Binnaz Abla

Zeus kisami bakiyor dennis baktirdim guzel ama cok kisa geldi yolda gosteriyormu..

Ya kizlar bugun gecmis bir durumla ilgili fal atmak istiyorum tellweden 35 kredi aldim birkerebir ve black pearl 88 var kafamda o da @zehrina ya tutturanlardan oldugu icin elimsanki birkerebir e gidiyor online olan varsa bana bi fikir verebilir mi

Zeus kisami bakiyor dennis baktirdim guzel ama cok kisa geldi yolda gosteriyormu..
Zeus eskiden 3 yil oncesinden bahsediyorum cok saglam bakardi kisa da degil uzunda degil ama ful nokta atisliydi .sonra baya bozdu zaten uzun suredir gitmiyorum o eski zeus yok

Zehrina yazınca birkerebire benim baktirasim geldi hakkında hiç araştırma yapmadan normalde seceresini dökerim atacağım dalgınım Hatta buraya nasıl diye sorduğumda ben çoktan atmıştım kartlar da beni çağırdı sanırım. Geysu ile zıt şeyler söyledi ikisi arasında zaman farkı var kafam okunmuş gibi ikisinde de. Gelecek ne olur bilmiyorum.

Ya kizlar bugun gecmis bir durumla ilgili fal atmak istiyorum tellweden 35 kredi aldim birkerebir ve black pearl 88 var kafamda o da @zehrina ya tutturanlardan oldugu icin elimsanki birkerebir e gidiyor online olan varsa bana bi fikir verebilir mi
Black yok zaten canım bir müddet fal almicakmis birkerebir den de baya bahsedildi iyi yönde eskilerden sanırım tekrar geri dönmüş bende yollucam bu gece

Black yok zaten canım bir müddet fal almicakmis birkerebir den de baya bahsedildi iyi yönde eskilerden sanırım tekrar geri dönmüş bende yollucam bu gece

Geysuya da ben baktirmadim canim telwe inanilmaz garip bir site oldugu icin ancak guvendigim uye yorum yazinca tavsiye verince giriyorum. Kadin bana bakmadan cikmis kacinci sirada oldugumu da goremiyorum online olan suan Nazarrr diye biri var ne bileyim baya cikani varmis puani 100 birkerebir le ayni nerede istatislikleri ama uff beklemek istemiyorum ben

Canim ben attim da ben attim kadin sistemden cikti sanirim oyle birini 2 gun beklicek sabir da yok ay cok iyi oldu dediginiz pearl u o sanip atiyordum:)))

Birkerebir fazla beklemiyor sanırım bende yolladım 9 sıradayım şimdi girdim 8 ze dusmusum sistem kaynaklı sorun yaşadım ben sen benden önce atmışsındir

Anladim peki en favori en iyi 1.sirada kimi soylersin..
Benim suana kadarki en favorim yagmur oldu(ancak bu kadin sanirim sadece bana boyle cunku malesef begenmeyeni de oldu baya ben tavsiye etmistim uzuldum) onum disinda 2013 de ful nesibeye baktiriyordum malesef bende 1 patladi sonra bir daha hic giremedi.Bisey dicem suan kendimle celismis gibi olucam ama yagmur dan sonra ben o sitede zeus derim gelecegi yuvarlamis ama ani baya iyi bilmis .

Eylüle(fal sepeti) fal attım dün öğlen,bekle bekle gece anca geldi. Dinleyince neden o kadar beklettiğini anladım. Hanımefendi beni Facebook'ta araştırmış bulmuş. Mesleğimi ve abimin,ablamın,yeğenimin isimlerini söyledi direk. Yıllardır fal baktırıyorum. Hemen anladım yaptığısahtekarlığı. Siteye yazdım bakalım ne cvp gelecek. Çok sinir oldum kızlar aman ha siz atmayın o sözde medyuma.

ohaa yok artık....

Ah be canım biz burda eylülün foyasını ortaya cıkarmıstık.. burdan bi arkadas atmıstı evindeki ciceklerden bahsetmiş tam 10 dk fal bakmamıştı bile. Siteye söylediğinde site yorumcumuz öyle yorumlamak istemiştir karışamayız diye kestirip atmıştı.
Birine fal atmadan önce araştırın forumda paranıza yazık günah

Canım o Eylül müydü inan unutmuşum. Hergün o kadar kişiyi konuşuyoruz ki aklımda kalmamış. Sinir oldum kendime şimdi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…