Binnaz Abla

Siz öyle söyleyince tekrar okudum falımı bana zaten hiç anlık birseyler söylememiş.
Benim anı hiçbir falcı bilemedi. ( Açelya Tuğra, basirly deki hiçbiri bilemedi fal kutusunun genelini denedim onlarda bilemedi. ) Gelişmeler olunca karşı tarafa bire bir sorunca farkına vardım. Gelecek hakkında dedikleri çıktı. Ocak ayında konuşmalarınız olacak ve hislerini açıklayacak dedi. Öyle de oldu. Şubatta da ilişkiniz başlar dedi buna pek güvenemiyorum ama çıkınca yazarım..

Merhaba bana da özelden esrahayata nasıl ulaşabilirim gönderebilir misin?

Peki gelişmeleri bilen kimlerdi

Hoş geldin tatlım

Ay kızlar şimdi de esrahayat çıktı ya. Esrahayatı yazan arkadaşa asla lafım yok, baktırmış yazmış zaten tanıdığımız bildiğimiz bi üye lütfen polemiğe girmeyelim gerek yok gerçekten. Sana bir lafım yok ama şimdi de mail adresi alıp fal bakmak moda oldu. E müşteriyi de nerden bulsam nerden bulsamAy dur kk dan bulayım. Yani bir tek ben böyle düşünüyor olamam değil mi?

polemik olsun istemem, bi kere ban yedim dersimi aldım. Ama esraya ben de baktırdım. Yanlış bişey düşünülmesin diye de yazmadım kaç gündür. Kirli çamaşırlarımı döktü ortaya. Kazulet keşfetti paylaştı. Bilinen falcılara alternatif olması iyidir. Görüştüğüm kişiyle ilgili çok şey söyledi. Ama onunla da sonum yokmuş. Yine bana hüsran yine bana hasret var. Aylardır baktırmıyordum ama kazu çok övünce dayanamadım. Bi sürü harf verdi. Bazıları tanıdığım kişiler ve tuttu. Bazıları tanıyacağım kişiler. Merakla beklemekteyim.

Esrayı test etmek için bu foruma üye olmayan ve hayatıyla ilgili bilgi paylaşmamış olan birine baktırmak lazım aslında. Hani aklımızda falcılar bu forumu okuyor mu şüphesi oluyor ya. Dur ben bi arkadaşa kahve içireyim yarın. Ankara' da olanlara yüzyüze de bakar belki

Belirttiğim şey birinin reklam yaptığı vs değildi zaten polemiklik bir durum yok sadece şu fal meselesinin artık ciddi anlamda saçma bi hal aldığını düşünüyorum yani sitelerde on dakikalık ya da iki satırlık fallar altmış yetmiş lira oldu, bi mailden fal furyası başladı, bi ton falcı yap havalemi al falını moduna girdi falan ya valla şaka gibi kızlar. Bu arada ankaradaysa ben gidebilirim bu hanımefendiye bakalım ne ayakmış nerede ve ne kadara bakıyor

günaydın ;
cumartesi/pazar isteyen ve detay soran bir arkadaşımız vardı
ona yazmıştım nelerin çıktığını..
bana özelden mesaj yazan herkese o mesajı copy edip attım
bugün işlerimi toparlamam lazım bir seyahate çıkıyorum.
keza dün nöbetçi olduğum içinde aynı şeyi yapmıştım.
başta onu açıklayım ..
ben yoğun çalışıyorum, benim bir yere gidip fal için birinin peşine düşebilecek zamanım ve enerjim yok.
(altında toplandığımız başlıkta 'sanal' üzerinden fal bakımı ile alakalı..)
ha bi app olmuş, ha bi mail açıkçası çok umrumda değil. (benim için)
yöntemler, gidiş yolları aynı neticede.. kredi yükleyeyip saatlerce asenatı / kemal devrimi bekledik ; para yolladık günlerce sezgiyi/selena yı bekledik.. çok bir farkı yok bana göre..
neyi bildi neler oldu dün akşam M Mar_r ve Mavikurdele10 ile paylaştım ki ; onların geri dönüşleri de epey şaşırtıcı.
bu kızın zaten adı duyulmamış (bence en güzel tarafı). evet ben kızı gördüm, çok tatlı 30 lu yaşlarında evli bir hanım.
30 tl kahve falı bakıyor. bence temiz bir tarafı var çünkü bunu meslek olarak yapmıyor. avutmuyor.
tabi burda önemli olan mail alan herkesin gerçekten çıkıp çatır çatır yazması lazım ki biz de sağlamasını alalım.
herkes fikir edinsin. daha sağlıklı olsun.. bilerek çıkanları duvara post etmedim ; bende okunur mu diye korkuyorum bu arada..

LoveMeKyrenia :) haklısın .. her devir her daim birileri vardı.. var oluyor.. olmaya da devam edecek..

yoksa bu başlıkta ne işimiz var tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…