Binnaz Abla

raset birde canta ya fal gönderdim

esincenin falı çıkıyor mu kızlar

Bana çıkmadı.

Çanta uzakta görünüyor,bakarsa bana da haber verir misin şekerim?Çantaya ben de baktırmak istiyorum.

Crimson u denicem, zira madden battım ve yan gidiyorum.

Son düzenleme:
Bana çıkmadı.

Çanta uzakta görünüyor,bakarsa bana da haber verir misin şekerim?Çantaya ben de baktırmak istiyorum.

Crimson u denicem, zira madden battım ve yan gidiyorum.

allah allah ben fal atarken güniçi aktif yazıyodu o da crimson gibi döndü sandım.olmadı galene atayım.
crimsona atmak istedim ama çok pahalı.dışarda 50 100 verince koymuyor ya da meleğe rezzana 25 verince ama tellwede 10un üstü çok gibi geliyor

Melek hangi sitede arkadaşım .. yardımcı olabilir misin..

Gunaydin kizlar, herkese pozitif ve guzel bir gun dilerim

Melis Durkan i denedim, bana baktigi fal cok cicek bocuktu bence........Marple cigim , sen begenmistin sanirim ama ben i-iiihhh diyorum.

Ben anlamiyorum acikcasi, durumlar b.ka gittikce herkesin baktigi fallar da cicege bocuge sarmaya basladi........tovbe tovbe, ben Melek e tekrar danisayim en iyisi.

Son düzenleme:
ay hala bekliyorum bakmasını 3 fal görünüyor.ben yolladığımda 2 idi.45 dk oldu.inşallah dişe dokunur bişeyler söyler.

Begenirsen yazar misin sekerim, ben de bugun kahve ictim, merak ettim bak simdi.

Bu arada sen fal batagina yeni dustun galiba :2: hazir batmamisken kac kurtar kendini, hepimiz maddi manevi batigiz

Kahvede falalem'deki Rezzan, Nalan ve Mert'i deneyebilirsin. falsepetindeki Defne Babur u de begendim ben. Binnazabla'daki Kesira da bence guzel okuyor bence. Kesira beni kahvede oldum olasi etkilemistir.

Son düzenleme:

Şimdiye kadar tellwe de defalarca fal baktırdım ama sıkıldım artık ve yorumlarımdan bana fal yorumu yapanla olduğunu farkettim.tarotta hep aynı soruyorum ve aynı cevapları almaya başladıkça sinir oldum.biri diyor kasım da öbürü diyor şubatta.5 yıldız vermeyince fal iade eden oldu.yani ben de baya bir battım bu fal işine :)

bakalım bundan sonra sadece kahve baktırmak istiyorum.adam gibi bakan olmazsa gidip cafelerde baktrcam artık ama onda da tutturana denk gelmek sıkıntı.

canım crimsonladye atacaktın kahve de bakıyor ona attın mı?

Mert reikiye baktirmayan kalmadi galiba bi de ben baktirmak istiyorum katina mi tarot mu kahve mi be tavsiye edersiniz kizlar?

reikiye hem tellwede hem yeni sitesinde katina baktırdımda çok kart anlamından gidiyor sanki hep iyi hep iyi söylüyor.bana dedikleri de çıkmadı.kahve diyeyim ben o yüzden

Şaka gibi resmen saat 14 te yolladığım fala bakmadan çıkmış sistemden Mira Alya.Falımı geri çekme şansım var mı? Biliyor musunuz? ben ilk defa bu siteyi kullanıyorum fal için.Çok sinirlendim.

Şaka gibi resmen saat 14 te yolladığım fala bakmadan çıkmış sistemden Mira Alya.Falımı geri çekme şansım var mı? Biliyor musunuz? ben ilk defa bu siteyi kullanıyorum fal için.Çok sinirlendim.
Çok sinirleniyorum böyle tiplere.Bi yüksekten uçmalar,bi bulunmaz hint kumaşı havaları.Fal sepetinden hiç fal çekmedim.

Malesef Kesira'nın bende tek bi dediği bile çıkmadı.Masal gibiydi falı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…