Binnaz Abla

Kızlar herkese pozitif bir cumartesi diliyorum:) birkerebirden falım geldi bana bu kadar uzun detaylı yorum yapan birine asla kötü konuşamam ancak gelecek çıkmadan da kimseye tavsiye edemem ama isteyene özelden detaylıca paylaşırım

Baldankabak yok Artik Ayni anda yazdık:)

Bana ozelden anlatirsan sevinirim atmayi dusunuyorum ama emin de degilim. cicekli bocekli olumlamali bir fal atacaksa yani karsinin dusuncesini oldugu gibi aktaramiyorsa atmama hic gerek yok canim.

Yok canım denemedim yeni birini denemeye de korkarım artık.Son iki denemem hüsran oldu.Esrahayat ve Eylül sağolsunlar.Nehir'le devam ederim fal hayatıma bir süre.Birkerebir aklımda bulunsun.

Nehire atmadim ben galiba. Ben de binnaza alisamadim yaa elim binnaza gitmiyor.

Nehire atmadim ben galiba. Ben de binnaza alisamadim yaa elim binnaza gitmiyor.
Nehir bana şuana kadar en iyi tutturan falcı oldu. Ama gelecek için daha vakit var. O yüzden çıktı çıkmadı diyemiyorum sonuç için. Süreci iyi biliyor yalnız. Birde ne görüyorsa fincanda onu söylüyor öyle duygusal, psikolojik tabanlı bir falcı değil.Biraz dan dun doğal bir kadın. Falı süslemez. Ama burda beğenmeyenleri de var, çıktı diyenlerde.Fiyatı yüksek birde malesef.

Odeme sayfasindan kac kere geri dondum bilmiyorum bi icim icimi yiyor fal atmak istiyorum bide ya olur ya olmaz atsam bilse nolucak diyip geri cekiliyorum

Beynim yandı kızlar ya

Dur bi bakayim hayatim. Simdi kahve ictim atmak istiyorum birine

Kızlar, birkerebir için "oooooooo dehşet iyi" demiyorum. Ama boş falcı da demiyorum. (tabi ki kendi falıma bakarak yapıyorum bu yorumu) Acaba benden başka bu kadına fal atıp sonuç alan yok mu? Yani tutmadı, dediği gibi olmadı diyen de varsa bende merak ediyorum.

Gerçi şu da var, bu kadın eski bir Tellwe falcısı. Sanırım eski KK üyelerinden olup artık buraya gelen bi Tellwe'ci ben kaldım Bu sebeple kadına baktıran kızlar siteye artık girmiyor olabilir. Biraz daha zaman geçsin ben Geysu ve birkerebir'e bir daha fal atacağım. Bakalım bundan sonrası için ne diyecekler.

Bu arada benim esas oğlan beni dün yine aradı, görüşmek istedi. Ancak ben işim var diyerek gitmedim. Oysa ki yoktu.
Valla artık "olacaksa olur, kılımı kıpırtdatmam bu saaten sonra" kafasındayım kızlar. Yemin ederim çok yoruldum ben ya

Zehrina aferin yavrum sürünsün biraz beyefendi.İnsanda heves bırakmıyor bu adamlar.Zamanında adım atmazlar sende istek kalmaz önüne çıkarlar.

Zehrina aferin yavrum sürünsün biraz beyefendi.İnsanda heves bırakmıyor bu adamlar.Zamanında adım atmazlar sende istek kalmaz önüne çıkarlar.

Kesinlikle nil sürünsün ya. Neler çektim ben bu öküz yüzünden. Arayacak mı, neden aramıyor. Fal tarihlerini bekle, falcı analizi kas Gerçi sayesinde sizlerle tanışmış oldum tek iyi yani bu

Tat
tatlım ben baktırmıstım birkerebir e ıkıninonbesın son ayında.. zamanı sarktı ama dedigi gibi olmustu o zaman hıc ınanmamıstım ama bilenlerden biriydi bana

Kesinlikle nil sürünsün ya. Neler çektim ben bu öküz yüzünden. Arayacak mı, neden aramıyor. Fal tarihlerini bekle, falcı analizi kas Gerçi sayesinde sizlerle tanışmış oldum tek iyi yani bu
Hepimiz aynıyız sanırım Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısını nasip etsin

Birkerebir soruma cevap vermedi 3 gün oldu tek olumsuz yani bu sanırım.

aynen bende attığımda çok geç bakmıştı ve sorularıma da çok geç cevap vermişti. Sanırım 1 hafta veya 10 gün falan sonra soruma dönmüştü. Gerçi acelem de yoktu. Nasılsa adam da aramıyordu, her türlü bekliyordum

Bende Aksam yolladım birkerebire beşinci sıraya düşmüşüm hiç acelem yok benimde nasılsa aramıyor

birkerebire gecen sene ocakta atmistim sevgilimden ayrilali 2 ay olmustu. seni seviyor donecek evlilik var bu ayrilik iliskiniz icin gerekli falan dedi. hic aramadi bile kizlar seni sevmiyorum cumlesini duydum daha sonralari ben aradigimda hic bir zaman sevmedim dedi. bana cikmadi yani anlattigi gibi toz pembe degilmis hic bisey maalesef. bu da boyle bir animdir :)

Pok yesin o eski sevgilin.Hiç sevmediğin insanla nasıl flört ettin diye sorarlar adama!Çok sinir oldum canım kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…