- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
O AppStore ile ilgili
uygulamadan hiç kredi alma. önceden bu kadar fazla olmasa da yine de mantıksızdı, indirim yoktu orda doğru düzgün. siteye girip öyle al. ben de sen öyle diyince hüma 70 tl oldu zannettim
kızlar Binnazda Ufuk Kutluk var yeni yorumları da iyi. Denedim yusyuvarlak,pespembe bir fal geldi haberiniz olsun
Begenmenin otesinde canim keske ulassam keske donus yapsa da aynen ucret almiyor.hani su hikayelerdeki gibi gercekten bu isi yapip ucret kabul etmeyen o insanlar olurya
Peki sence iyi falcı kimler,Kizlar, size bir sey söyliyim. Ben de 3-4 yildir fal'a dadanmis biri olarak sunu söyleyebilirim. Biz X kisiyi sordugumuzda, bazen falci bize Y kisiyi anlatiyo, yani olacak olanlari hissediyo. Iyi falcilar da olmayacagini biliyor.
Kızlar çıkan fal haberimle geldimmmm
Bilenler: selena, basirly auro, maya demir.
Suç gelirlerinin aklanması kapsamında hiç bir yere tckn nizi vermeden para transferi yapamazsınız kızlar. Ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var. Sonuçta hiç birini tanımıyoruzBen birkac ay once 2 kisiye attim bankadan, sonra resmen panik oldum. Cunku bu surecte oyle seyler gordum duydum ki o asamaya geldikten sonra gerisi onemli degil. Cunku her seyden once herkesin belli bir meslegi, kariyeri, okuyanlarin cevresi ailesi gelecegi var. O paniği yasayip, adımızı karistirmaya gerek yok, hem de fal icin. Ustelik ciddi bir surecten geciyoruz, biz fal gonderdik desek bile buna aaa evet fal da gelmis tamamdir demezler, hatta bircok insanin fal baktirmistim demesi daha cok suphe uyandirabilir.
Atm den bile gondersek isim vermek zorundayiz bildigim kadariyla, gonderen istiyor cunku. Isim vermeden gonderme yolu varsa, bilem yazabilirse sevinirim. Aklimizda bulunsun.
Kimine gore fazla abarti da olabilir bu durum. Biraz kisinin icinde bulunduğu durumla alakalı. Olasılık bu durum, tabi ki illa olacak değil. Baksa bir foruma daha yazdim ve birkac kisi hic bu yonden dusunmemistim dedi, o yuzden yeri gelmisken buraya da yazayim dedim.
Herkese günaydınlar bu arada.
Suç gelirlerinin aklanması kapsamında hiç bir yere tckn nizi vermeden para transferi yapamazsınız kızlar. Ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var. Sonuçta hiç birini tanımıyoruz
Yorumlar arasinda gordum atm den yatirilir diye, onun uzerine yazdim ama zaten atm de tc istiyor dediginiz gibi mumkun degil. Varsa bir yol su kadini denemeyi cok istedim. Ama ismimle para yollamam. Dediginiz cok dogru ben de temkinli olmak zorunda oldugumuza inaniyorum.
bu havale işlerinden ben çok anlamam
ben bugüne kadar yolladıklarımın hepsini başka erkek arkadaşlarım aracılığı ile yolladım
sezgi esrahayat falan da dahil
çok şükür kimseden de bu konu ile alakalı olumsuz bir dönüş almadım
Allah kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın tabi ama
şu sanal kartlar var ya, kardeşimde onu kullanıyor
istediğiniz kadar para yükleyip atıyorsunuz diye biliyorum..
başka da yorum yapamayacağım hassas bir konu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?