Binnaz Abla

gördüm senin yorumunu da cidden üzülüyor insan kaç ay geçmiş oldu toplamda

neyse allahtan burası var istedikleri kadar silsinler

Alkışlanacak söz yazmışsın canım
Falcıların dedikleri laf salatası işte önce seviyor ciddi ilişki olduğu için geri duruyor sonra iş sıkıntısı var sonradan maddi sıkıntısı var.arada merak edelim veya midemiz bulansın diye etrafında yakın duran başkaları var dediler.varsa var yoksa Yok napayım bn sevdim olmadı falcıların bekletmesi ve mazeretleri yanıma kaldı.halbuki ne gelen var ne giden
Seven mazeretlere sığınmazdı el ele baş başa verip aşılmayacak ne var.
Bnde soğuyorum günden güne spiro bu saatten sonra gelsen bile seni eskisi gibi sevmem

gördüm senin yorumunu da cidden üzülüyor insan kaç ay geçmiş oldu toplamda

neyse allahtan burası var istedikleri kadar silsinler

Nasıl geçmiş ne kadar canım?bnm sevme bekleme sürecim mi yoksa falı bırakma mı
Falı bırakma 15 günü geçmiştir sanırım.spironun gel git hareketleri 4 yıla yakın

Ay gerçek hayatta spiro diye biri çıkıp aşık olurmuşum kızlarrr

Asenata baktıran arkadaslarıma danısmam gereken bisey var asenatın baktıgı faldaki tarihleri baska hangi falcı verdi acaba size? Ya da verdiler mi zaman?

O konuda Asenat'ı tek geçiyorum, kadın asla bakmaz eski fallara etkilenmemek için.

Melek yildizin tarzi bu bence canimmm

Kızlar Aslıhan mevzusu geçmiş daha önce de belirtmiştim de mevzusu olmuşken yazayım yine: bende baya berbattı. Uzun ama boş, laf salatası bi faldı. O zaman iletişimde olduğumuz eski sevgilim için ekime kadar iletişim YoK dedi, sosyal medya hesaplarımızda ekli olduğumuz halde ekli değilsiniz de dedi. Anda fos olma bari dedim ben de:)

Binnaz ablada fal nasıl baktırıyoruz falcı sürekli meşgul hüma bala bi türlü fal baktıramıyorum yardımcı olur musunuz kızlar

ben ilk okuduğumda spiro nereli acaba diye düşünmüştüm de meğer takma adıymış :)
şu yazdıklarının hepsini bana da söylediler:)

ben ilk okuduğumda spiro nereli acaba diye düşünmüştüm de meğer takma adıymış :)
şu yazdıklarının hepsini bana da söylediler:)

spiro ex eniştenizin takma adı.kendi türk canım
Katina'nın izmir'in büyücüleri kitabını okumuştum.katinanın ilk kocasının adı spiroydu aklımda kaldı.dayaklık spiro olarak siz aklınızda tutun

O konuda Asenat'ı tek geçiyorum, kadın asla bakmaz eski fallara etkilenmemek için.

Ben bir pazartesi sabahı şevval erdala kahve falı attım.ilk defa göndermiştim.(fal diyetinden evvel!)
4 saate yakın oldu hala falıma bakılmayınca bende siteye mail attım fala bakılmadan iade aldım
Demekki milenart 'ın demesinden yola çıkarak önceki fallarımız okunuyorsa bende şevval'e daha evvel baktırmadığım için çok düşündü falım hakkında o düşünürken ben iade aldımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…