- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
flort hafif kalir 2 yillik evlilik planlari yapilan yuzuk olculerinin alindigi asker yolu bekledigim bir iliskiydi. oluyormus oyle seyler hayatta sindirmis durumdayim yeni aska hazir ve nazirim :) siradaki adaylar icin fal atiyorum su aralar bakalim mart ayindan umutluyum falcilar mayisa kadar zaman veriyor. hersey gonlumuzce olur umarim :)Pok yesin o eski sevgilin.Hiç sevmediğin insanla nasıl flört ettin diye sorarlar adama!Çok sinir oldum canım kusura bakma.
karmaa ezer un ufak boşver :)flort hafif kalir 2 yillik evlilik planlari yapilan yuzuk olculerinin alindigi asker yolu bekledigim bir iliskiydi. oluyormus oyle seyler hayatta sindirmis durumdayim yeni aska hazir ve nazirim :) siradaki adaylar icin fal atiyorum su aralar bakalim mart ayindan umutluyum falcilar mayisa kadar zaman veriyor. hersey gonlumuzce olur umarim :)
bu saatten sonra ezse ne olur ezmese ne olur ki :) biz hakettigimiz mutlulugu yasayalim da onlarin isi Allahla artik :)karmaa ezer un ufak boşver :)
o karma var yaaa beni cok kötü ezdi aklım başıma geldi.... beni üzen de 4 yıl sonra çok kötü bi olayla yaşadı karmasını..herkes karmasını yaşıcak ve yaşıyor eminim...bu saatten sonra ezse ne olur ezmese ne olur ki :) biz hakettigimiz mutlulugu yasayalim da onlarin isi Allahla artik :)
Eylüle(fal sepeti) fal attım dün öğlen,bekle bekle gece anca geldi. Dinleyince neden o kadar beklettiğini anladım. Hanımefendi beni Facebook'ta araştırmış bulmuş. Mesleğimi ve abimin,ablamın,yeğenimin isimlerini söyledi direk. Yıllardır fal baktırıyorum. Hemen anladım yaptığısahtekarlığı. Siteye yazdım bakalım ne cvp gelecek. Çok sinir oldum kızlar aman ha siz atmayın o sözde medyuma.
hahahah :) olsun tarot katina da atabilirsin tehlike devam ediiiyooorrFal atmamak için kahve almadım bugün, markette tam kahveyi alacakken fal atma tehlikesini düşündüm.
ben de tam 12 gun beklemiştim :)Gizem hatun artık gelsen de fal atmayacagim sana, küstüm
Yoo oluyor bana hepkizlar anda bile degisik seyler söyleyen fallarim var bir bana mi oluyor bu kafam allak bullak oldu gene geçmişi karistirdimda..
biri elma biri armut diyo resmen...
bence burda büyük harflerle yaz ki görmeyen tekrar tekrar görsün..aslında bi de sahtekar falcılar diye topik açmak lazım gerçektenKızlar fal sepeti nihayet üsteleyince cevap verdi.Aynen kopyalıyorum cevaplarını.
Yorumcumuz ile de görüşülmüş, kendisi kesinlikle sosyal medya üzerinden herhangi bir bakım yapmadığını, hislerinin kendisine yol gösterdiğini iletmiştir. Yorumlarınızda kesinlikle bir kopya veya bahsettiğiniz gibi bir içerik söz konusu değildir. Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu olursa lütfen bize bildiriniz. İlginize teşekkür ederiz.
Cevap bu arkadaşlar.Hisleri yol göstermiş diyorlar niyeyse Eylül hanımın hisleri hep akraba isimleri konusunda yol göstermiş hiç aşkla ilgili bir yol göstermemiş. Zehir zıkkım olsun verdiğim para. Daha da fal sepetinde baktırmam.
Aynen canım ya sahtekar falcılar topiği açalım Muneye sorup.Yoksa bunlar daha çok bizi sömürürler.bence burda büyük harflerle yaz ki görmeyen tekrar tekrar görsün..aslında bi de sahtekar falcılar diye topik açmak lazım gerçekten
açalım kocaman da bir liste yapalım..orda çıksın isimleri..topiği oku fln zor gelir millete.direk çıksın da anlaşılsınAynen canım ya sahtekar falcılar topiği açalım Muneye sorup.Yoksa bunlar daha çok bizi sömürürler.
Fal sepetinde asla baktirmayacagiz demistik bu baslik altinda ben tekrar ediyorum falsepetinde fal baktirmayacagimKızlar fal sepeti nihayet üsteleyince cevap verdi.Aynen kopyalıyorum cevaplarını.
Yorumcumuz ile de görüşülmüş, kendisi kesinlikle sosyal medya üzerinden herhangi bir bakım yapmadığını, hislerinin kendisine yol gösterdiğini iletmiştir. Yorumlarınızda kesinlikle bir kopya veya bahsettiğiniz gibi bir içerik söz konusu değildir. Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu olursa lütfen bize bildiriniz. İlginize teşekkür ederiz.
Cevap bu arkadaşlar.Hisleri yol göstermiş diyorlar niyeyse Eylül hanımın hisleri hep akraba isimleri konusunda yol göstermiş hiç aşkla ilgili bir yol göstermemiş. Zehir zıkkım olsun verdiğim para. Daha da fal sepetinde baktırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?