- 21 Kasım 2016
- 21
- 6
- 1
Benim sonuç çıkmadı.ama an ve benim için söyledikleri çok çok doğruydu bence baktırılabilecek biri ama beğenmeyenlerde vardı galibaçok iyi bilirim :) özellikle anda çok çok iyi zihin okuyor resmen. Sonuç henüz çıkmadı ama aralarda olacak dedikleri ya da karşı tarafın yaşamı hakkında söylediği her şey oldu ve çıktı. Tarotta daha iyi gibi.
bi tek karşı tarafın gelmesi çıkmayacak
Aynen katılıyorum. Bedava baksa baktırmam o kadar kötüBeş para etmez ya o kadın bence daha sorduğunuz soruyu anlamıyor ama iyi niyetli falın sonunda inşallah falan demişti amin ablam sağol da sen fal bKma bence
Kızlar Şevval Erdal hakkında bilmeniz gereken;
Kendisini kahvede online bulmuşken attım. Fakat 4 ay önce attığım katina falından sonra bol detay içeren sorum bu kahve falım bakılmadan okunuyor ve tamamen oradaki sorumdan yola çıkarak yorumlanıyor..
Son okunma tarihi falımdan yaklaşık 40 dk önce.
Gerçekten tek yaptıkları yalandan da olsa kendilerini beğendirmek umutlarla oynamak ve tabiki "fiyat artırmak"
Kendisi katinada da asla 52.5 tl etmez atmayın!!!
Falkutusun'da adı ne olarak bakıyor? gerçi oradakiler tamamen saçmalık sakız falı gibi... ve bu kisi Falkutusu'nda da fal bakiyor (ordaki kisiler gizli). Falkutusunda bana Sevval Erdal'in yaptigi yorumunun aynisi, ama düpedüz aynisi, kopyala yapistir olarak önüme sunuldu. Tabiiki sikayet ettim yönetimlere. Bisey degisti mi bilmiyorum.
Falkutusun'da adı ne olarak bakıyor? gerçi oradakiler tamamen saçmalık sakız falı gibi.
orda bir sürü profil var, fakat o profiller sadece tek bir kisiye ait degil. bir kac falci var, fal kime denk gelirse o bakiyor. orasi ucuz diye, atiyorum bazen. ve tek tük cikan yorumlar oldu acikcasi.
Arkadaşlar binnaz abla ya üye oldum. 4 yıldızlı falcılardan birine baktırmak istiyorum.
Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar
Vs vs
Kimi önerirsiniz kızlar?
Nehir ateşoğlu diyorum ben beğendim söylediklerinden çıkanda oldu.Forumda beğenmeyenlerde var tabi.Arkadaşlar binnaz abla ya üye oldum. 4 yıldızlı falcılardan birine baktırmak istiyorum.
Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar
Vs vs
Kimi önerirsiniz kızlar?
Açelya Tuğra ya sakın baktırma hiçbir şey bilmiyor. Anda bildiğin salladıArkadaşlar binnaz abla ya üye oldum. 4 yıldızlı falcılardan birine baktırmak istiyorum.
Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar
Vs vs
Kimi önerirsiniz kızlar?
Arkadaşlar binnaz abla ya üye oldum. 4 yıldızlı falcılardan birine baktırmak istiyorum.
Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar
Vs vs
Kimi önerirsiniz kızlar?
Ben daha önce uyarımı yapmıştım..Çiçekli böcekli falımla..Kızlar fal sepeti nihayet üsteleyince cevap verdi.Aynen kopyalıyorum cevaplarını.
Yorumcumuz ile de görüşülmüş, kendisi kesinlikle sosyal medya üzerinden herhangi bir bakım yapmadığını, hislerinin kendisine yol gösterdiğini iletmiştir. Yorumlarınızda kesinlikle bir kopya veya bahsettiğiniz gibi bir içerik söz konusu değildir. Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu olursa lütfen bize bildiriniz. İlginize teşekkür ederiz.
Cevap bu arkadaşlar.Hisleri yol göstermiş diyorlar niyeyse Eylül hanımın hisleri hep akraba isimleri konusunda yol göstermiş hiç aşkla ilgili bir yol göstermemiş. Zehir zıkkım olsun verdiğim para. Daha da fal sepetinde baktırmam.
Haklısın canım dikkatli okumamışım senin yazdığın zaman, biri beğenince bodoslama atladım :/Ben daha önce uyarımı yapmıştım..Çiçekli böcekli falımla..
Sakın baktırma tırt :/kızlar binnaz'da Güven Cihan Çoban'a fal atan var mı ilgimi çekti. yıllardır baktırmıyordum orda 300 kredim varmış baktıranlar yorum yapabilir mi ?
Nasıl yanikızlar bu fal baktırma olayı da büyük bi karma borcu blıosunuz dmi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?