- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
iyim kurdele sen
:)Valla o isler artik yapamiyorlar, kucuk meblaglar vs ile yurumuyor Basak. Bizzat icinde olanlar, ozellikle aktif avukatlik yapip cmk alanlar sureci gormustur. Ama dedigim gibi kisiye gore degisir bu durum abartiliyor denilebilir. Daha once de dedigim gibi biraz surecle ilgili nelerin goruldugune bagli.
Neyse bu artik herkesin kendi tercihi, ben esrahayati cok merak ettim valla gidip gidip geliyor elim.
Tellwede hesap acip daha yuksekten baksa meselakazulet cim nasil olur Saka yapiyorum tabi ki kadin memurmus bulasmak istemez sitelere muhtemelen Bakanliklara yolum dustukce Esra mi arasam napsaam
iyim kurdele sen
hiç yok şerefsizler bizi kandırdılar zor tutuyorum kenimiIyiyin Ben de çıkan fal haberi var mı
merak ettim özelden bilgisini alabilir miyim acaba? 20 gündür fal atmıyorum ama orucu bozunca onu düşünebilirim. :) yazılı mı bakıyor kahve vs?:)
ben de aynen o şekilde keşistim esrahayat la da..
sanırım bunu şuan maddi anlamda yapıyor (yani benim aldığım izlenim o şekilde)
o sebeple adını falcı diye çıkartmak istemez diye düşünüyorum.
ama şansını dene tatlım :)
slmFa
merak ettim özelden bilgisini alabilir miyim acaba? 20 gündür fal atmıyorum ama orucu bozunca onu düşünebilirim. :) yazılı mı bakıyor kahve vs?
Selam küb
slm kabak bnm 3 gun sonra doum ugnumKizlar dogum haritasindan anlayan var mi? Yorumlatmis olan ve beğenen? Bugunku konum kahvem ve astrolojik haritam.
3 gun sonra doum gunumSelam küb
hımbunca bildiği şeyden sonra esrahayat a attığım 2.fal da beni korkutacak şekilde ilerliyor sanırım
çok detay yazmak istemiyorum
ama gerçekten hiç ihtimali olmayan bir durumla alakalı dedi ki;
çok yakın bekle
bu arada bu zamanda aniden
son üç gün için yaptığı herşey beni şoka soktu
söylediği 3 şey , hayatımın akışında hiç yok ken :)
ben kıza direkt ulaşmaya çalışıyorum şuan :)
Biz nasıl ulaşabiliriz kazulet? Telefon yada e-maili varsa göndermen mümkün mü?bunca bildiği şeyden sonra esrahayat a attığım 2.fal da beni korkutacak şekilde ilerliyor sanırım
çok yakın bekle
bunca bildiği şeyden sonra esrahayat a attığım 2.fal da beni korkutacak şekilde ilerliyor sanırım
çok yakın bekle
Siz öyle söyleyince tekrar okudum falımı bana zaten hiç anlık birseyler söylememiş.Yeşil çingenenin anda çok iyi olduğunu düşünürdüm. Ama tutturamadığı noktalar çok fazla. Gelişmeler olunca farkına vardım. Vadesine de 1 aydan az kaldı patlarsa yazarım..
Teşekkür ederim mektup kartı vardı diyer kartlarda olumluydu o sebeble sordum çok yakın dediGenelde net konusuyor katina ve iyi yorumlanirsa cikiyor baya ama biraz olumsuzluk enerjisi yuksek bir fal ve daha uzun vadeye yonelik gibi yani anlık degil de 3, 6, 12 aylik zaman dilimleri gibi. Kahve fali anlik gibi, kisa vade.
Kazulet özelden yazdım sana. Ben kesin baktırmak istiyorum. Ruh halim berbat çünkü valla tc görünsün falan o şeyleri geçtim psikolojim gidik.bunca bildiği şeyden sonra esrahayat a attığım 2.fal da beni korkutacak şekilde ilerliyor sanırım
çok yakın bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?