- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
yenisi ortada yokÜzüldüm ama yeniyi bulabilmene sevindim...bazı adamlar böyle dürüst deiller ona mı yansam şu birdirbir mi ona mı yansam bilemedim ya sanırım falcılar sdee hisleri goruyorlar boyutunu bilemiyorlar belkde o an seviyordu ayrılırken boyle dedi olamzmı şimdi herkes kesin seviyordur der(falcılr)
Katina ile ilgili hep sorulan dusunceleri mi yansitiyor ,kesin mi degil mi, bizden etkileniyor mu ? Gibi sorulara cevap bir sey alıntılıyorum arkadaslar;
"Deste size sadece olasılıklar sunar, şu anda içinde bulunduğunuz durum ve ruh hâliniz ne ise ona denk düşen öngörüler ve tavsiyelerde bulunur.
Durumunuzu ve ruh hâlinizi muhafaza ederek adımlar atarsanız %95 öngörülen sonuçlara ulaşırsınız, ancak ruh hâlimiz hiçbir zaman durağan değildir ve tek bir adım bile bütün geleceği değiştirebilir, bu nedenle netice hiçbir zaman kesin değildir. Deste; seyri kişiye bağlı olan durumlarda seçenekler sunmak haricinde kadere müdahale etme vasfına sahip değildir."
Kızlar Şevval Erdal hakkında bilmeniz gereken;
Kendisini kahvede online bulmuşken attım. Fakat 4 ay önce attığım katina falından sonra bol detay içeren sorum bu kahve falım bakılmadan okunuyor ve tamamen oradaki sorumdan yola çıkarak yorumlanıyor..
Son okunma tarihi falımdan yaklaşık 40 dk önce.
Gerçekten tek yaptıkları yalandan da olsa kendilerini beğendirmek umutlarla oynamak ve tabiki "fiyat artırmak"
Kendisi katinada da asla 52.5 tl etmez atmayın!!!
evet aynı hesaptan attım. Ama mesela Nehir'e 3 kez gittim bunu yapmadı, aslıhan Yılmaz'a 3 kez gittim yapmadı.. Ama Şevval bunu yaptı. Açıklaması ise kartlarına da bakarak desteklemek istedim. 4ay önce seçtiğim kartla neden destekliyorsun ki..İki falı da aynı hesaptan mı attın?
evet aynı hesaptan attım. Ama mesela Nehir'e 3 kez gittim bunu yapmadı, aslıhan Yılmaz'a 3 kez gittim yapmadı.. Ama Şevval bunu yaptı. Açıklaması ise kartlarına da bakarak desteklemek istedim. 4ay önce seçtiğim kartla neden destekliyorsun ki..
çok iyi bilirim :) özellikle anda çok çok iyi zihin okuyor resmen. Sonuç henüz çıkmadı ama aralarda olacak dedikleri ya da karşı tarafın yaşamı hakkında söylediği her şey oldu ve çıktı. Tarotta daha iyi gibi.Haklısın canım ben bu yüzden farklı hesap açar atarım. Binnaz da 2 kez attığım kimse olmadı ama tellwe de hep böyle yaptım. Bilemiyorsun kimin ne olduğunu çünkü.
Aslıhan Yılmaz'ı nasıl bilirsin? :)))
canım sen falcılara anlık olaylarda mı ne olacağını soruyorsun ya da içinde bulunduğun bir olayla ilgili mi?Kızlar basirly can çıktı bugün bana((( offfff
Genel sorup atıyorum banada normalde cıkmıyor fal bu aralar hayatım karışıkcanım sen falcılara anlık olaylarda mı ne olacağını soruyorsun ya da içinde bulunduğun bir olayla ilgili mi?
Yoksa aramasını beklediğin biri ile mi ilgili?
bana ne olumlusu çıkıyor ne olumsuzu :)
olumsuz bi dediği birşey mi çıktı yoksa...Kızlar basirly can çıktı bugün bana((( offfff
amansız bir şey çıktı ne yapıcağımı kestiremiyorumolumsuz bi dediği birşey mi çıktı yoksa...
Beş para etmez ya o kadın bence daha sorduğunuz soruyu anlamıyor ama iyi niyetli falın sonunda inşallah falan demişti amin ablam sağol da sen fal bKma benceFal sepetinde Umut diye biri var, Nesli, yani ona baktirabilirsiniz. Daha önce Falalemde yorum almistim kendisinden, ve baya iyiydi
Al benden de o kadar fal diye bir şey yoktu birde sesi insanı rahatlatacagi yerde daha çok kasvet boğucuBeş para etmez ya o kadın bence daha sorduğunuz soruyu anlamıyor ama iyi niyetli falın sonunda inşallah falan demişti amin ablam sağol da sen fal bKma bence
a ben o kadar net yorum yapamam ya telwe yi neredeyse hiç denemedim 1 2 isim dışında ama ben atsam yagmura atarım yaniPeki tum siteleri baz alirsak 1.kimi onerirsin
a ben o kadar net yorum yapamam ya telwe yi neredeyse hiç denemedim 1 2 isim dışında ama ben atsam yagmura atarım yani
Evet hicbir cumlesini yasamadim anda da zerre bir sey yoktu uyduruk bi faldı zaten kısacık ciklet falıTaraca'ya fal atmis olanlar var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?