Binnaz Abla

Aslıhan Yılmaz konuşulunca bana baktığı yorumu tekrar dinledim. Bu sefer sonuna kadar dinledim. Yorum ilk geldiğinde içim kıyıldı dinlerken 7. dakikada bırakmıştım. 17 dk bakmış sağolsun. Ama bildiğin burç özellikleri ve burç uyumu analizi. Tek nokta atışı yok... Neyse tarihte patladı, sonuçta... Bilginize...

Ek : Katina 45 günlük geleceği verirmiş dediğine göre.... Yorum yaptığı tarihle, verdiği tarih arası 45 gün :)))

hanevebubi ben de inandım canım.ama evet kıza yazıkresmen duygusuyla oynamışlar.

Benim lenaya spiro ile attığım katina ilişki açılımında son kart mezardı onu söylemedi.mezar en kötü kartlardan biri.bana sonun başlangıcı başlangıcın sonu anlamında dedi.YOK ARTIK LENAAAAAAAAAA

Aman ya valla iyice moralim bozuldu baktırdığım 5 kişi de sana dönecek dedi. Aslıhan ne diyecek bakalım.
Valla ben güneş lide seda diye bie bayana baktırmıştım 1 yıl önce eski işine gireceksin dedi ısrarla her baktırdığımda 1 yıl geçti uğraştık ama olmadı. Boşu boşuna umutla bekledim.
Aslıhan ın falını bekliyorum. Onunla kapanış yapayım bari.

ben sezgi nin falını çok beğenmiştim ısrarla tarihlerde iddialı değilim önce de olabilir sonra da diye söylemişti
Selena da fal yanılabilir sen içinden geldiği gibi davran demişti. Dürüst olun şöyle canımı yiyin.

Kızlar görünen köy kılavuz istemez adam gidiyorsa bu işin içinde bir iş vardır Yok seviyor yok dönecek Yok sorunları var Yok iş hayatı kötü bıdı bıdı yani seven gitmez bu kadar net o yüzden ha tabi aşık olunca işler biraz değişiyor bir umut vs de 2 ay bekledim şimdi o kadar soğudum anlatamam size bitiyor ya önce kafada bitmesi lazım görmek lazım gerçekleri sonra kalpte buz kesiyor zaten benim tek dileğin karma ilahi adalet artık neyse bulsun onu bana da uzak olsun

Bu arada melek yıldız en son birisi için attığımda sen bunu boşver EGO'su tavan yapmış dedi başka falcılar aynı kişi için hayır yoğun işleri sıkıntılı vs dedi a bi de can basirly bu adam da dürüst bence kızlar aynı şekilde EGO'su şişmiş bence boşver dedi bi de can çok enteresan bir harf tutturma durumu var eski aşık olduğum çocuk içim al bunu çöpe at dedi:) o an böyle yanımda olsa sarılıp di mi yaaa derdim:)

S shadow1905 İnşallah net bir fal olur canım

Ben son fal yorumlarını buraya yapacakken bir hışımla binnaz abla hatunlarına yazdım kızlarr

Doğum günün kutlu olsun masalkizi-
Sevdiklerinle birlikte geçireceğin sağlık,mutluluk,huzur ve aşkkkkkk dolu nice seneler dilerim tatlım

O lenaya da efsane sinir oldum ya yazık günah değil mi bana birisi böyle bir şey dese o işi bırakırım vicdan azabından herşey para mı yani

Kendi adıma konuşmam gerekirse bütün falcılar aynı etkide oldu yani hepsi patladı
Tabi hem günah hem yazık kıza.Ama kızın kendi durumunu uzun uzun yazması da gerçekten takdire şayan
Tabi birkaç güne kadar binnaz ekibi o 1 yıldızlı yorumu kaldırır.
Öyle 1 yıldızlı yorum kaldırmayı fahriye,elif hanzade de falan görmüştüm
okuduğum yorum 2.sinde yoktu

Lena ile asenat bana 6ay demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…