerinden ihraç edildiler. bir şey olursa kimse bize inanmaz ki fal baktırmak için yollamıştık desek
kızlar şu an kalpten gidicem binnaza zam gelmiş fark ettiniz mi? örneğin 4 yıldızlı bir fal için 70 tl vermem gerek artık
izninizle yuh diyorum arkadaşlar :/ keriz yerine konuluyoruz başka birşey değil.kızlar şu an kalpten gidicem binnaza zam gelmiş fark ettiniz mi? örneğin 4 yıldızlı bir fal için 70 tl vermem gerek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?