- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ya işte öyle bişeyki bu fal olayı kişiye göre çok değişiyor.Binnaz'a da yeni isimler gelmiş ama foss gibi görünüyorlar.Hatta birinin yorumunda kopyala yapıştır olduğu yazıyodu.Binnaz Abla da kalite düştü sanki.
binnaz abla gozumden duseli bayaa zaman oldu benim..abartmis fiyatlari ile otursun hepsi
Evet fiyatları saçmalık zaten.En adaletli fiyat aslında falâlemde.En komedisi ise fal sepeti.Kahve 10,tarot 20.Böyle bi fark ne fal cafelerde nede fal dünyasına ait hiçbir mekânda,onlinede dahil görmedim.Tarot ve kahve arası 5 tl oynar.Ha su falı vs. olur anlarım.Fal sepetinin bu dağılımı neye istinaden belirlenmiş bilmek isterdim.
Hahahaha sebebi daha komikmiş canım.Zaten tarotu bulan sanki fal sepeti gibi.Bütün tarot severler orda.falcıların isteğine göre belirlenmiş sanırım alcanzarcım :)
Ben bi defa atmıştım ona sonra 8.sırada olup hiç ilerlemeyince geri çektim.telwe de raset'e fal baktırıp memnun kalan var mı:? yorumlarında hislerini baya beğenen olmuşta.
BAKTIRMADIM CANIM ONA.
ya ben 5 lira ne olacak dedim biliyorsunuz benimki nişanlandı göz falı attım nedir durum bu oğlan döner mi o kıza döndü mü dedim falın özeti hala seni seviyo hayatında kimse yok o kızda seni arıyo bak seen...sesi berbat geliyodu benimkinin ama seviyodur kızı bana olsa olsa merhamet acıma besler...geri dönecekmiş bik bik ben size falı akşam ya da yarın atarım kıslar mesai biter gaussmat gider
bu arada kimin adı söylense hemen fal attığımı farkettim
madamsalu yazıldı hemen attım
vourucasani yazaıldı hemen attım
şimdi de raset gördüm hemen attım 8.sıradayım
senin neyin var palamut?
dert anlamında mı cnm? asıl olarak eski erkek arkadaşım için baktırıyorum ama yeni biri olacak mı biraz da iş için baktırıyorum her şey var yani:)
vourucusani mi ne nasıl falı canım onu merak ediyorum iyi dersen yollicam bende:)
binnaz abla gozumden duseli bayaa zaman oldu benim..abartmis fiyatlari ile otursun hepsi
ultra olumlu bir fal çıktı bebeğimm
hanımlar bu crimsonlady çok pahalı görünüyor nasıldır deneyen var mı?
Uzun süredir uzaktaydı, geldiği iyi oldu.Dedikleri çıkıyormuş,ben yarıın baktırcam
Uzun süredir uzaktaydı, geldiği iyi oldu.Dedikleri çıkıyormuş,ben yarıın baktırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?