Binnaz Abla

Nerde canim bu kiz?

Vallahi hayatimdaki tesadufler silsilesi beni oyle yordu ki her an fala geri baslayabilirim ama kime atacagimi bilmiyorum
Canim anlarada
Maille bakiyo
Cok ozel mesaj gelmis herkese yazamiyorum aksam cok musait olamiyorum
Kahve bakiyo
Valla bugun Mavikurdele10 ye onerdim
Baktirdi
Bana da yolladi
Cidden fena idi
Ondan da yorum alabilirsiniz

Canim anlarada
Maille bakiyo
Cok ozel mesaj gelmis herkese yazamiyorum aksam cok musait olamiyorum
Kahve bakiyo
Valla bugun Mavikurdele10 ye onerdim
Baktirdi
Bana da yolladi
Cidden fena idi
Ondan da yorum alabilirsiniz

Tesekkur ederimmm

Ankarada yuz yuze bakma sansi var mi ? Ya da faturasini odesek 30 luk TL filan atsak

Ben bankadan para yatirmayi dogru bulmuyorum, daha once baska bir yere daha yazmistim. Kime gonderdigimizi bilmiyoruz, ulke o kadar karisik ki. Su 6 7 ayda olmaz ne varsa gorduk, o yuzden tedirginim. Bu kadin icin degil tabi ki herkes icin gecerli. O yuzden baska bir yol bulmaya calistim banka hesabi disinda bir yol da yok

çok mantıklı.. yani bir gün X kişisine ya da örgütüne para yardımı yapmakla suçlanabiliriz. Zira bir kaç tanıdığım geçmişteki ödeme makbuzları yüzünden görevlerinden ihraç edildiler. bir şey olursa kimse bize inanmaz ki fal baktırmak için yollamıştık desek

Kızlar hemen yazayım:) valla bol harfli bi faldı bi kere hatta kazulet e sordum benim hakkında bilgi mi verdin diye:) yazım tarzı net masalsı bir dili Yok bi de bi şey de sormadım fotoğraf attım akşam bakarım dediği için gelecekle ilgili de görücem tabi şu an ona bir şey diyemiyorum

Mail kayıtları duruyor nasılsa, onlar gösterilir :) bir de atmden de doğrudan yatırabilirsiniz. Kayıt vs olmaması için bir başka yöntem

Mail kayıtları duruyor nasılsa, onlar gösterilir :) bir de atmden de doğrudan yatırabilirsiniz. Kayıt vs olmaması için bir başka yöntem

Ben hep şirket hesabından gönderttim bu zamana kadar gireceğim günah duble olur:)

Meraba. Bu fali yorumlayan kim.nasil ulasabiliriz. Tesekkurler

Herkese merhaba. Cok uzun zamandir forumu takip ediyorum ve uye olup bende deneyimlerimi paylasmaya karar verdim. Bugune kadar binnaz ablada 15-16 kisiye baktirdim. Naz kobal, rabia barika, ebru iyihuylu vb fallari cikmadi söyledigi tarihlerde hic bisey olmadi. Yener isik, sedef celik benimle hic alakasi olmayan seyler söyledi. Ani bile bilemediler. Deniz fidan, selim imer, doruk ege, efsun ani bildi bunlara yakin zamanda fal attım. Tarihler henuz gelmedi sonucu yine yazarim.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.. son bir kez daha fal atmayi düşünüyorum uygun fiyatli kimi onerirsiniz

Ben birkac ay once 2 kisiye attim bankadan, sonra resmen panik oldum. Cunku bu surecte oyle seyler gordum duydum ki o asamaya geldikten sonra gerisi onemli degil. Cunku her seyden once herkesin belli bir meslegi, kariyeri, okuyanlarin cevresi ailesi gelecegi var. O paniği yasayip, adımızı karistirmaya gerek yok, hem de fal icin. Ustelik ciddi bir surecten geciyoruz, biz fal gonderdik desek bile buna aaa evet fal da gelmis tamamdir demezler, hatta bircok insanin fal baktirmistim demesi daha cok suphe uyandirabilir.

Atm den bile gondersek isim vermek zorundayiz bildigim kadariyla, gonderen istiyor cunku. Isim vermeden gonderme yolu varsa, bilem yazabilirse sevinirim. Aklimizda bulunsun.

Kimine gore fazla abarti da olabilir bu durum. Biraz kisinin icinde bulunduğu durumla alakalı. Olasılık bu durum, tabi ki illa olacak değil. Baksa bir foruma daha yazdim ve birkac kisi hic bu yonden dusunmemistim dedi, o yuzden yeri gelmisken buraya da yazayim dedim.

Herkese günaydınlar bu arada.

Günaydın
Benden mail alıp deneyen arkadaşlar referans yazabilirler
Olumlu yada olumsuz
Ankara da evet ama işi sebebiyle yüzyüze bakar mı sizin sormanız lazım
O kadarına yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…