Binnaz Abla

binnaz abla gozumden duseli bayaa zaman oldu benim..abartmis fiyatlari ile otursun hepsi

binnaz abla gozumden duseli bayaa zaman oldu benim..abartmis fiyatlari ile otursun hepsi

Evet fiyatları saçmalık zaten.En adaletli fiyat aslında falâlemde.En komedisi ise fal sepeti.Kahve 10,tarot 20.Böyle bi fark ne fal cafelerde nede fal dünyasına ait hiçbir mekânda,onlinede dahil görmedim.Tarot ve kahve arası 5 tl oynar.Ha su falı vs. olur anlarım.Fal sepetinin bu dağılımı neye istinaden belirlenmiş bilmek isterdim.

falcıların isteğine göre belirlenmiş sanırım alcanzarcım :)

telwe de raset'e fal baktırıp memnun kalan var mı:? yorumlarında hislerini baya beğenen olmuşta.

Aaaaaaaaaaaa bende befenmemistim zaten fali baskasinindi sanki o kadr benden ayri bi yorum yapmisti

biri klothoyu sormuş herhalde
1-çok bekletiyor şanslıysan aynı gün içinde yorumlar
2-anı güzel yorumladı bende
3-ileriye dair net tarih verdi bekliyorum

klotho ve chloe anı bende çok iyi bilenler..enerjim seninle tutar diyen varsa baktırsın derim

bir de bir arkadaş baktırmıştı vourucasani diye birine baktırdım. an güzeldi geleceği net tarih vermemiş sevmem öyle net tarih vermeyenleri baktıran var mı net tarih alabilen?

bu arada kimin adı söylense hemen fal attığımı farkettim

madamsalu yazıldı hemen attım
vourucasani yazaıldı hemen attım
şimdi de raset gördüm hemen attım 8.sıradayım

vourucusani mi ne nasıl falı canım onu merak ediyorum iyi dersen yollicam bende:)

beğendim de diyemiyorum beğenmedim de diyemiyorum yanlış yönlendirmeyeyim.an güzeldi geleceği de olumlu söyledi ama benim tarzım değildi.an iyidi geleceği net değil hani olur molur diyor da şu zaman bu zaman diyemiyor.kimse bilemez onu diyor birde.
kişisel yorumunu da çok katmış. yani chloe ve klotho kadar etkilemedi beni ama madamdan iyi tuttu enerjisi.öyle anlatayım:)

ultra olumlu bir fal çıktı bebeğimm

banada olumlu konuşmuş ama benımkı olmıycak seyler değil o yuzden ınanmak ıstıyorum nedense :S ınsallah dedıgı gıbı olur sende olumsuz dusunme ınsallah hayırlısı olsun ama olumsuz konuştuklarıda vardı galıba kızlar bılgılendırın bızı madam hakkkında ıhtyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…