Binnaz Abla

eski falın olmayınca ne desem diye düşündü demek ki oh ama iyi olsu bana faldan soğutuyorlar bu konuda yaşamam gerekiyormuş demek ki. Çünkü baktır baktır bişey olduğu yok

eski falın olmayınca ne desem diye düşündü demek ki oh ama iyi olsu bana faldan soğutuyorlar bu konuda yaşamam gerekiyormuş demek ki. Çünkü baktır baktır bişey olduğu yok

Hepimizin böyle bir tecrübeyi yaşaması gerekiyormuş milenart cığım.
Yalnız şunu kesinliğe kavuşturalım.Atıyorum cerene kahve gönderdim sonra bennaya kahve gönderdim.Benna ceren'in yazılarını okuyabilir mi?Yani onun dediklerinden mi yürür?yoksa her falcının veritabanı ayrı mı?

hepsininki ayrı ayrı birbirlerinin falını göremezler ama örnekten yola çıkarsam benna ve ceren birbirleriyle diyolog halindelerse (mesela kuzen kardeş arkadaş v.b.) birbirlerinin hesaplarına girip bakabilirler.
Bu bakma konusunda bir yolun varı tek geçerim hepsi paslaşıyor aile şirketi gibi

ama şöyle bi durum var aynı konu için 1 ay arayla gelen birinin ilk çıkan kartlarına ben de bakardım yani...duruma pararel mi gdıyor diye....ne blıym ilk falda son kart hesse 2. falda abanozsa ?? cok saçma bi fal olurdu

Ha şunu da ekleyeyim ben bi kere baktırdım Şevval'e o an çok sallamamıştım da bahsettiği bir şey tam da düşündüğü gibiymiş hakkını yemeyeyim. Bence kötü falcı değil ancak fala bakmadan önceki soruyu okuması falan büyük falso:)

Kart falını çok bilmem ama öyle 1 ay önceki fala bakılarak değişen durumları bilmek gidişatı görmek için mantıklı olabilir ama benim 4 ay önceki kartlarıma ve soruma bakıldı, eleştirim o yüzden. ve o sorum 4 ay öncede kalmış bir durumdu.

Yok asla boş değil ama 4 ay öncede kalmış bir sorumdan yürümesi ve "kartlarla paralel cevaplamak istedim" diye açıklama yapması saçma geldi. çünkü ben o kartları 4 ay önce seçti üzerine bi dünya şey oldu.

anladım canımtabi ki bir gittiğimiz falcıya bir daha gidince o paragrafların yarısı doğal olarak copy paste oluyor
byv'yi hiç denemediğim için bişey diyemem.

Kesinlikle haklısın, olmuş 4 ay ne kartı ne paralel yorumu:) aksine objektif bakıp etkilenmemek için bakmaması gerekir ama nerdeee

Ben bir ara hergün zeynep aksuya fal baktırıyordum
Kadın başta anı iyi biliyor gibiydi .Fakat klasik telefon falı handikapı olarak sürekli aynı şeyleri söylemeye başladı.Fincana bakmıyor resmen dertleşme için konuşuyor gibiydik (dert ortağına göndermediğim halde)
Birgün bana telefonda sen hayatta hiçbir istediğini kolay,erken bulamayacaksın her işin umduğundan daha geç olacak deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.o kadar moralman yıkıldım ki İnşallah hayatım öyle olmaz ama olsa bile böyle birşey denmez!densiz
Her insanın hayatında bir yerde sıkıntı olur!!!!! Atıyorum o ara parasal iyisinizdir aşk hayatı kötüdür veya kariyer kötüdür aşk iyidir gibi.Ama bu laf beni bayağı sarsmıştı etkilenmiştim işte.Bir daha asla kendisini aramadım

*Zeynep aksu'nun da fallarda dediği hiçbir tarih olmadı.Hatta bir ara binnaz'ı tamamen bırakmadan zeynebi bıraktığımda spiro'dan haber almıştım

her gün fal atarsan tabiki muhabbet tadında geçecek konuşma:) ve aynı seyleri söyleyecek...

her gün fal atarsan tabiki muhabbet tadında geçecek konuşma:) ve aynı seyleri söyleyecek...

Hergün konuşuyordum ama her fincan o kadar farklı ki!bir ablam sıkıntın geçiyor diğer fincan ablam için sıkılmış.öyle mi içim mi sıkılmış vah vah nedense hep sıkıntılı içim
Doğru diyorsun canım ama onlarında çizgilerini bozmamaları gerekirve bana dediği söz de çok kötü birşey alınmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…