- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Sana sonuç cıktımı?bende cok tavsiye ediyorum kendisini. aslıhanı cok uzun süre önce yazmıstım cok güzel baktı dıye. umarım bana cıktıgı gibi size de cıkar :=) umutlu olalım da cıksın :)
Ooo şokk bendede zamanı var kadının ama cıkmıcak gıbı bılemedım.yazık yazan kişinin içine oturmuşKızlar şu yorum çok ilgimi çekti.
Lenaya yazılmış. @madeleineto söylemi üzerime baktım.
Paylaşmak istedim.
çok ilginçilkkez kendim hariç begeneni duydum, bana begenmenin ötesinde yani yuzde90 oranında tutarlı fal hatta son falı yine imkansızdı inşallah yine olur tutarYagmur derken falsepetindekini mi kast ettin? Onu ben de begenmistim.
çok ilginçilkkez kendim hariç begeneni duydum, bana begenmenin ötesinde yani yuzde90 oranında tutarlı fal hatta son falı yine imkansızdı inşallah yine olur tutar
ya kızlar bir gaflete düşüp tellweden kredi aldım bayadır fal atmıyordum ama geçti işte 3 gundur de duruyor oyle baktırılacak gundemde biri var mı
Benim duygu ve düsüncelerimi falda suanmış gibi anlattigi icin bilememis saniyordum o zamanlar ama kadin resmen simdiki halimi anlatmis. Tam onun dedigi gibi bir ruh halindeyim suan.
her insan ayni degildir bazisinin genel ozelligidir mesela sogukluk ben de oyleyim cok sevsem de asiri hareketlerle belli edemem ama severim yani :) meselenizi bilmiyorum ama umarim mutlu sonunuz olur :)assyrantas buz gibiydi demişsin orayı görmedim bnimki hep oyleydi ama bir ara iyiydi şimdi yine oyle ve oda askerde kısaca
''sen bunu unut pythia''
Bunu biraz acar misin?
Yani neye dayanarak bunu soyluyorsun? Bir yerde mi okudun biri mi soyledi?
Ben de fal baktirmanin bir seyleri degistirdigini dusunuyorum. Uzundur atmiyordum bugun attim ve pisman oldum.
Kızlar şu yorum çok ilgimi çekti.
Lenaya yazılmış. @madeleineto söylemi üzerime baktım.
Paylaşmak istedim.
her insan ayni degildir bazisinin genel ozelligidir mesela sogukluk ben de oyleyim cok sevsem de asiri hareketlerle belli edemem ama severim yani :) meselenizi bilmiyorum ama umarim mutlu sonunuz olur :)
Aynı akrepgoz gibi yani...nerde bakıyor bu yagmur kaca bakıyor ne attınız S sunshine91
eee boşver sen de niye tekrar tekrar atıyosun ki :) çok mu iyi biri ben ilk defa duydumKizlar bu sennurabla'ya hangi hesaptan fal atarsam atayim hepsini iade ediyor kadin. Sürekli de yok yogunum yok hastayim yok disardayim gibi seyler söylüyor iade sebebi olarak. Bir ara kahve atmistim ve kahve falinda sordugun sorular cikmaz demisti diye ekstra kredi yükleyip su fali atmistim ama yine iade etmisti. Bu kadin ne istiyor anlamiyorum. Cok soru sordugum icin isine gelmedigini düsünüyorum artik. Ama o zaman da dürüst ol ve bakmicam desene kardesim. Niye bos yere kredi yükletiyorsun bana :/
şennur ablanın falcı olduğunu bile sanıyorum açıkçası....Kizlar bu sennurabla'ya hangi hesaptan fal atarsam atayim hepsini iade ediyor kadin. Sürekli de yok yogunum yok hastayim yok disardayim gibi seyler söylüyor iade sebebi olarak. Bir ara kahve atmistim ve kahve falinda sordugun sorular cikmaz demisti diye ekstra kredi yükleyip su fali atmistim ama yine iade etmisti. Bu kadin ne istiyor anlamiyorum. Cok soru sordugum icin isine gelmedigini düsünüyorum artik. Ama o zaman da dürüst ol ve bakmicam desene kardesim. Niye bos yere kredi yükletiyorsun bana :/
sanmıyorum olucaktı:)şennur ablanın falcı olduğunu bile sanıyorum açıkçası....
benim var da ben bekliyeyim en iyisi ya bir dahaki krizime harcarım bari, falsepetinde bakıyor yağmur abla, çok da nazik ve güzel sesli bir insan,benim için baya iyi o aslında ya neden başka siteye gittim anlamadım,garip davranıyorumBirkerebir rüzgari esiyordu bir ara burada. Kredim varken görmüs olsaydim keske..
tellwede ben gitsem geysuya giderim. bir de ecem23 belkiya kızlar bir gaflete düşüp tellweden kredi aldım bayadır fal atmıyordum ama geçti işte 3 gundur de duruyor oyle baktırılacak gundemde biri var mı
eee boşver sen de niye tekrar tekrar atıyosun ki :) çok mu iyi biri ben ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?