Binnaz Abla

:)
ben de aynen o şekilde keşistim esrahayat la da..
sanırım bunu şuan maddi anlamda yapıyor (yani benim aldığım izlenim o şekilde)
o sebeple adını falcı diye çıkartmak istemez diye düşünüyorum.
ama şansını dene tatlım :)

merak ettim özelden bilgisini alabilir miyim acaba? 20 gündür fal atmıyorum ama orucu bozunca onu düşünebilirim. :) yazılı mı bakıyor kahve vs?

Kizlar dogum haritasindan anlayan var mi? Yorumlatmis olan ve beğenen? Bugunku konum kahvem ve astrolojik haritam.

bunca bildiği şeyden sonra esrahayat a attığım 2.fal da beni korkutacak şekilde ilerliyor sanırım
çok detay yazmak istemiyorum
ama gerçekten hiç ihtimali olmayan bir durumla alakalı dedi ki;
çok yakın bekle
bu arada bu zamanda aniden
son üç gün için yaptığı herşey beni şoka soktu
söylediği 3 şey , hayatımın akışında hiç yok ken :)
ben kıza direkt ulaşmaya çalışıyorum şuan :)

hım

Biz nasıl ulaşabiliriz kazulet? Telefon yada e-maili varsa göndermen mümkün mü?

Zor duruyorum yemin ederim. Parayi baska turlu gonderme ihtimalim olsa saniyesinde baktiracagim. Kazulet sen bana mailini veya varsa telefonunu verebilir misin ben bir gorusmek istiyorum izninle.

Genelde net konusuyor katina ve iyi yorumlanirsa cikiyor baya ama biraz olumsuzluk enerjisi yuksek bir fal ve daha uzun vadeye yonelik gibi yani anlık degil de 3, 6, 12 aylik zaman dilimleri gibi. Kahve fali anlik gibi, kisa vade.
Teşekkür ederim mektup kartı vardı diyer kartlarda olumluydu o sebeble sordum çok yakın dedi

Kazulet özelden yazdım sana. Ben kesin baktırmak istiyorum. Ruh halim berbat çünkü valla tc görünsün falan o şeyleri geçtim psikolojim gidik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…