Binnaz Abla

yenisi ortada yok bekliyoruz iste bir umut :)

Kızlar Şevval Erdal hakkında bilmeniz gereken;
Kendisini kahvede online bulmuşken attım. Fakat 4 ay önce attığım katina falından sonra bol detay içeren sorum bu kahve falım bakılmadan okunuyor ve tamamen oradaki sorumdan yola çıkarak yorumlanıyor..
Son okunma tarihi falımdan yaklaşık 40 dk önce.

Gerçekten tek yaptıkları yalandan da olsa kendilerini beğendirmek umutlarla oynamak ve tabiki "fiyat artırmak"

Kendisi katinada da asla 52.5 tl etmez atmayın!!!

Bu sultanfalci nasıl? Karmadan istediğim tek şey bir tesadüfle onu görmek yıllar sonra bir mucize olsun. :)

Allah'ım hele ki benim ruh halim hiç ama hiç durağan değil ki. Pooffff

@pythia çok tatlısın. Birdirbir değil birkerebir

İki falı da aynı hesaptan mı attın?

İki falı da aynı hesaptan mı attın?
evet aynı hesaptan attım. Ama mesela Nehir'e 3 kez gittim bunu yapmadı, aslıhan Yılmaz'a 3 kez gittim yapmadı.. Ama Şevval bunu yaptı. Açıklaması ise kartlarına da bakarak desteklemek istedim. 4ay önce seçtiğim kartla neden destekliyorsun ki..

Haklısın canım ben bu yüzden farklı hesap açar atarım. Binnaz da 2 kez attığım kimse olmadı ama tellwe de hep böyle yaptım. Bilemiyorsun kimin ne olduğunu çünkü.

Aslıhan Yılmaz'ı nasıl bilirsin? :)))

çok iyi bilirim :) özellikle anda çok çok iyi zihin okuyor resmen. Sonuç henüz çıkmadı ama aralarda olacak dedikleri ya da karşı tarafın yaşamı hakkında söylediği her şey oldu ve çıktı. Tarotta daha iyi gibi.
bi tek karşı tarafın gelmesi çıkmayacak

Kızlar basirly can çıktı bugün bana ((( offfff
canım sen falcılara anlık olaylarda mı ne olacağını soruyorsun ya da içinde bulunduğun bir olayla ilgili mi?
Yoksa aramasını beklediğin biri ile mi ilgili?
bana ne olumlusu çıkıyor ne olumsuzu :)

canım sen falcılara anlık olaylarda mı ne olacağını soruyorsun ya da içinde bulunduğun bir olayla ilgili mi?
Yoksa aramasını beklediğin biri ile mi ilgili?
bana ne olumlusu çıkıyor ne olumsuzu :)
Genel sorup atıyorum banada normalde cıkmıyor fal bu aralar hayatım karışık

Fal sepetinde Umut diye biri var, Nesli, yani ona baktirabilirsiniz. Daha önce Falalemde yorum almistim kendisinden, ve baya iyiydi
Beş para etmez ya o kadın bence daha sorduğunuz soruyu anlamıyor ama iyi niyetli falın sonunda inşallah falan demişti amin ablam sağol da sen fal bKma bence

Taraca'ya fal atmis olanlar var mi?
Evet hicbir cumlesini yasamadim anda da zerre bir sey yoktu uyduruk bi faldı zaten kısacık ciklet falı

Ilk falnda olsa olsa su sekil olur diye dusundugum bir sey icin 2.kez fal attim hatta ama 2de iyice sapitti.

Bu arada taraca yazip arayin isterseniz baska baktiranlarin yorumu icim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…