Benide yorumlarının rica etsematın katina tarot fallarınızn kartlarınııııııııı yorumluymmm
Belkide oyledir canimm ama bana ocak icin yazdigi seneryo da benim olup bitmem lazimdi sonra farkinda olmdn atmistim bu sefer cok farkli degisik seyler yazio yine aynisini yapmis hersey ask degil isimi yazmis cok guzel olucsk diye asil kotu olan isimolumlu konuştukları da oldu ama bilmiyorum bende her dediği çıktı enteresan bir şekilde
evet sana katılıyorum, birkerebir in yazdıklarını tam anlayabilmek için ben de birkaç kere okudum.. net değil yazdıkları. Hisleri fena değil belki ama havada kalmış gibi sanki bazı önemli noktalar.İki gün beklediğim fal nihayet sonunda geldi birkerebir den abooo diyeceğim bir fal değil nokta atışı hiç yok çok uzun kısa değil ne anı çözebildim falda ne geçmişi sadece şimdiye kadar atmış olduğum olumlu falları ki hepsi olumluydu bunların içinde geysu gizem hatun da vardı hepsini çürüttü o adamı bekleme önüne bak dedi
Sezgi, 3 gün sonra göndermişti banaSelam kızlar sezgi candan kac güne fal bakiyor ve aksamlarimi bakiyo genelde
Kızlar görünen köy kılavuz istemez adam gidiyorsa bu işin içinde bir iş vardır Yok seviyor yok dönecek Yok sorunları var Yok iş hayatı kötü bıdı bıdı yani seven gitmez bu kadar net o yüzden ha tabi aşık olunca işler biraz değişiyor bir umut vs de 2 ay bekledim şimdi o kadar soğudum anlatamam size bitiyor ya önce kafada bitmesi lazım görmek lazım gerçekleri sonra kalpte buz kesiyor zaten benim tek dileğin karma ilahi adalet artık neyse bulsun onu bana da uzak olsun
ben ilk okuduğumda spiro nereli acaba diye düşünmüştüm de meğer takma adıymış :)
şu yazdıklarının hepsini bana da söylediler:)
Banada soylediler ya meslegi skntili alttan al filan dediler isyanlar dayim suan napcaz kizlarrr
Aynen canım geçmiş mi gelecek mi an mi hiç belli deyil fal uzun ama sanki hep aynı şeyleri tekrar etmiş gibi farklı kaliplarlaevet sana katılıyorum, birkerebir in yazdıklarını tam anlayabilmek için ben de birkaç kere okudum.. net değil yazdıkları. Hisleri fena değil belki ama havada kalmış gibi sanki bazı önemli noktalar.
Mavikurdele10 kimin dediği çıktı ?
masalkizi- doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar
Teşekkür ederim kızlarmasalkizi- mutlu yıllar canım. İnşallah yeni yaşın tüm güzellikleri, beklentilerini sana hayırlısıyla getirir.
Kızlar gizemhatun sanırım girmiyor. Atayım dedim ama kadın yok ortalardaTellwe ve Binnaz'da kredim vardı. Dedikleri bana çıkmış ama zaman olarak gecikmiş olan birkerebir ve Geysu'ya tekrar attım ve binnaz'da Aslıhan'a attım..
Sonucu yine yazacağım.
Sezgi, 3 gün sonra göndermişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?