Binnaz Abla

Edebi bir dille alakası Yok İnan yıllardır fal baktırıyorum bomboş bir faldı özel olmasa paylaşırım burdada.

Hadi yahu yok canım öyle diyorsan doğrudur tabi sen baktırdın ne bilim bende atabilirim kendiminkini özelden hani dedim acaba süslü yazmıyor diye mi ama değilmiş

Kızlar gözünüz aydın Asenat fallara bakmaya başlamış sanki 2ye düşmüş. Yorumunuz gelince paylaşır mısınız nasıldı bari fal yorumu okuyalım arada:)

Cesi87 kusurabakma
Çok şükür aydı canım asenat her zaman ki gibi anlık durumlar ile özlenen yorumu yasattı ama bıraz karısıktı oda benım sorumdan kaynaklıydı :)

Kızlar size hem uygun hemde güzel fal haberı ile geldım. Binnaz abla sitesine yeni gelmiş herhalde katre demir diye bir yorumcu 49 kredi .. ucuz diye attım ama bana yaptıgı yorumda gelecek için bişey diyemesemde (patlayan patlayana bır fal furyası yasadıgım için ) anlık durumlar güzel ve tutarlıydı denemek isteyenlerın aklında olsun .
Not : reklamcı oldugumu yada falcı oldugumu dusunmeyın lütfen uzun zamandır foruma gıremedım ama bilen bilir düşünmek isteyenlerinde canların sağolsun

Günaydin hanimlar, dün elifkslan1 bu konuya deginmisken sunu belirtmek isterim, bana bir falci dedi fallarda insanlarin niyetleri yansirmis, ve niyetler degistikçe fallar da degisirmis. tamam da o zaman gelecegi hiç kimse bilemez itirafina gelmiyormu bu ? ve o zaman katina ya ayni soru sorulmazmis, e madem fikir degisiyor, sonuc degisebilir ....bilmiyorum anlatabildimmi

Günaydın kızlar. Eski fallarımı okudum. Yazın da kötüydüm baya herkese fal atmıştım. Selin imer beni şaşırtarak zamanıyla bilmiş herşeyi. Bende 3-4 gün önce kredim var diye tekrar atmıştım. İlk fal kadar detaylı değildi ( çok spesifik belirterek sordum belki bu falda o yüzden) ama yine iyiydi. Bu ayın sonu demiş bakalım

Selin imer karakter tespiti ve anlik yorumu ile beni de sasirtti. Eh onun dedigi gibi zamaninda barismistik ama parmagimda yuzuk yok anlik tespitleri ciddiye alinabilir ama gelecek i-ih

Yakın geleceği tutturuyo olabilir,bilemedim ilk falı çıkmış çünkü ama bu çıkar mı bilmiyorum tabi.

Ben basirly cem ve cana tekrar fal attım. Cem baktı ortalama ilk falı daha iyiydi ama tutarlı aynı şeyleri söyledi. Canı bekliyoruz.
Kafaları falla yine yedim beni tebrik edin kızlar. Bu sevgililik işine tüküreyim ben

esrahayat'a bende baktırdım geçen gün, anı da bilemedi geçmişi de bilemedi.kısacık bir faldı...valla baktıran baktırsın çıkana da çıkmıştır, olabilir. denedik gördük uyuşmadık olmayınca olmuyor

Öyle mi diyosun ya esra hayatı beğenen kadar beğenmeyen de var şaşırdım valla baktırsam mı baktırmasam mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…