Binnaz Abla

ben hep uygulamadan alıyordum yani kredi bazında bakınca o şekilde oluyor

Kızlar bence asenat yine anlamadan fal almış bakalım ne zaman fark edecek

Kizlar, size bir sey söyliyim. Ben de 3-4 yildir fal'a dadanmis biri olarak sunu söyleyebilirim. Biz X kisiyi sordugumuzda, bazen falci bize Y kisiyi anlatiyo, yani olacak olanlari hissediyo. Iyi falcilar da olmayacagini biliyor.

Ve zaman konusu 100 de bir yada yüzde iki cikiyor. Yani hic o verdikleri zamani bekleyip zamaninizi harcamayin.

kızlar Binnazda Ufuk Kutluk var yeni yorumları da iyi. Denedim yusyuvarlak,pespembe bir fal geldi haberiniz olsun

o kisi Falalemdeki Bektas Kutluk ve Fal Sepetindeki Yener.. Bana Falalemde baktigi Rüya yorumu, sonradan yasadigim bir olay ile örtüstü.. ne alaka demistim, ama söyledigi gibi bir durum yasadim.. evet biraz pembeci, ve yusyuvarlak.. fakat anlik durumu biliyor

Kizlar, size bir sey söyliyim. Ben de 3-4 yildir fal'a dadanmis biri olarak sunu söyleyebilirim. Biz X kisiyi sordugumuzda, bazen falci bize Y kisiyi anlatiyo, yani olacak olanlari hissediyo. Iyi falcilar da olmayacagini biliyor.
Peki sence iyi falcı kimler,

Kızlar
Esrahayat ile alakalı bana özelden çok mesaj gelmeye başladı
Burdan bildiğim baktıran çok kişi oldu
Herkes yorum yaparsa birbirimizi doğru yönlendirmiş oluruz
Ben kısaca /çok sorulduğu için/ özetlemem gerekir ise
Bu sabah attığım falda
Geçmişi su gibi bildi ve çok yakın vade ile alakalı konuştu.. bi haftaya oldu olmadı derim zaten.. herkes yazarsa da çok sevinirim. Çünkü bıktıl sönürülmekten artık yeni ve gerçekten bu işi saygı ile yapan insanlara ihtiyacımı var.

Araya Sezgi sıkıstırıyorum, hala fali geel-mee-diii... cumaya kadar bakacagim dedi ölüyorum burda! 3 gun once attim hala fal yok ortada. Yorumlananlar var miii

Suç gelirlerinin aklanması kapsamında hiç bir yere tckn nizi vermeden para transferi yapamazsınız kızlar. Ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var. Sonuçta hiç birini tanımıyoruz

Suç gelirlerinin aklanması kapsamında hiç bir yere tckn nizi vermeden para transferi yapamazsınız kızlar. Ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var. Sonuçta hiç birini tanımıyoruz

Yorumlar arasinda gordum atm den yatirilir diye, onun uzerine yazdim ama zaten atm de tc istiyor dediginiz gibi mumkun degil. Varsa bir yol su kadini denemeyi cok istedim. Ama ismimle para yollamam. Dediginiz cok dogru ben de temkinli olmak zorunda oldugumuza inaniyorum.

bu havale işlerinden ben çok anlamam
ben bugüne kadar yolladıklarımın hepsini başka erkek arkadaşlarım aracılığı ile yolladım
sezgi esrahayat falan da dahil
çok şükür kimseden de bu konu ile alakalı olumsuz bir dönüş almadım
Allah kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın tabi ama
şu sanal kartlar var ya, kardeşimde onu kullanıyor
istediğiniz kadar para yükleyip atıyorsunuz diye biliyorum..
başka da yorum yapamayacağım hassas bir konu :)

atm konusunu ben yazmıştım, hesaptan olmaması için. ama kullandığım bir yöntem değil, bilmediğim emin olmadığım yere asla para göndermem :) hesabımdan gönderdiğim bir sezgi oldu böyle, bir de derin. gönderdiğimiz miktar az ve mail dokümanları var. daha yüksek bir meblağ olsa inandırıcılığını tabii ki kaybeder, ama açıklamamızla uyumlu bir miktardan bahsediyoruz :)

yine de kafanızın rahat olması için önünüze gelene hemen para yollamayın ve kazulet çok güzel bir yöntemden bahsetmiş. sanal kart, en mantıklısı o kesinlikle.

Sanal kart hic kullanmadim. Isim gorunmuyor mu?

Son zamanlarda internet alisverisi ile ilgili cok olay oldu, daha dun bir magdur aradi, adamin kredi kartiyla cok cok yuklu bir tutarda islem yapilmis, banka uyari mesaji atinca hemen aramis ama bankalar para provizyonda beklese bile gonderiyor paralari, sonra itiraz sureci basliyor. Dun bir magdurla daha gorusunce internet alisverisini sanal kartla yapmayi koydum bende kafaya, fakat henuz hic kullanmadim. Ama sanirim gundelik online alisveris icin filan da en mantiklisi sanal kart, cok haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…