raset birde canta ya fal gönderdim
esincenin falı çıkıyor mu kızlar
Bana çıkmadı.
Çanta uzakta görünüyor,bakarsa bana da haber verir misin şekerim?Çantaya ben de baktırmak istiyorum.
Crimson u denicem, zira madden battım ve yan gidiyorum.
Son zamanlarki fal durumum
Venusamber uyusmadik
Utem cok fena
Reiki uyusamadik olumsuz
Saluya 3kez baktirdim uyusamadik
Kehriban uyusamadik
Hiper olmadi
Altinci boyut cok kotu
Adin cok kotu
Sezeb boztepe aman aman kacin
Ilkay gur I ih olmadi
Saraylihanim mafiş
Macakizi hayir diyorum
Nesibe I ihhh olmadi
Chloe an cok iyi bizimlasin
Melek kahve bizimlasin cok iyi
Klotho hala beklemede
Melek hangi sitede arkadaşım .. yardımcı olabilir misin..
Melek hangi sitede arkadaşım .. yardımcı olabilir misin..
arkadaşlar falsepetinden mira alya ya kahve falı baktırıcam.önerir misiniz nasıl?
Hic denemedim sekerim, gercekten fikrim yok. Sirada 3 fali vardi, iyi mi ki acaba?
ay hala bekliyorum bakmasını 3 fal görünüyor.ben yolladığımda 2 idi.45 dk oldu.inşallah dişe dokunur bişeyler söyler.
Begenirsen yazar misin sekerim, ben de bugun kahve ictim, merak ettim bak simdi.
Bu arada sen fal batagina yeni dustun galiba :2: hazir batmamisken kac kurtar kendini, hepimiz maddi manevi batigiz
Kahvede falalem'deki Rezzan, Nalan ve Mert'i deneyebilirsin. falsepetindeki Defne Babur u de begendim ben. Binnazabla'daki Kesira da bence guzel okuyor bence. Kesira beni kahvede oldum olasi etkilemistir.
Begenirsen yazar misin sekerim, ben de bugun kahve ictim, merak ettim bak simdi.
Bu arada sen fal batagina yeni dustun galiba :2: hazir batmamisken kac kurtar kendini, hepimiz maddi manevi batigiz
Kahvede falalem'deki Rezzan, Nalan ve Mert'i deneyebilirsin. falsepetindeki Defne Babur u de begendim ben. Binnazabla'daki Kesira da bence guzel okuyor bence. Kesira beni kahvede oldum olasi etkilemistir.
Mert reikiye baktirmayan kalmadi galiba bi de ben baktirmak istiyorum katina mi tarot mu kahve mi be tavsiye edersiniz kizlar?
Mert reikiye baktirmayan kalmadi galiba bi de ben baktirmak istiyorum katina mi tarot mu kahve mi be tavsiye edersiniz kizlar?
Çok sinirleniyorum böyle tiplere.Bi yüksekten uçmalar,bi bulunmaz hint kumaşı havaları.Fal sepetinden hiç fal çekmedim.Şaka gibi resmen saat 14 te yolladığım fala bakmadan çıkmış sistemden Mira Alya.Falımı geri çekme şansım var mı? Biliyor musunuz? ben ilk defa bu siteyi kullanıyorum fal için.Çok sinirlendim.
Malesef Kesira'nın bende tek bi dediği bile çıkmadı.Masal gibiydi falı.Begenirsen yazar misin sekerim, ben de bugun kahve ictim, merak ettim bak simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?