Kızlar
Esrahayat ile alakalı bana özelden çok mesaj gelmeye başladı
Burdan bildiğim baktıran çok kişi oldu
Herkes yorum yaparsa birbirimizi doğru yönlendirmiş oluruz
Ben kısaca /çok sorulduğu
Ulkenin durumu malummm bunlari okuyunca benimde icime kurt dustu ama dedigin gibi 20.30 lira gibi mevlalar bunun icin pek sikinti cikicagini sanmiyorum kezaaa ticaretle ugrasan insanlar var surekli havale eft yapma durumu var herkesin seceresini malesfki cikaramiyolardir.Rabbim gercekten iyi insanlarla karsilastirsinatm konusunu ben yazmıştım, hesaptan olmaması için. ama kullandığım bir yöntem değil, bilmediğim emin olmadığım yere asla para göndermem :) hesabımdan gönderdiğim bir sezgi oldu böyle, bir de derin. gönderdiğimiz miktar az ve mail dokümanları var. daha yüksek bir meblağ olsa inandırıcılığını tabii ki kaybeder, ama açıklamamızla uyumlu bir miktardan bahsediyoruz :)
yine de kafanızın rahat olması için önünüze gelene hemen para yollamayın vekazulet çok güzel bir yöntemden bahsetmiş. sanal kart, en mantıklısı o kesinlikle.
Ulkenin durumu malummm bunlari okuyunca benimde icime kurt dustu ama dedigin gibi 20.30 lira gibi mevlalar bunun icin pek sikinti cikicagini sanmiyorum kezaaa ticaretle ugrasan insanlar var surekli havale eft yapma durumu var herkesin seceresini malesfki cikaramiyolardir.Rabbim gercekten iyi insanlarla karsilastirsin
Yok canim abartiliyo gibi bi yorumum olmadi zaten ki bu konuda bilgi sahipligim yok.Farkettiysen yazdigim yazinin sonuna ekledim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin diye.Hepimiz bi umut pesindeyiz bunun icin bunlari yapiyoruzValla o isler artik yapamiyorlar, kucuk meblaglar vs ile yurumuyor Basak. Bizzat icinde olanlar, ozellikle aktif avukatlik yapip cmk alanlar sureci gormustur. Ama dedigim gibi kisiye gore degisir bu durum abartiliyor denilebilir. Daha once de dedigim gibi biraz surecle ilgili nelerin goruldugune bagli.
Neyse bu artik herkesin kendi tercihi, ben esrahayati cok merak ettim valla gidip gidip geliyor elim.
Tellwede hesap acip daha yuksekten baksa meselakazulet cim nasil olur Saka yapiyorum tabi ki kadin memurmus bulasmak istemez sitelere muhtemelen Bakanliklara yolum dustukce Esra mi arasam napsaam
Ay valla ben de meraktayım foruma sırfhayirli olsunn yeni goruyorum tarihiyle mi cikti
Ay valla ben de meraktayım foruma sırfmasalkizi- bir şey yazmış mı bakmaya giriyorum selenayı pek sevmemişti bir de çok şaşırdım selena bildi diyince
Kızlar özeldekilere cevap verdim buraya pek bakmadım açıkcası. Tarih vermedi hiçbiri bana. Elif hanzade maya demir gibi falcılarda bildiAy valla ben de meraktayım foruma sırfmasalkizi- bir şey yazmış mı bakmaya giriyorum selenayı pek sevmemişti bir de çok şaşırdım selena bildi diyince
Kuzum ben karışmak gibi olmasın diye soramadım. Belki özelin anlatmak istemezsin diye. Tek bir şeyi merak ediyorum. Bildikleri şey küçük bir şey mi yoksa önemli bir şey mi. Mayayı da elifi de denemedim şuan sadece selena ilgilendiriyor beni inandığım tek falcı o malumKızlar özeldekilere cevap verdim buraya pek bakmadım açıkcası. Tarih vermedi hiçbiri bana. Elif hanzade maya demir gibi falcılarda bildi
Evet kuzu önemli bir şeydi ben sormadan anlattı söyle söyle olcak dedi öyle oldu artıkKuzum ben karışmak gibi olmasın diye soramadım. Belki özelin anlatmak istemezsin diye. Tek bir şeyi merak ediyorum. Bildikleri şey küçük bir şey mi yoksa önemli bir şey mi. Mayayı da elifi de denemedim şuan sadece selena ilgilendiriyor beni inandığım tek falcı o malum
Hahahahaha valla belli olmaz bir bakarsın o da çıkmışEvet kuzu önemli bir şeydi ben sormadan anlattı söyle söyle olcak dedi öyle oldu artık
Ama diğer bi konuda patladı cıkmıcak.
Neyse ben seloşumun falını bi üç beş yıl daha bekleyeyim
Hahahahaha valla belli olmaz bir bakarsın o da çıkmışama zaten kimseden yüzde yüz herşeyi bilmesini de beklememek lazım. Neyse ben seloşumun falını bi üç beş yıl daha bekleyeyim hazır çıkanı da varken
Canım çıkan konu aşk ile ilgili miydi?Evet kuzu önemli bir şeydi ben sormadan anlattı söyle söyle olcak dedi öyle oldu artık
Ama diğer bi konuda patladı cıkmıcak.
Yok canımCanım çıkan konu aşk ile ilgili miydi?
Hahahahha acelemiz yok yaah ah çıkacağını bilsek bazı fallar çok beklenesi oluyor
ay bilmiyorum gerçekten ya ama bence de aşkla ilgili bölümler patlamasın yani lütfen..Amann askla ilgili bolumleri patlamasinda...
buarada sanirim soru sormadan soyledikleri seyler daha bi iyi cikiyor
Hahahahha acelemiz yok yaçıksınlar da
ay bilmiyorum gerçekten ya ama bence de aşkla ilgili bölümler patlamasın yani lütfen..
Merhaba kızlar katina fali ne kadar sonuç verir tecrübe eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?