Yoo oluyor bana hep
kizlar anda bile degisik seyler söyleyen fallarim var bir bana mi oluyor bu kafam allak bullak oldu gene geçmişi karistirdimda..
biri elma biri armut diyo resmen...
peki hangisi dogru cikiyor ben henuz karar veremedim
birkerebire gecen sene ocakta atmistim sevgilimden ayrilali 2 ay olmustu. seni seviyor donecek evlilik var bu ayrilik iliskiniz icin gerekli falan dedi. hic aramadi bile kizlar seni sevmiyorum cumlesini duydum daha sonralari ben aradigimda hic bir zaman sevmedim dedi. bana cikmadi yani anlattigi gibi toz pembe degilmis hic bisey maalesef. bu da boyle bir animdir :)
Falalalemde nesli bende birkez yorum aldım tamamiyle forum bilgilerinden ilerliyor benle söyledikleri hiç alakasiz di kahve yolladım telve lere hiç bakmamış bile profilimdeki bilgiden yola çıkmış bamasa bir fal çıkmış ortaya iade istediğimde bana öyle söyledi inkar etmedi yani ybaktirmak isteyen yinede kendi bilir
Bu insan en önce kendisine saygısı olmayan insandır net.Odun
"Seni sevmiyorum" cümlesini dahi anlayabilirim, eyvallah diyebilirim ama "Hiçbir zaman sevmedim" nasıl bir terbiyesizliktir ya
Bu tip insanlar hayata karşı daha sağlam durmamızı sağlıyor. Canımız yanıyor ama olgunlaşıyoruz. Kimseye merhamet etmemeyi öğrendim ben biraz da olsa. Ama ne olursa olsun hayatıma girmiş bir adama asla bu cümleyi kuramam. Şimdi bişey yazardım da neyse
Çok mutlu ol inşallah canım.. Çok mutlu ol..
Evet ask hayatinı okuyunca ne-den medet umuyoruz yea demistimkatina cok çirkin bi kadınmış büyüyle falan elde tutarmış adamları bi de hep zengin seçermiş....
Anda bile farkli diyenlerden hangisi dogru soyluyor mu diyorsun? Genelde benim ruh halimi dahi bilmiyor falcilar. Benim kapafdigim fincanda beni sezemeyen falcinin prens analizi de beni ilgilendirmiyor zaten. Mesela katina da cikan kartlardaki karakterlere omrum boyunca asik olmadim ama nehirin canin ve nerminin analizini begendim cunku dis betimleme dogruydu ruh halide olabilir-di ama karsinin kafasinin icini bilemeyecegim icin hic duymuyorum falcilarin o laflarini.. sonradan patt! Diye patlayabiliyor
katina cok çirkin bi kadınmış büyüyle falan elde tutarmış adamları bi de hep zengin seçermiş....
o karma var yaaa beni cok kötü ezdi aklım başıma geldi.... beni üzen de 4 yıl sonra çok kötü bi olayla yaşadı karmasını..herkes karmasını yaşıcak ve yaşıyor eminim...
flort hafif kalir 2 yillik evlilik planlari yapilan yuzuk olculerinin alindigi asker yolu bekledigim bir iliskiydi. oluyormus oyle seyler hayatta sindirmis durumdayim yeni aska hazir ve nazirim :) siradaki adaylar icin fal atiyorum su aralar bakalim mart ayindan umutluyum falcilar mayisa kadar zaman veriyor. hersey gonlumuzce olur umarim :)
Yok yaa bendd onu demeye calistim zaten herkes tasvir yapmaz kimi direkt fala geciyo bu bi kıstas degil aslında benim bahsi gecen falcilardan hicbir falım cıkmadi meselaÖyleyse ben bir bakayım ben en iyi kimler tanımlamış
Ama biri varki hiç beni tanımlamamış direkt adamı yani of bilemedim elma armut ya benm fallarım çok zıt
Yok yaa bendd onu demeye calistim zaten herkes tasvir yapmaz kimi direkt fala geciyo bu bi kıstas degil aslında benim bahsi gecen falcilardan hicbir falım cıkmadi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?