gelecekten bilgi alıyosun sabredip beklemiyosun akışına bırakmıyosun... bunun karşılığında bişeyler vereceksin..Nasıl yani
bilmiyorum ama krediyi uygulamadan değil de siteden almanı tavsiye ederim, daha indirimliBen binnaz aplikasyon yükledim kredi alamıyorum. Yükleniyo modunda sürekli. Sebebini bilen var mı?
gelecekten bilgi alıyosun sabredip beklemiyosun akışına bırakmıyosun... bunun karşılığında bişeyler vereceksin..
ASLIHAN Yılmaz tek kelımeyleBinnaz da tarot için kimi önerirsiniz?
ayrilmadan once de buz gibi soguktu zaten ayrilmaya yeltendim izin vermedi askerligim bitsin iyi olacak dedi askerlik bitti iyi olmadi is bulayim yuzukleri takariz dedi ailesinin bir kismiyla daha erken dememe ragmen tanistirdi ustune issizlik stresini cektim aylarca. is buldugu duzenini kurdugu gittigi yerde arkadaslar edindigi an bana gerek kalmadi tabi :) ben de inanamadim gercekten gitmedigim falci kalmadi yuzde doksanbesi ailevi sorun dedi maddi sorun dedi psikolojik sorunlari var dedi donecek seni seviyor dedi bekledim donen yok arayan soran yok. son konusmamizda ( benim dayanamayip surekli aramalarim ve beyefendinin koca burnunu kaf dagina cikarmamla beraber ) bu sozleri duydum ki ayrilmadan 5 gun once ailesiyle zaman gecirmistik evlilik planlari yapiyorduk. neyse kizlar guclendim mi evet ama cok buyuk acinin ve bunalimin ardindan. keske hic birimiz boyle seyler yasamasak da hic guclu olmasak ne diyeyim.
Allah'ım hele ki benim ruh halim hiç ama hiç durağan değil ki. Pooffff
Dasdar çok tatlısın. Birdirbir değil birkerebir
Kızlar kolay kolay kimseyi met etmem 20 gundur baktırmıyordum bugun son kez baktırdım kredılerıde bıtırdım cok da ıyı bırıyle kapanışı yapmışım onu farkettım. Cıkar cıkmaz takılmıcm bekletıyr sokmıcam kendımı ama hayatımda ılk defa bır falı dınlerken ağladım, benı en yakın arkadasıma sorun bu kadar net dobra anlatamaz ınanın buna.yaşadıgım som 10 yılımı benım bıle unuttuklarımı demış 23 dak yorum gelınce laf salatası dedım ama degılmış aşk içşn sordugum kişi için dedıklerınde hüngür hüngür aglıyodum inanın.olumsuzda dedıgı konu var ben kelt acılım attım cunku ama bır tarot acılımda bunlar nasıl bılınır hayrete düştüm.çok uzattım farkındayım ama hala şoktayım.bınnaz abla da ASLIHAN YILMAZ .... dedıgı tarıhler ıyı de kötü de yakın.beklıcem kesın kararlıyım.en kötü geçmişi biliyo der gecerım ki benı bana anlatan yorumculara tahammulum yoktur ama bu ıyı geldı ruh halımden mı bılınmez 35 tlye şok oldum.fıyatı yukseltmez ıse baskalarıı gıbı ıyı olur.bınnazı ve tarotı sevmememe ragmen buraya bıle yazdırttı bana.
Gizem Hatun (falalem) kahvede falında da boyle şok olmuştum onun tarıhlerıde aynı cıkarsa yazıcam.sıralamam şu:
Asanet
Venüs amber
Aslıhan yılmaz
Gizem hatun
Sezgi
Can(cok emin değilim ama iyiydi)
Geri kalanı bana göre çöp....
Artık keşfedildi KK nın gücüyle şaka maka çok iyi bir yorumcu klasik bi kart yorumcusu değil kendisinin hisleri kuvvetli dediklerinin zamanı var çıkarsa tutarsa yazıcam bende...Ufak tefek dediklerini yaşadım ve yaşıyorum...Esas konuya daha varAslıhan Yılmaz binnazın kefdilmemiiş yorumcusu kendisine 3 kez gittim.. öyle güzel anlatıyor ki. asla laf kalabalığı yapmıyor olumsuzu da söylüyor. benim en iyilerimden biri..
bende cok tavsiye ediyorum kendisini. aslıhanı cok uzun süre önce yazmıstım cok güzel baktı dıye. umarım bana cıktıgı gibi size de cıkar :=) umutlu olalım da cıksın :)ASLIHAN Yılmaz tek kelımeyle
Yaa ben de hep o cümleyi kurarım biliyor musun valla güçlü falan olmak istemiyorum ya mutlu olmak istiyorumayrilmadan once de buz gibi soguktu zaten ayrilmaya yeltendim izin vermedi askerligim bitsin iyi olacak dedi askerlik bitti iyi olmadi is bulayim yuzukleri takariz dedi ailesinin bir kismiyla daha erken dememe ragmen tanistirdi ustune issizlik stresini cektim aylarca. is buldugu duzenini kurdugu gittigi yerde arkadaslar edindigi an bana gerek kalmadi tabi :) ben de inanamadim gercekten gitmedigim falci kalmadi yuzde doksanbesi ailevi sorun dedi maddi sorun dedi psikolojik sorunlari var dedi donecek seni seviyor dedi bekledim donen yok arayan soran yok. son konusmamizda ( benim dayanamayip surekli aramalarim ve beyefendinin koca burnunu kaf dagina cikarmamla beraber ) bu sozleri duydum ki ayrilmadan 5 gun once ailesiyle zaman gecirmistik evlilik planlari yapiyorduk. neyse kizlar guclendim mi evet ama cok buyuk acinin ve bunalimin ardindan. keske hic birimiz boyle seyler yasamasak da hic guclu olmasak ne diyeyim.
Yaa ben de hep o cümleyi kurarım biliyor musun valla güçlü falan olmak istemiyorum ya mutlu olmak istiyorumbi de yani niye güçlü olalım ki? Çok daha kötü günler geçiricez de onun için mi güçlü olalım bu gücü niye topluyoruz? Ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?