Bunun da en iyi örneği benim bence. Beni eskilerden hatırlayanlar oluyordur elbet. O zamanların meşhr falcıları aylini meryemi nairası rezzan ablası eminesi daha hatırlayamadığım bir ton falcı dönecek barışacaksınız demişti.
Exin hayatında biri vardı o zamanlar. Hala konusu geçiyor diye bunu özellikle söylüyorum ECEM23 ; o kız onun için çok önemsiz, öylesine. Zaten yakında ayrılacaklar demişti. İki yıl geçti, geçenlerde nişan fotoğraflarını gördüm
Valla ecem23e bayılan çok. Hatta ben de o kdar ümitlenmişim ki, aramaya Ecem23 yazarsanız o falı baktırdığım zaman yazdıklarım da duruyor. Gel gör ki, o önemsiz kız taktı prmağına yüzüğü. Ecem de tırt falcılar listeme girdi böylelikleaal iste.. gormek zorunda degiller tabii de cok emin konusmalar beni irrite ediyor selena mesela " dogru gormemis olabilirim" de diyor ama fikrinde ısrar edenler neye guveniyor anlamıyorum.
Valla ecem23e bayılan çok. Hatta ben de o kdar ümitlenmişim ki, aramaya Ecem23 yazarsanız o falı baktırdığım zaman yazdıklarım da duruyor. Gel gör ki, o önemsiz kız taktı prmağına yüzüğü. Ecem de tırt falcılar listeme girdi böylelikle
Peki bunu o zamanlr selena gormus muydu?Bunun da en iyi örneği benim bence. Beni eskilerden hatırlayanlar oluyordur elbet. Deli gibi aşıktım birine. O zamanların meşhr falcıları aylini meryemi nairası rezzan ablası eminesi daha hatırlayamadığım bir ton falcı dönecek barışacaksınız demişti.
Exin hayatında biri vardı o zamanlar. Hala konusu geçiyor diye bunu özellikle söylüyorum ECEM23 ; o kız onun için çok önemsiz, öylesine. Zaten yakında ayrılacaklar demişti. İki yıl geçti, geçenlerde nişan fotoğraflarını gördüm
aal iste.. gormek zorunda degiller tabii de cok emin konusmalar beni irrite ediyor selena mesela " dogru gormemis olabilirim" de diyor ama fikrinde ısrar edenler neye guveniyor anlamıyorum.
Nisanı verir dururlar simdi.. nisan da gonderince haziran.Ecem'e geçen gün fal atmıştım eskisini ve görüştüğüm kişiyi gömdü Yen'i bir aşk dedi Nisa'n ayında bi de falın en başında çok güzel çıkmış falın dedi :) onu anlamadım işte
Valla ecem23e bayılan çok. Hatta ben de o kdar ümitlenmişim ki, aramaya Ecem23 yazarsanız o falı baktırdığım zaman yazdıklarım da duruyor. Gel gör ki, o önemsiz kız taktı prmağına yüzüğü. Ecem de tırt falcılar listeme girdi böylelikle
Bak bana da dedi ki o eskiden baktığı falda. gece yarısı telefon geliyor sana ve hemen o gece görüşüyorsunuz. Benim ex te baykuş gibi arada sırada gelirdi bana böyle dan diye geceleri, yuh dedim biz görüşsek görüşsek anca böyle görüşürüz nasıl bildi? Hatta inanamadım buraya yazdım ecem şöyle ecem böyle övdüm durdum ama çıkmadı.Ecem'e geçen gün fal atmıştım eskisini ve görüştüğüm kişiyi gömdü Yen'i bir aşk dedi Nisa'n ayında bi de falın en başında çok güzel çıkmış falın dedi :) onu anlamadım işte
Bana da bir yıldan uzun süredir bak bekleme ben dedim diye, yanıladabilirim, oladabilir olmayadabilir, inşallah olur ama dediğim gibi bazen fallarım çıkmıyor vs diyip duruyor. Ya aslında o baya sözünün arkasında da, karşısındaki insanı olabildiğince kırmamaya ve rahatmaya çalışıyor bence.Selena'nın tarzı evet bana baktığında çok kararsız olduğunu düşünmüştüm olabilir ama olmayadabilir diye yazdığı için:) ama sonuç olarak baktığımda dediği gibi o kişi de kalmadı hayatımda
Ben selenanin hicbir gelecek cumlesini yasamadım bir tek biriyle tartisacagimi bildi (ask degil) onun disinda gecmisle ilgili bi nokta atisi vardı. bide bi calisma ortami gormustu o da hic olmamisti. Hea bide burc verip soyle biriyle olacak diyor o da olmuyorSelena'nın tarzı evet bana baktığında çok kararsız olduğunu düşünmüştüm olabilir ama olmayadabilir diye yazdığı için:) ama sonuç olarak baktığımda dediği gibi o kişi de kalmadı hayatımda
Nişanı görmedi. Ama ilişkilerne de atıp tutmadı. Hiç ayrıntıya girmeden, ' Şuan başkasıyla beraber. Sizin de yolunuzu ayrı görüyorum' dedi.Peki bunu o zamanlr selena gormus muydu?
İşte mutlaka sana da tutturan birisi vardır. Demekki selena sana çıkmıyor yani. Çok da zorlamamak lazım. Bi de selenanın falları bayaa uzun vadede çıkar. Bana şuan aklımdaki kişiyle karşılaşacağımı 2015te söylemiş. Yani birebir tarif bu kadar olur.Ben selenanin hicbir gelecek cumlesini yasamadım bir tek biriyle tartisacagimi bildi (ask degil) onun disinda gecmisle ilgili bi nokta atisi vardı. bide bi calisma ortami gormustu o da hic olmamisti. Hea bide burc verip soyle biriyle olacak diyor o da olmuyor
Dediğinin tersi mi oldu yoksa hiç bir şey olmadı mı canım yani çıkmadı dediğine göre meselenin artık sonuçlanmış olması gerek, bilenler kimdi peki?Valla selena bana buyuk hayal kirikligi olmustu. Cikmasini cok istemistim, cikmadi. Cani sagolsun ama severim kendisini.
Dediğinin tersi mi oldu yoksa hiç bir şey olmadı mı canım yani çıkmadı dediğine göre meselenin artık sonuçlanmış olması gerek, bilenler kimdi peki?
Canim ben selenaya 2014 yilinda atmistim, o zaman olur dedigi kisiyle olmadik. Hic bilemedi, yani dedigi hic bir sey cikmadi desem yeridir. Isle ilgili dedikleri olmadi.
O zamanlar byv emine bu konuyu olumsuz gormustu o kismi cikti. Fakat onunda hayatina girecek dedigi kisi girmedi.
Bir de nazz sonucu olumlu baglamis o kismi cikmamis ama onun anla ilgili yasadiklarini sıkıntıları filan bilmis, sonradan ogrendim.
Bir de derinin kisilik tespiti, anla ilgili cevresel sıkıntıları bilmesi filan guzel de gelecek hic cikmiyor onunda.
Ben de sürekli kendimi sorguluyorum acaba sırf selenaya çok güvendiğim için mi bu kadar uzun bekledim diye. Benim de 1.5 yıl oldu kızlar. Yani taş olsa çatlar aslında. Ama ne yapayım kısmet.LoveMeKyrenia artık zaten o kadar fal baktırdım ki olumsuz yorumlara üzülmüyorum hani bakıyorum emek vermiş mi anı bilmiş mi kahve atıyorsam eğer harf vermiş mi ne bilim detaylar önemli yoksa zaten gülüp geçiyorum gerçekten gelecek her zaman muamma baktığında evet çıkan oluyor o zaman da mutlu oluyoruz tabi:)
Selenayla sohbet etmiştik maille biraz yaşına insanlığına saygım sonsuz bana da fallarım yarı yarıya çıkar üzülme demişti:)
L livingdeath sana çıkmadığını çok iyi biliyorum bilmez miyim :))
Derin benim ve bir arkadaşımın daha falını burada ifşa etmişti isimlerle beraber belki hatırlarsın. O yüzden çıksa da çıkmasa da, kendisi hiç sevmiyorum ya.
Emine, bana bi öyle bi böyle konuşup beni aptala çevirmişti nitekim çıkmadı da dedikleri.
Nazı tanımıyorum ama selenaya aşırı üzüldüm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?