- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Yok canım denemedim yeni birini denemeye de korkarım artık.Son iki denemem hüsran oldu.Esrahayat ve Eylül sağolsunlar.Nehir'le devam ederim fal hayatıma bir süre.Birkerebir aklımda bulunsun.
Kızlar herkese pozitif bir cumartesi diliyorum:) birkerebirden falım geldi bana bu kadar uzun detaylı yorum yapan birine asla kötü konuşamam ancak gelecek çıkmadan da kimseye tavsiye edemem ama isteyene özelden detaylıca paylaşırım
Baldankabak yok Artik Ayni anda yazdık:)
Yok canım denemedim yeni birini denemeye de korkarım artık.Son iki denemem hüsran oldu.Esrahayat ve Eylül sağolsunlar.Nehir'le devam ederim fal hayatıma bir süre.Birkerebir aklımda bulunsun.
Nehir bana şuana kadar en iyi tutturan falcı oldu. Ama gelecek için daha vakit var. O yüzden çıktı çıkmadı diyemiyorum sonuç için. Süreci iyi biliyor yalnız. Birde ne görüyorsa fincanda onu söylüyor öyle duygusal, psikolojik tabanlı bir falcı değil.Biraz dan dun doğal bir kadın. Falı süslemez. Ama burda beğenmeyenleri de var, çıktı diyenlerde.Fiyatı yüksek birde malesef.Nehire atmadim ben galiba. Ben de binnaza alisamadim yaa elim binnaza gitmiyor.
Nehir bana şuana kadar en iyi tutturan falcı oldu. Ama gelecek için daha vakit var. O yüzden çıktı çıkmadı diyemiyorum sonuç için. Süreci iyi biliyor yalnız. Birde ne görüyorsa fincanda onu söylüyor öyle duygusal, psikolojik tabanlı bir falcı değil.Biraz dan dun doğal bir kadın. Falı süslemez. Ama burda beğenmeyenleri de var, çıktı diyenlerde.Fiyatı yüksek birde malesef.
Zehrina aferin yavrum sürünsün biraz beyefendi.İnsanda heves bırakmıyor bu adamlar.Zamanında adım atmazlar sende istek kalmaz önüne çıkarlar.Kızlar, birkerebir için "oooooooo dehşet iyi" demiyorum. Ama boş falcı da demiyorum. (tabi ki kendi falıma bakarak yapıyorum bu yorumu) Acaba benden başka bu kadına fal atıp sonuç alan yok mu? Yani tutmadı, dediği gibi olmadı diyen de varsa bende merak ediyorum.
Gerçi şu da var, bu kadın eski bir Tellwe falcısı. Sanırım eski KK üyelerinden olup artık buraya gelen bi Tellwe'ci ben kaldımBu sebeple kadına baktıran kızlar siteye artık girmiyor olabilir. Biraz daha zaman geçsin ben Geysu ve birkerebir'e bir daha fal atacağım. Bakalım bundan sonrası için ne diyecekler.
Bu arada benim esas oğlan beni dün yine aradı, görüşmek istedi. Ancak ben işim var diyerek gitmedim. Oysa ki yoktu.
Valla artık "olacaksa olur, kılımı kıpırtdatmam bu saaten sonra" kafasındayım kızlar. Yemin ederim çok yoruldum ben ya
Zehrina aferin yavrum sürünsün biraz beyefendi.İnsanda heves bırakmıyor bu adamlar.Zamanında adım atmazlar sende istek kalmaz önüne çıkarlar.
bu duanın altına imzamı atarımBen de zehrina nın durumundan istiyorum sürünerek gelsin ama bende istek kalmasın amin
tatlım ben baktırmıstım birkerebir e ıkıninonbesın son ayında.. zamanı sarktı ama dedigi gibi olmustu o zaman hıc ınanmamıstım ama bilenlerden biriydi banaKızlar, birkerebir için "oooooooo dehşet iyi" demiyorum. Ama boş falcı da demiyorum. (tabi ki kendi falıma bakarak yapıyorum bu yorumu) Acaba benden başka bu kadına fal atıp sonuç alan yok mu? Yani tutmadı, dediği gibi olmadı diyen de varsa bende merak ediyorum.
Gerçi şu da var, bu kadın eski bir Tellwe falcısı. Sanırım eski KK üyelerinden olup artık buraya gelen bi Tellwe'ci ben kaldımBu sebeple kadına baktıran kızlar siteye artık girmiyor olabilir. Biraz daha zaman geçsin ben Geysu ve birkerebir'e bir daha fal atacağım. Bakalım bundan sonrası için ne diyecekler.
Bu arada benim esas oğlan beni dün yine aradı, görüşmek istedi. Ancak ben işim var diyerek gitmedim. Oysa ki yoktu.
Valla artık "olacaksa olur, kılımı kıpırtdatmam bu saaten sonra" kafasındayım kızlar. Yemin ederim çok yoruldum ben ya
Hepimiz aynıyız sanırım Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısını nasip etsinKesinlikle nil sürünsün ya. Neler çektim ben bu öküz yüzünden. Arayacak mı, neden aramıyor. Fal tarihlerini bekle, falcı analizi kasGerçi sayesinde sizlerle tanışmış oldum tek iyi yani bu
Birkerebir soruma cevap vermedi 3 gün oldu tek olumsuz yani bu sanırım.
Pok yesin o eski sevgilin.Hiç sevmediğin insanla nasıl flört ettin diye sorarlar adama!Çok sinir oldum canım kusura bakma.birkerebire gecen sene ocakta atmistim sevgilimden ayrilali 2 ay olmustu. seni seviyor donecek evlilik var bu ayrilik iliskiniz icin gerekli falan dedi. hic aramadi bile kizlar seni sevmiyorum cumlesini duydum daha sonralari ben aradigimda hic bir zaman sevmedim dedi. bana cikmadi yani anlattigi gibi toz pembe degilmis hic bisey maalesef. bu da boyle bir animdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?