Audrey nereler de yaa hic haber alamiyorum ondan napti acaba bilen duyan var mi bir selam atsin burayaBirkerebirde 2.sırada audrey var bizim audrey mi acaba?
@lebara şimdi kafamı karıştırdın bak. Ben de iş ile ilgili baktirdim Geysu ve birkerebire ikisi farklı şeyler söylediler farklı zaman araliklariyla.
en iyi karşı tarafın zihnini okuyanlar (kendi tecrübemle) gizem hatun, nur banu, sezgi / bir olay yaşanmışsa ve perde arkasını merak ediyorsan en iyi selena, gizem, sezgi, asiye / tarihleri ara sıra tutan sema, fama, sezgi, kemal devrim / bir anda yaşanmış bir kaosu çözmek istiyorsan kesira sirel, serkan tek, / genel şeylerin yorumunu istersen ve geleceği cok sezinliyemiyorsan seruven, selena.
Ben atmıştım bir kaç hafta önce iyiydi ama geçmişten çok bahsrtmemişti.tellwe black_pearl88'e atan tek ben miymişim burda? Başka atmış olan varsa yorumlarını merak ediyorum.
Bende de aynı şekilde Geysu'ya hep gece attığımda "enerjim bu saatlerde iyi olmuyor senin için de uygunsa sabah erken saatte bakmam daha iyi olur" gibi bir şeyler demişti.Eowyn. canım Bana günde 3 fal zor bakıyorum başka sitelere yetişememki demişti hatta Benim fallarıma 2 kez enerjim kalmadı sabah bakabilirim dediği de oldu ha tabi ben yine de kendi fallarımı kıyaslamalarıma göre yorum yapıyorum gizem hatun ilk falında o kadar olumsuzdu ki mesela gibi gibi
Kızlar benim düşüncem bu şekildemilenart da kendi tecrübe ve analizlerine göre fikrini belirtiyor aynı şekilde bende o yüzden sizlere kalmış:)
2 kere baktirdim hayatimda baktirdigim en sacma fallardan biriymis su an tekrar okudum hicbir seyini de yasamamisim ayrica..Kızlar taracaya baktiran varsa mutlaka yazabilir mi
Aynen hem kisa hem anlamsız hem cabucak sallayıp sutluyor tam promosyonluksun taraca hos basirly promosyonu etmezsinTaraca kötüüüü 10 dkda kahve falı yorumladı.....
Arkadaşlar gizemhatun mail veya telefonla bakıyor mu? Bakıyorsa iletişim bilgisini alabilir miyim özelden?
Sitede bakıyor sanirsam ben orda batırmış tim en son 26 aralıkta onlay olmus girdiğinde çok kalmıyor sistemdeArkadaşlar gizemhatun mail veya telefonla bakıyor mu? Bakıyorsa iletişim bilgisini alabilir miyim özelden?
Basirly can ne zamanlar online oluyor
Bugün atılmıyordu ben aurayı bi atayım dedim arkadaşımda canı denemek istedi atamadık sistemi değiştirdiler sanırım geçen gün Auro da 47 fal olunca Can da 14 :)))Çevrimdışıyken de atabiliyorsunuz fal online olmasına gerek YoK.
Bugün atılmıyordu ben aurayı bi atayım dedim arkadaşımda canı denemek istedi atamadık sistemi değiştirdiler sanırım geçen gün Auro da 47 fal olunca Can da 14 :)))
bende bugün gördüm arkadaşımda söyledi sanırım çok fal yığıldı diye değiştirdiler sistemi..AA öyle mi o zaman onu farketmemişim canım atmadım yakın zamanda. En son atılıyordu ya=)
bende bugün gördüm arkadaşımda söyledi sanırım çok fal yığıldı diye değiştirdiler sistemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?