Binnaz Abla

Tatlım kelimesinden gerçekten nefret ederim aşırı sanimiyetsiz ve itici değil mi sizce de

Kızı ben de göreyim ankaradaysa nerde bakıyor

falcılar bu forumu okuyorlar evet ama burdan falımızda kullanmak üzerine bilgi alabildiklerine çok inanmıyorum ben ya. yeri geldi mi kendimle erkek arkadaşımla ilgili ufak tefek bir şeyler paylaştım ben bu forumda. ama hiçbir zaman falımı atınca "attım sıradayım" demiyorum ve fal atarken de hep sadece yaşımı, kaç aydır ayrı olduğumuzu söyledim. ekstra bir bilgi vermedim. bu kadar. bu yüzden fal bakarken bu forumdan faydalanabileceklerini zannetmiyorum. burda konuşuyoruz ediyoruz ama forumda yazdıklarına bakarak hakkında falda yazacak kadar bilgi sahibi olduğum insan yok… ki hele bir de bana gelen onca fal arasından o kişinin burdan olduğunu anlamam imkansız

Bana da mail adresini gönderebilir misiniz ?

Arkadaşlar Selena ya su falı için Cuma günü mail attım hala geri dönş yapmadı. Ne kadar sürede bakıyor bileniniz var mı?

Esrahayata baktırdım ama bende oldukça vasattı malesef. Ne an ne geçmiş ne gelecek :/ Telve falcıları gibiydi. Tavsiye edemiyorum.
Ben de çok memnun kalmadım ama kötü yorum yapmak istemedim hiç detay da yoktu arkadaşa gösterdim oda çok basit buldu bilemedim herkes övünce bende mi sorun var dedim

Esrahayata bende baktırdım. Harfleri tutturdu ve bildiği garip detaylar var. Onun dışında evet dehşet bi falı yok ama kötü diyemem. Bence biliyor tabi çıkar çıkmaz bilmiyorum

Ben de çok memnun kalmadım ama kötü yorum yapmak istemedim hiç detay da yoktu arkadaşa gösterdim oda çok basit buldu bilemedim herkes övünce bende mi sorun var dedim
Çok kötülemek istemiyorum ama ayaklarını yerden kesecek bir aşk geliyor dedi iyi de nerden nasıl geliyor, kim Yani bir ayrıntı Yok. Bende söylerim bunu :/

herkesin böyle yorum yapması çok güzel..
ben şaşırdım, çünkü burdan tanıdığım üç kişiye çok acayip şeyler söyledi bizzat aramızda yorumları kıyasladık.
pembeci de değil ama..
demekki herkesin uyumlu olduğu / olmadığı birileri oluyor..
mesela asenat terazi iken beni koç yaptı :)
hayatımda baktırdığım en ama en boş fallardan biriydi..
çoğu arkadaşta da çok başarılı :)

Ya esrahayatla ilgili şunu söyleyebilirim edebi bir dili Yok hani böyle süslesin püslesin sadece gördüklerini söylüyor o yüzden tatmin olmamış olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…