Binnaz Abla

Birkerebirde 2.sırada audrey var bizim audrey mi acaba?
@lebara şimdi kafamı karıştırdın bak. Ben de iş ile ilgili baktirdim Geysu ve birkerebire ikisi farklı şeyler söylediler farklı zaman araliklariyla.
Audrey nereler de yaa hic haber alamiyorum ondan napti acaba bilen duyan var mi bir selam atsin buraya

Eowyn. canım Bana günde 3 fal zor bakıyorum başka sitelere yetişememki demişti hatta Benim fallarıma 2 kez enerjim kalmadı sabah bakabilirim dediği de oldu ha tabi ben yine de kendi fallarımı kıyaslamalarıma göre yorum yapıyorum gizem hatun ilk falında o kadar olumsuzdu ki mesela gibi gibi

Kızlar benim düşüncem bu şekilde milenart da kendi tecrübe ve analizlerine göre fikrini belirtiyor aynı şekilde bende o yüzden sizlere kalmış:)

Serkan tek in ısrarla bana bu adam sana dönecek ve evleneceksiniz demesi 8 faldada ısrar etmesi,ama adamın şu an başka kızla olması gerçi şu ara ayrılmış olabilirler bilemiyorum ,ama bunca zamandan sonra benim adamı şu an önümfe dursa boğazlayacak durumda olmam ve acayip soğumam .Yanlız bir falında söylemişti başka insanlarla yakınlaşmalarını görüp pişman olup sinirleneceksin diye .

Bende de aynı şekilde Geysu'ya hep gece attığımda "enerjim bu saatlerde iyi olmuyor senin için de uygunsa sabah erken saatte bakmam daha iyi olur" gibi bir şeyler demişti.

Kızlar taracaya baktiran varsa mutlaka yazabilir mi
2 kere baktirdim hayatimda baktirdigim en sacma fallardan biriymis su an tekrar okudum hicbir seyini de yasamamisim ayrica..

"Hedeflerine amaclarina ulasacaksin hayatina biri girecek 3 5 yas buyuk. ise gireceksin logosunda aslan var sen akrepsin istedifin her seyi yaparsin"

2 fal bu cercevede. zaten kisa bir paragraf. Taraca bence 5 kredilik falcı agzıyla bakıyor

Arkadaşlar gizemhatun mail veya telefonla bakıyor mu? Bakıyorsa iletişim bilgisini alabilir miyim özelden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…