- 27 Haziran 2014
- 118
- 67
- 48
sanmıyorum olucaktı:)
Kızlar şu yorum çok ilgimi çekti.
Lenaya yazılmış.madeleineto söylemi üzerime baktım.
Paylaşmak istedim.
Ooo şokk bendede zamanı var kadının ama cıkmıcak gıbı bılemedım.yazık yazan kişinin içine oturmuşişte bu kotu yaa gözün gördüğünü yorumcu yok dıyo dıye ınanmak kiii benımde yapmışlıgım var
Aman ya valla iyice moralim bozuldu baktırdığım 5 kişi de sana dönecek dedi. Aslıhan ne diyecek bakalım.
Valla ben güneş lide seda diye bie bayana baktırmıştım 1 yıl önce eski işine gireceksin dedi ısrarla her baktırdığımda 1 yıl geçti uğraştık ama olmadı. Boşu boşuna umutla bekledim.
Aslıhan ın falını bekliyorum. Onunla kapanış yapayım bari.
O lenaya da efsane sinir oldum ya yazık günah değil mi bana birisi böyle bir şey dese o işi bırakırım vicdan azabından herşey para mı yani
İnşallah canım çok saol :)
Hayır bi kez attım bakmayınca geri çektim ama falcı bile değil o kadar eminimSen baktirdin mi ona?
Aslıhan Yılmaz konuşulunca bana baktığı yorumu tekrar dinledim. Bu sefer sonuna kadar dinledim. Yorum ilk geldiğinde içim kıyıldı dinlerken 7. dakikada bırakmıştım. 17 dk bakmış sağolsun. Ama bildiğin burç özellikleri ve burç uyumu analizi. Tek nokta atışı yok... Neyse tarihte patladı, sonuçta... Bilginize...
Ek : Katina 45 günlük geleceği verirmiş dediğine göre.... Yorum yaptığı tarihle, verdiği tarih arası 45 gün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?