deneyip de görebilirsin, iç sesine de sorabilirsin :)Öyle mi diyosun ya esra hayatı beğenen kadar beğenmeyen de var şaşırdım valla baktırsam mı baktırmasam mı diye
Dün bende yazdım çok çok kötü bir faldı.Açık açık yazıyorum paranıza yazık, baktırmayın.esrahayat'a bende baktırdım geçen gün, anı da bilemedi geçmişi de bilemedi.kısacık bir faldı...valla baktıran baktırsın çıkana da çıkmıştır, olabilir. denedik gördük uyuşmadıkolmayınca olmuyor
Aynen öyle süs gibi yerleştirmiş oraya yakala yakalaya bilirsen bir tane fal alıp çevrim dışıBinnaz bayağı yeni falcı almış 5 tl'ler ama hep çevrımdışılar
Sakız çiğneyip orda yazan fala da bakabilirsin on kuruşa aynı kapıdeneyip de görebilirsin, iç sesine de sorabilirsin :)
Dün bende yazdım çok çok kötü bir faldı.Açık açık yazıyorum paranıza yazık, baktırmayın.
bence benim yakın zamanda baktırdım cok da beğendim arnisa bahadıra baktırın. en azından tüm sorularınızı cevaplıyor. ben cok memnun kaldım kendisinden :) geleceği zaten tutturan nadir en azından duzgun yorum alırsınız
Yok canım benim hiç girme İnan iyi olsa söylerdim ama gerçekten kötü esrahayat.Ay benim icimde kalmisti kac gundur, hic o topa girmeyim o zaman ben.
İnanmalısın demiyorum fal bu sonuçta çıkar ya da çıkmaz selenanın bir sürü çıkmayanı var hiiç moralini bozma. Ama tek bi şey söyleyebilirim selena asla anlattıklarına göre konuşacak bir insan değil ihtiyacı yok çünkü. O kadar acemi değil. Ben aklımdaki kişinin içinde bin tane SENİ ARKADAŞIM OLARAK GÖRÜYORUM yazdığı mesajı ekran görüntüsü alıp, atıp fal istedim. Bu durumda bana da seni arkadaşı olarak görmüş diyip kestirip atması gerekirdi ama aksini iddia etti. Ama dediğim gibi alt tarafı bir fal. Bu kadr çökme. Bir daha atma hatta bence selenaya ben beni moralmen bu kadar çöktüren falcıların kapısından bile geçmiyorum falları da siliyorum.Arkadaşlar selena ya su falı baktırdım moralmen göçtüm. Ben sorularımı çok uzun uzun yazdım salak gibi afedersiniz. O da o soruları cevaplamış ama sevdiğim kişiyle bir aydır ayrıyız ve hayatına yeni biri girmiş dedi ondan bi darbe alacak sana geri dönecek ama sarışın bir bayan yüzünden ilişkiniz tekrar bitecek demiş. İçim öyle bi sıkıldı ki. Bu fala inanmalı mıyım yoksa sorularım çok açıklayıcıydı resmen durumları anlattım ona yakın mı konuştu bilmiyorum ama olumsuz oldu konuşması.
Bu arada geçtiğimiz 3 hafta içinde güneşli deki seda ya baktırmıştım, hayatında kimse yok seni seviyo kalbinde sen varsın senden çok emin geri döneceğinden bekliyo ama o sana geri dönecek demişti. Adana lı eylem de seda yla aynı şeyleri söyledi. Dönecek kimse yok hayatında dedi. Esrahayat ın falı da yarım saat önce geldi. O zaten kahve falı bakıyo ve hani hiçbir soru sormamı istemedi ad soyad yaş medeni durum istedi sadece. Onun falı da seda ve eylem le paralel çıktı. Hatta eylem in cunartesi günü baktırdığımda söylediği şeyle aynı şeyi söyledi. Seni düşünmüş iletişim geçmek istemiş ama tutmuş kendini diye.
Bilemiyorum ya selena nın falı da diğerleriyle paralel çıksaydı hem emin olacaktım hem de sevinecektim ama içine iyiden iyiye kurt düştü ve çok üzüldüm.
Sezgi ye mail attım ama taşınıyormuş galiba geri dönmedi. Sezgi ye baktırıcam, İstanbul a dönünce de Kuzey e baktırıp yorumlarımı yazıcam
Oy dağlaaaar demek istiyorum
UzulmeeArkadaşlar selena ya su falı baktırdım moralmen göçtüm. Ben sorularımı çok uzun uzun yazdım salak gibi afedersiniz. O da o soruları cevaplamış ama s
Aynen ya katılıyorum ayrıca bana bilen sana bilemiyor falan yani bu fal işi çok garip. Bi de olumsuz da konuşsa enerjinin tuttuğu falcı seni asla böyle çökertmiyor onu anladım ben. Ben selenaya yıllar önce ilk falı attığımda bana da baya olumsuzdu falı. Bak üç yıl geçti hala selenaya atıyorum. Çünkü böyle çökmemiştim asla. Demekki enerjim tutmuş diyorum. Moralmen beni alt üst eden falcıların da isimlerini bile anmıyorum açıkçası. Olumsuz bile söylense o an bi pozitif bi enerji akışı oluyor bence sevebileceğin falcıyla arandaUzulmeeolumlusu da olumsuzu da var shadow sikma canini hatta iptal iptal iptal diye 3 kere yuksek sesle soyleyebilirmissin icini karartan fallara :)
selena da yanlıs gorebiliyor insan sonucta pembeler cıkmıyor diye olumsuzlar da hep gercek olmayabiliyor.
ya şimdi yazdım buraya da sonra reklam fln derler bian tereddüt de ettim açıkcasıKimdir bu kisi acaba? Nerde bakar kaca bakar
Valla benim onca faldan ogrendigim; bir seyi on kisi soyleyince, cogunluk saglaninca gercekten olur diye bir kaide yokAynen ya katılıyorum ayrıca bana bilen sana bilemiyor falan yani bu fal işi çok garip. Bi de olumsuz da konuşsa enerjinin tuttuğu falcı seni asla böyle çökertmiyor onu anladım ben. Ben selenaya yıllar önce ilk falı attığımda bana da baya olumsuzdu falı. Bak üç yıl geçti hala selenaya atıyorum. Çünkü böyle çökmemiştim asla. Demekki enerjim tutmuş diyorum. Moralmen beni alt üst eden falcıların da isimlerini bile anmıyorum açıkçası. Olumsuz bile söylense o an bi pozitif bi enerji akışı oluyor bence sevebileceğin falcıyla aranda
Arkadaşlar selena ya su falı baktırdım moralmen göçtüm. Ben sorularımı çok uzun uzun yazdım salak gibi afedersiniz. O da o soruları cevaplamış ama sevdiğim kişiyle bir aydır ayrıyız ve hayatına yeni biri girmiş dedi ondan bi darbe alacak sana geri dönecek ama sarışın bir bayan yüzünden ilişkiniz tekrar bitecek demiş. İçim öyle bi sıkıldı ki. Bu fala inanmalı mıyım yoksa sorularım çok açıklayıcıydı resmen durumları anlattım ona yakın mı konuştu bilmiyorum ama olumsuz oldu konuşması.
Bu arada geçtiğimiz 3 hafta içinde güneşli deki seda ya baktırmıştım, hayatında kimse yok seni seviyo kalbinde sen varsın senden çok emin geri döneceğinden bekliyo ama o sana geri dönecek demişti. Adana lı eylem de seda yla aynı şeyleri söyledi. Dönecek kimse yok hayatında dedi. Esrahayat ın falı da yarım saat önce geldi. O zaten kahve falı bakıyo ve hani hiçbir soru sormamı istemedi ad soyad yaş medeni durum istedi sadece. Onun falı da seda ve eylem le paralel çıktı. Hatta eylem in cunartesi günü baktırdığımda söylediği şeyle aynı şeyi söyledi. Seni düşünmüş iletişim geçmek istemiş ama tutmuş kendini diye.
Bilemiyorum ya selena nın falı da diğerleriyle paralel çıksaydı hem emin olacaktım hem de sevinecektim ama içine iyiden iyiye kurt düştü ve çok üzüldüm.
Sezgi ye mail attım ama taşınıyormuş galiba geri dönmedi. Sezgi ye baktırıcam, İstanbul a dönünce de Kuzey e baktırıp yorumlarımı yazıcam
Oy dağlaaaar demek istiyorum
Yaaa çok üzüldüm olumsuz mu oldu canımSelena'ya baktırdığımda içime sıkıntılar gelmişti. Olumlu konuşmuştu ama yine de kendimi çok kötü hissetmiştim. Belki ona denk gelmiştir belki de enerjimiz uymamıştır. Olmadı, çıkmadı bana ama burda çıkanlar var. Kendini üzme eğer öyleyse Allah karşına çıkaracaktır.
Bunun da en iyi örneği benim bence. Beni eskilerden hatırlayanlar oluyordur elbet. Deli gibi aşıktım birine. O zamanların meşhr falcıları aylini meryemi nairası rezzan ablası eminesi daha hatırlayamadığım bir ton falcı dönecek barışacaksınız demişti.Valla benim onca faldan ogrendigim; bir seyi on kisi soyleyince, cogunluk saglaninca gercekten olur diye bir kaide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?