Tatlım kelimesinden gerçekten nefret ederim aşırı sanimiyetsiz ve itici değil mi sizce degünaydın ;
cumartesi/pazar isteyen ve detay soran bir arkadaşımız vardı
ona yazmıştım nelerin çıktığını..
bana özelden mesaj yazan herkese o mesajı copy edip attım
bugün işlerimi toparlamam lazım bir seyahate çıkıyorum.
keza dün nöbetçi olduğum içinde aynı şeyi yapmıştım.
başta onu açıklayım ..
ben yoğun çalışıyorum, benim bir yere gidip fal için birinin peşine düşebilecek zamanım ve enerjim yok.
(altında toplandığımız başlıkta 'sanal' üzerinden fal bakımı ile alakalı..)
ha bi app olmuş, ha bi mail açıkçası çok umrumda değil. (benim için)
yöntemler, gidiş yolları aynı neticede.. kredi yükleyeyip saatlerce asenatı / kemal devrimi bekledik ; para yolladık günlerce sezgiyi/selena yı bekledik.. çok bir farkı yok bana göre..
neyi bildi neler oldu dün akşam @Mar_r veMavikurdele10 ile paylaştım ki ; onların geri dönüşleri de epey şaşırtıcı.
bu kızın zaten adı duyulmamış (bence en güzel tarafı). evet ben kızı gördüm, çok tatlı 30 lu yaşlarında evli bir hanım.
30 tl kahve falı bakıyor. bence temiz bir tarafı var çünkü bunu meslek olarak yapmıyor. avutmuyor.
tabi burda önemli olan mail alan herkesin gerçekten çıkıp çatır çatır yazması lazım ki biz de sağlamasını alalım.
herkes fikir edinsin. daha sağlıklı olsun.. bilerek çıkanları duvara post etmedim ; bende okunur mu diye korkuyorum bu arada..
LoveMeKyrenia :) haklısın .. her devir her daim birileri vardı.. var oluyor.. olmaya da devam edecek..
yoksa bu başlıkta ne işimiz var tatlım :)
Tatlım kelimesinden gerçekten nefret ederim aşırı sanimiyetsiz ve itici değil mi sizce de
Kızı ben de göreyim ankaradaysa nerde bakıyor
falcılar bu forumu okuyorlar evet ama burdan falımızda kullanmak üzerine bilgi alabildiklerine çok inanmıyorum ben ya. yeri geldi mi kendimle erkek arkadaşımla ilgili ufak tefek bir şeyler paylaştım ben bu forumda. ama hiçbir zaman falımı atınca "attım sıradayım" demiyorum ve fal atarken de hep sadece yaşımı, kaç aydır ayrı olduğumuzu söyledim. ekstra bir bilgi vermedim. bu kadar. bu yüzden fal bakarken bu forumdan faydalanabileceklerini zannetmiyorum. burda konuşuyoruz ediyoruz ama forumda yazdıklarına bakarak hakkında falda yazacak kadar bilgi sahibi olduğum insan yok… ki hele bir de bana gelen onca fal arasından o kişinin burdan olduğunu anlamam imkansızEsrayı test etmek için bu foruma üye olmayan ve hayatıyla ilgili bilgi paylaşmamış olan birine baktırmak lazım aslında. Hani aklımızda falcılar bu forumu okuyor mu şüphesi oluyor ya. Dur ben bi arkadaşa kahve içireyim yarın. Ankara' da olanlara yüzyüze de bakar belki
Bana da mail adresini gönderebilir misiniz ?polemik olsun istemem, bi kere ban yedim dersimi aldım. Ama esraya ben de baktırdım. Yanlış bişey düşünülmesin diye de yazmadım kaç gündür. Kirli çamaşırlarımı döktü ortaya. Kazulet keşfetti paylaştı. Bilinen falcılara alternatif olması iyidir. Görüştüğüm kişiyle ilgili çok şey söyledi. Ama onunla da sonum yokmuş. Yine bana hüsran yine bana hasret var. Aylardır baktırmıyordum ama kazu çok övünce dayanamadım. Bi sürü harf verdi. Bazıları tanıdığım kişiler ve tuttu. Bazıları tanıyacağım kişiler. Merakla beklemekteyim.
Bende değişken olduğunu düşünüyorum. Bire bir de yaşadım zaten..tarot vs katina bence kişinin anlık fikrini hissini yansıtıyor...değişken olduğunu düşünüyorum süreçle beraber hislerin.fikirlerin...
Ben de çok memnun kalmadım ama kötü yorum yapmak istemedimEsrahayata baktırdım ama bende oldukça vasattı malesef. Ne an ne geçmiş ne gelecek :/ Telve falcıları gibiydi. Tavsiye edemiyorum.
Çok kötülemek istemiyorum ama ayaklarını yerden kesecek bir aşk geliyor dedi iyi de nerden nasıl geliyor, kim Yani bir ayrıntı Yok. Bende söylerim bunu :/Ben de çok memnun kalmadım ama kötü yorum yapmak istemedimhiç detay da yoktu arkadaşa gösterdim oda çok basit buldu bilemedim herkes övünce bende mi sorun var dedim
Valla yaaa bu kadına biri bi şu sistemi anlatması gerek bence fal aldığının farkında bile değil bizde böyle saf gibi bekliyoruzAsenat ım buraları okuyorsan lütfen bak şu fallara artık
İade etmesinde gec baksın zar zor yakalıyoruz zaten bıde eskısı gb gırmıyor :)Valla yaaa bu kadına biri bi şu sistemi anlatması gerek bence fal aldığının farkında bile değil bizde böyle saf gibi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?