Binnaz Abla

Aaaaaaaaaaaaa:26: Ben de isterim!

Klothoyagmur'a baktirdin mi hic sekerim?

BAKTIRMADIM CANIM ONA.
ya ben 5 lira ne olacak dedim biliyorsunuz benimki nişanlandı göz falı attım nedir durum bu oğlan döner mi o kıza döndü mü dedim falın özeti hala seni seviyo hayatında kimse yok o kızda seni arıyo bak seen...sesi berbat geliyodu benimkinin ama seviyodur kızı bana olsa olsa merhamet acıma besler...geri dönecekmiş bik bik ben size falı akşam ya da yarın atarım kıslar mesai biter gaussmat gider

arkadaslarim ne zamandir aklimda yazamadim bir turlu.falsepetinde melis durkana ben site ilk acildiginda tamamen farkli bir konuda fal baktirmistim ve olumsuz konusmustu.ve hakkatende olmadi.bende o zamandan sonra onu hic yakalayamadim ki bugun yakaladim ve fal attim.kendisi uzun ve detayli tum gercekleri ile bir fal gondermis.eger denemeyen varsa onerebilirim.sevgiler

defneyi ben hic begenmedim canim
Ya işte öyle bişeyki bu fal olayı kişiye göre çok değişiyor.Binnaz'a da yeni isimler gelmiş ama foss gibi görünüyorlar.Hatta birinin yorumunda kopyala yapıştır olduğu yazıyodu.Binnaz Abla da kalite düştü sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…