Binnaz Abla

Benim sonuç çıkmadı.ama an ve benim için söyledikleri çok çok doğruydu bence baktırılabilecek biri ama beğenmeyenlerde vardı galiba

.. ve bu kisi Falkutusu'nda da fal bakiyor (ordaki kisiler gizli). Falkutusunda bana Sevval Erdal'in yaptigi yorumunun aynisi, ama düpedüz aynisi, kopyala yapistir olarak önüme sunuldu. Tabiiki sikayet ettim yönetimlere. Bisey degisti mi bilmiyorum.

Falkutusun'da adı ne olarak bakıyor? gerçi oradakiler tamamen saçmalık sakız falı gibi.

Fal kutusunda baya kişiyi denedim. Hep yüzeysel bakıyorlar detay hiç yok.. Zamanı da sallıyorlar hep te olumlu konuşuyorlar. Hatta sezen hisli ile deniz imralı bana aynı falı yolladılar. Aralarında yine en iyisi gizemli peri ve ela üstün..

Falkutusun'da adı ne olarak bakıyor? gerçi oradakiler tamamen saçmalık sakız falı gibi.

orda bir sürü profil var, fakat o profiller sadece tek bir kisiye ait degil. bir kac falci var, fal kime denk gelirse o bakiyor. orasi ucuz diye, atiyorum bazen. ve tek tük cikan yorumlar oldu acikcasi.

orda bir sürü profil var, fakat o profiller sadece tek bir kisiye ait degil. bir kac falci var, fal kime denk gelirse o bakiyor. orasi ucuz diye, atiyorum bazen. ve tek tük cikan yorumlar oldu acikcasi.

hatta ve hatta, binnaz'dan da yorumcular var, isimleri tabiiki gizli.

Kehribar Kor diye yeni biri var binnaz'da, sakin baktirmayin ve bosa para haracamayin

Arkadaşlar binnaz abla ya üye oldum. 4 yıldızlı falcılardan birine baktırmak istiyorum.
Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar

Vs vs

Kimi önerirsiniz kızlar?

Arkadaşlar binnaz abla ya üye oldum. 4 yıldızlı falcılardan birine baktırmak istiyorum.
Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar

Vs vs

Kimi önerirsiniz kızlar?
Nehir ateşoğlu diyorum ben beğendim söylediklerinden çıkanda oldu.Forumda beğenmeyenlerde var tabi.

Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar

Vs vs

Kimi önerirsiniz kızlar?
Açelya Tuğra ya sakın baktırma hiçbir şey bilmiyor. Anda bildiğin salladı

Kerem avşar
Elif hanzade
Damla aksoy
Açelya tuğra
Eylül acar

Vs vs

Kimi önerirsiniz kızlar?

Listede yok ama Nehir Ateşoğlu derim.. ilk dinlediğinde beğenmezsin muhtemelen ama sonra tutturduğu şeyler olduğunu göreceksin.

Ben daha önce uyarımı yapmıştım..Çiçekli böcekli falımla..

kızlar binnaz'da Güven Cihan Çoban'a fal atan var mı ilgimi çekti. yıllardır baktırmıyordum orda 300 kredim varmış baktıranlar yorum yapabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…