Binnaz Abla

Meditasyon yapmayı deniyorum ama arka arkaya o kadar düşünce beni kovalıyor ki meditasyona yoğunlaşamıyorum

olumlu konuştukları da oldu ama bilmiyorum bende her dediği çıktı enteresan bir şekilde
Belkide oyledir canimm ama bana ocak icin yazdigi seneryo da benim olup bitmem lazimdi sonra farkinda olmdn atmistim bu sefer cok farkli degisik seyler yazio yine aynisini yapmis hersey ask degil isimi yazmis cok guzel olucsk diye asil kotu olan isim

Kart falcisi bence sectigin kartlar boyle dedi haklidir belkide telefonda cektigin kart ne kadar olabilir ki.

İki gün beklediğim fal nihayet sonunda geldi birkerebir den abooo diyeceğim bir fal değil nokta atışı hiç yok çok uzun kısa değil ne anı çözebildim falda ne geçmişi sadece şimdiye kadar atmış olduğum olumlu falları ki hepsi olumluydu bunların içinde geysu gizem hatun da vardı hepsini çürüttü o adamı bekleme önüne bak dedi

evet sana katılıyorum, birkerebir in yazdıklarını tam anlayabilmek için ben de birkaç kere okudum.. net değil yazdıkları. Hisleri fena değil belki ama havada kalmış gibi sanki bazı önemli noktalar.

masalkizi- mutlu yıllar canım. İnşallah yeni yaşın tüm güzellikleri, beklentilerini sana hayırlısıyla getirir.

Kızlar gizemhatun sanırım girmiyor. Atayım dedim ama kadın yok ortalarda Tellwe ve Binnaz'da kredim vardı. Dedikleri bana çıkmış ama zaman olarak gecikmiş olan birkerebir ve Geysu'ya tekrar attım ve binnaz'da Aslıhan'a attım..

Sonucu yine yazacağım.

kızlar selammm. uzun zamandır binnaz ablaya girmiyordum. bugün bi gireyim dedim, bir baktım 200 kredim varmış. Sizce kime baktırayım ? özellikle tarihlerin tutması benim için çok önemli. acil yazar mısınız

Off herkese ayni seyler mi deniliyor ya sorunlari var diye..
sorunu var yazmiyor seni sevmediginden deil ....mi diyorlar herkese genelde ...seven adam sorunu olsada yazar ilgilenir dogru diyon

evet sana katılıyorum, birkerebir in yazdıklarını tam anlayabilmek için ben de birkaç kere okudum.. net değil yazdıkları. Hisleri fena değil belki ama havada kalmış gibi sanki bazı önemli noktalar.
Aynen canım geçmiş mi gelecek mi an mi hiç belli deyil fal uzun ama sanki hep aynı şeyleri tekrar etmiş gibi farklı kaliplarla

masalkizi- doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar
Teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…