- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
sezgi maillere geç mi dönüyor acabaGeysu tellwede gizem hatun falalemde sezgi maille bakıyor. İyiler biliyolar
Müsait olunca dönüyor :/ bazen geç olabiliyorsezgi maillere geç mi dönüyor acaba
Geysu ya baktırdım ama çok uzun zaman olduzaten Geysu günde 3 4 ten fazla fal bakamazmış görü alamıyormuş okumuştum duvarında. zaten Geysu iken o kadar fal bakıyor Gizem Hatun olarak girmiyor. Bi ara aynı anda online oluyorlardı (ben Gizem Hatun'a baktırdığımda)
Bi falcı stalklamamıştım onu da yaptım
O yüzden hiç Geysu'ya baktırmadıysan ona baktır Gizem hatunu bekleme derim.
Ayrica bi gizem hatun bekleyeni de benim. Sadece bir dusunce icin baktircam yok. Bence karsinin hislerini en iyi gizem hatun okuyor.
katılıyorum..gizem hatunun bence en önemli özelliği karşı tarafın zihnini okuyup sana oldugu gibi aktarması..bence büyük bir başarıAyrica bi gizem hatun bekleyeni de benim. Sadece bir dusunce icin baktircam yok. Bence karsinin hislerini en iyi gizem hatun okuyor.
Kesinlikle baktırmam lazım o zaman karşı tarafın zihni çok önemli bendekatılıyorum..gizem hatunun bence en önemli özelliği karşı tarafın zihnini okuyup sana oldugu gibi aktarması..bence büyük bir başarı
Bu Gizemhatun Geysu muammasına bir son verilse keşke. Geysu'ya atacak biri falından sonra bu söylentiyi sorsa nasıl olur acaba? :)
Sana katılıyorum daha öncede belirttim kesinlikle degillerkızlar gizem hatun ve geysu bence aynı kişi değiller aynı konularda farklı yorum yaptılar bana hep
Sezgin meil ini rica etsem banada verebilirmisinizMüsait olunca dönüyor :/ bazen geç olabiliyor
forumda araştırdım biraz detaylı yorum yaptığını yazmışlar ve olumlu olumsuz söylüyormuş detay vermeden attım bu sefer normalde roman yazıp gönderiyorum:) paylaşıcam mutlaka ama belki de senin durumun olumsuz değildir ne olacağı belli olmazki
Nesvete kızlar bildiriminizi açın mailinize düşsün o ara hemen atarsınız ben öyle yapıyorum.
@zehrina canım tabi ki ona da attım ben:)Dasdar da atmıştı ona çıkmıştı hatta
masalkizi- canım merak ettim nasıldır birkerebir
iki yerden de fal almak için tabiki kabul etmeyecek :)Canım açıkçası ısrarla bunu söyleme nedenim geysuya Facebook üzerinden konuşup sormuş olmam
Aaa "doğru değil" dedi yani? HmmCanım açıkçası ısrarla bunu söyleme nedenim geysuya Facebook üzerinden konuşup sormuş olmam
"muhabbet açılmasa" yazmamıştım, "muamması sonlansa keşke" yazmıştım yani bu bilinmezlik sona erse. :) Ben de merak ediyorum çünkü Geysu'yu seviyorum ama Gizemhatun'u da burada dönen muhabbetten dolayı merak ediyorum ama aynı kişilerse ona atmam manasız olacak diye atmıyorum. O yüzden bilinmezlik sonlansa dedim...iki yerden de fal almak için tabiki kabul etmeyecek :)
Ayrıca yukarıda bu muhabbet sürekli açılmasa diyen arkadaşa diyorum; konuyu açmak gibi niyetim yok Gizem Hatun'u bekleyen arkadaşa Geysu'nun o olduğunu dedim. Çünkü bende 2 ya da 3 cümle tamamen aynı. Ki iki yazının aynı kalemden mi çıktığını en iyi noktalama işaretleri ortaya koyar.
Bence boyle olmasi daha mantikli zaten fal isinde %50sanslari var,iki hesaptan ayni yorum yapsa riske girer.bu sekilde her turlu donus saglamis oluyorlarkızlar gizem hatun ve geysu bence aynı kişi değiller aynı konularda farklı yorum yaptılar bana hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?