Binnaz Abla

Geysu ya baktırdım ama çok uzun zaman oldu

Ayrica bi gizem hatun bekleyeni de benim. Sadece bir dusunce icin baktircam yok. Bence karsinin hislerini en iyi gizem hatun okuyor.
katılıyorum..gizem hatunun bence en önemli özelliği karşı tarafın zihnini okuyup sana oldugu gibi aktarması..bence büyük bir başarı

Bu Gizemhatun Geysu muammasına bir son verilse keşke. Geysu'ya atacak biri falından sonra bu söylentiyi sorsa nasıl olur acaba? :)

en iyi karşı tarafın zihnini okuyanlar (kendi tecrübemle) gizem hatun, nur banu, sezgi / bir olay yaşanmışsa ve perde arkasını merak ediyorsan en iyi selena, gizem, sezgi, asiye / tarihleri ara sıra tutan sema, fama, sezgi, kemal devrim / bir anda yaşanmış bir kaosu çözmek istiyorsan kesira sirel, serkan tek, / genel şeylerin yorumunu istersen ve geleceği cok sezinliyemiyorsan seruven, selena.

Evet kızlar bana çıkmıştı hakkını vermek lazım diger ayrıntılarının da çıkmasını bekliyorum

Canım açıkçası ısrarla bunu söyleme nedenim geysuya Facebook üzerinden konuşup sormuş olmam
iki yerden de fal almak için tabiki kabul etmeyecek :)
Ayrıca yukarıda bu muhabbet sürekli açılmasa diyen arkadaşa diyorum; konuyu açmak gibi niyetim yok Gizem Hatun'u bekleyen arkadaşa Geysu'nun o olduğunu dedim. Çünkü bende 2 ya da 3 cümle tamamen aynı. Ki iki yazının aynı kalemden mi çıktığını en iyi noktalama işaretleri ortaya koyar.

"muhabbet açılmasa" yazmamıştım, "muamması sonlansa keşke" yazmıştım yani bu bilinmezlik sona erse. :) Ben de merak ediyorum çünkü Geysu'yu seviyorum ama Gizemhatun'u da burada dönen muhabbetten dolayı merak ediyorum ama aynı kişilerse ona atmam manasız olacak diye atmıyorum. O yüzden bilinmezlik sonlansa dedim...

kızlar gizem hatun ve geysu bence aynı kişi değiller aynı konularda farklı yorum yaptılar bana hep
Bence boyle olmasi daha mantikli zaten fal isinde %50sanslari var,iki hesaptan ayni yorum yapsa riske girer.bu sekilde her turlu donus saglamis oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…