Binnaz Abla

Gizem Hatun'a ben daha önce X kisi hakkinda yorum istemistim... yorumu hakkinda ne alaka dedigim seyleri ben sonradan hayatima giren kisi de yasadim.. ailesiyle tanisacaksin diye yazmisti, fakat X kisinin ailesiyle tanismamin ihtimali ancak yüzde bir'di yani imkansiz birseydi.. ve ben daha sonra hayatima giren Y kisinin ailesiyle tanistim, henüz hayatima girmeden bu kisi.. baska bir arkadasima da fal atmistik gizem'e, gelecek ile ilgili birseyde yanildi.. sehir degisikligi görmüyorum demisti, fakat arkadasim suna baska bir sehirde yasiyor

Falalalemde nesli bende birkez yorum aldım tamamiyle forum bilgilerinden ilerliyor benle söyledikleri hiç alakasiz di kahve yolladım telve lere hiç bakmamış bile profilimdeki bilgiden yola çıkmış bamasa bir fal çıkmış ortaya iade istediğimde bana öyle söyledi inkar etmedi yani ybaktirmak isteyen yinede kendi bilir

kizlar anda bile degisik seyler söyleyen fallarim var bir bana mi oluyor bu kafam allak bullak oldu gene geçmişi karistirdimda..
biri elma biri armut diyo resmen...

peki hangisi dogru cikiyor ben henuz karar veremedim

Anda bile farkli diyenlerden hangisi dogru soyluyor mu diyorsun? Genelde benim ruh halimi dahi bilmiyor falcilar. Benim kapafdigim fincanda beni sezemeyen falcinin prens analizi de beni ilgilendirmiyor zaten. Mesela katina da cikan kartlardaki karakterlere omrum boyunca asik olmadim ama nehirin canin ve nerminin analizini begendim cunku dis betimleme dogruydu ruh halide olabilir-di ama karsinin kafasinin icini bilemeyecegim icin hic duymuyorum falcilarin o laflarini.. sonradan patt! Diye patlayabiliyor

Odun

"Seni sevmiyorum" cümlesini dahi anlayabilirim, eyvallah diyebilirim ama "Hiçbir zaman sevmedim" nasıl bir terbiyesizliktir ya

Bu tip insanlar hayata karşı daha sağlam durmamızı sağlıyor. Canımız yanıyor ama olgunlaşıyoruz. Kimseye merhamet etmemeyi öğrendim ben biraz da olsa. Ama ne olursa olsun hayatıma girmiş bir adama asla bu cümleyi kuramam. Şimdi bişey yazardım da neyse

Çok mutlu ol inşallah canım.. Çok mutlu ol..

bende ve kuzenim de nasil bilebilir bu detayi diye düsündügüm yorumu oldu mevcut durum ile ilgili

Bu insan en önce kendisine saygısı olmayan insandır net.
Çünkü sevmediği halde birisiyle birlikte olan insanın da ayrıldıktan sonra hiç sevmemistim diyen insanın da kendisine saygısı yoktur.

Katina ile ilgili hep sorulan dusunceleri mi yansitiyor ,kesin mi degil mi, bizden etkileniyor mu ? Gibi sorulara cevap bir sey alıntılıyorum arkadaslar;

"Deste size sadece olasılıklar sunar, şu anda içinde bulunduğunuz durum ve ruh hâliniz ne ise ona denk düşen öngörüler ve tavsiyelerde bulunur.
Durumunuzu ve ruh hâlinizi muhafaza ederek adımlar atarsanız %95 öngörülen sonuçlara ulaşırsınız, ancak ruh hâlimiz hiçbir zaman durağan değildir ve tek bir adım bile bütün geleceği değiştirebilir, bu nedenle netice hiçbir zaman kesin değildir. Deste; seyri kişiye bağlı olan durumlarda seçenekler sunmak haricinde kadere müdahale etme vasfına sahip değildir."

Öyleyse ben bir bakayım ben en iyi kimler tanımlamış
Ama biri varki hiç beni tanımlamamış direkt adamı yani of bilemedim elma armut ya benm fallarım çok zıt

Üzüldüm ama yeniyi bulabilmene sevindim...bazı adamlar böyle dürüst deiller ona mı yansam şu birdirbir mi ona mı yansam bilemedim ya sanırım falcılar sdee hisleri goruyorlar boyutunu bilemiyorlar belkde o an seviyordu ayrılırken boyle dedi olamzmı şimdi herkes kesin seviyordur der(falcılr)

Öyleyse ben bir bakayım ben en iyi kimler tanımlamış
Ama biri varki hiç beni tanımlamamış direkt adamı yani of bilemedim elma armut ya benm fallarım çok zıt
Yok yaa bendd onu demeye calistim zaten herkes tasvir yapmaz kimi direkt fala geciyo bu bi kıstas degil aslında benim bahsi gecen falcilardan hicbir falım cıkmadi mesela

Yok yaa bendd onu demeye calistim zaten herkes tasvir yapmaz kimi direkt fala geciyo bu bi kıstas degil aslında benim bahsi gecen falcilardan hicbir falım cıkmadi mesela

Bana çıkanlar oldu ama adamın yani karsı tarafın dusuncelerinde çok farklı şeyle soyleyebiliyorlar seviyor sevmiyor ayrı onu gectim karakter analizide uyuşmuyor bazen.odunsu davandıgında duygusuzluguna inanıyorum mesela..o deilde bende kuruntu çok bana çıkan fallar iyiydi ama eski fallarım çok olumsuzdu mesela kuruntu çok ben horoskobumu biliyrum bu kuruntu hayatım boyunca benle olucak belki falıma yansımıştır bilmiyrum

ayrilmadan once de buz gibi soguktu zaten ayrilmaya yeltendim izin vermedi askerligim bitsin iyi olacak dedi askerlik bitti iyi olmadi is bulayim yuzukleri takariz dedi ailesinin bir kismiyla daha erken dememe ragmen tanistirdi ustune issizlik stresini cektim aylarca. is buldugu duzenini kurdugu gittigi yerde arkadaslar edindigi an bana gerek kalmadi tabi :) ben de inanamadim gercekten gitmedigim falci kalmadi yuzde doksanbesi ailevi sorun dedi maddi sorun dedi psikolojik sorunlari var dedi donecek seni seviyor dedi bekledim donen yok arayan soran yok. son konusmamizda ( benim dayanamayip surekli aramalarim ve beyefendinin koca burnunu kaf dagina cikarmamla beraber ) bu sozleri duydum ki ayrilmadan 5 gun once ailesiyle zaman gecirmistik evlilik planlari yapiyorduk. neyse kizlar guclendim mi evet ama cok buyuk acinin ve bunalimin ardindan. keske hic birimiz boyle seyler yasamasak da hic guclu olmasak ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…