Benim durumu baştan beri hiçbir falcı bilememiş . Durum netleşince yazdım. Ama Nazarın hakkını yiyemem. Doğru tespitler yaptı dün bana. Açıkça olmaz nasibin değil dedi
@Elifsude1453 hiç yok düzgün canım hiç
Hayır bu kadar bu erkekler neyin kafasında onu anlamıyorum benyada bizim sevdiklerimiZde bir gariplik var
Bizim erkeklerimiz cok tuhaflasti cidden bi ergenlikte asik oluyorlar sonra tirt bunlarla ancak mantik evliligi yapilir ben ciddiyim
beni de öyle terslediApp Store da basirly yorumlarına baktım.birisi bnm baktırdığım gausu kötülemiş.gaus kahvede soru sorulmaz diye terslemiş.gausu zaten hiç sevmedim ben
Bende de benzeri bir sözü söyledi spiro denen Çomarmasalkizi-
Üzmeyelim kendimiziinşallah biz gibi seven bulamazlar
Feminizmin aşkla çok ilgisi yok aslında yani özellikle bu ülkede her kadın feminist olmalı bence.
beni de öyle tersledibide Destina öyle dedi neymiş kahveye o kadar soru sorulmazmış o kadar soru dedikleri de sadece ayrılıkla ilgili. ikinci bir konu eklesem heralde dövecekler
Kadin yuzu gormesinler insalah boyleleri
biliyon sen benmkini
Turkiyede aşk YOKKKKK
Aynen Gaus yok Deniz'de yok Deniz bende çok çok iyiydi en detaylı fallardan birisiydi ama şimdi yok üzüldüm.Merak ettim basirlyi tekrar indirdim .gaus hiç yok.Ters gausişten mi çıktı?
Dövmek ne demekherşeyi hakkıyla yapsınlar canım
tekrar diyorum kimseyi töhmet altından bırakmak gibi bir niyetim yok ama binnazdaki Fahriye ile gausun Sesleri benziyorduyoksa bana mı öyle geldi kızlar
olabilecek bir sonucu tahmin etmeye calısmaya çalışacağım. şimdi karma bu ya, sen 'sevmiyor' dedikten sonra beklentiyi kestiğin anda 'bi naber napıyorsun diye' gelebilir..çünki enerjiyi kesmiş oluyosun..ki beklerken ona müthiş derecede enerji gönderdin, bu da karma yarattı. neden??? çünkü belki isteyerek belki istemeyerek seni beklentiye soktu. ama belli olmaz başka yerden de karma borcunu ödeyebilir işte. yani sonuc olarak bu borcun ödenecek!! haaa gelir sen istemezsin, veya gelmez ama kötü bişeyini duyarsın veya sana daha iyisi gelir.Sevmiyor
umursamadığın an umursanızsın diyorsun yani:)olabilecek bir sonucu tahmin etmeye calısmaya çalışacağım. şimdi karma bu ya, sen 'sevmiyor' dedikten sonra beklentiyi kestiğin anda 'bi naber napıyorsun diye' gelebilir..çünki enerjiyi kesmiş oluyosun..ki beklerken ona müthiş derecede enerji gönderdin, bu da karma yarattı. neden??? çünkü belki isteyerek belki istemeyerek seni beklentiye soktu. ama belli olmaz başka yerden de karma borcunu ödeyebilir işte. yani sonuc olarak bu borcun ödenecek!! haaa gelir sen istemezsin, veya gelmez ama kötü bişeyini duyarsın veya sana daha iyisi gelir.
olabilecek bir sonucu tahmin etmeye calısmaya çalışacağım. şimdi karma bu ya, sen 'sevmiyor' dedikten sonra beklentiyi kestiğin anda 'bi naber napıyorsun diye' gelebilir..çünki enerjiyi kesmiş oluyosun..ki beklerken ona müthiş derecede enerji gönderdin, bu da karma yarattı. neden??? çünkü belki isteyerek belki istemeyerek seni beklentiye soktu. ama belli olmaz başka yerden de karma borcunu ödeyebilir işte. yani sonuc olarak bu borcun ödenecek!! haaa gelir sen istemezsin, veya gelmez ama kötü bişeyini duyarsın veya sana daha iyisi gelir.
Karma felsefesi ah ahcanım bişey soracağım mesela ben beklerken karşı taraf nasıl enerji olarak algılıyor karmaya giriyor? hiç belli etmeden sevsek veya belli Etsek de karma oluyor mu?düşünce gücü mü yani ben onu düşündüğüm zaman o da beni mi düşünür?Umarım anlatabilmişimdir V vaselin
Spiro sen beni çantada keklik mi zannettin
Karma felsefesi ah ahcanım bişey soracağım mesela ben beklerken karşı taraf nasıl enerji olarak algılıyor karmaya giriyor? hiç belli etmeden sevsek veya belli Etsek de karma oluyor mu?düşünce gücü mü yani ben onu düşündüğüm zaman o da beni mi düşünür?Umarım anlatabilmişimdir V vaselin
Spiro sen beni çantada keklik mi zannettin
"Kadın olmayı hatırlamak" kitabını tavsiye ederim çünkü tam olarak bu sorularının cevabını yazmış adam=)
madeleineto vücut olarak belli etmesen bile alt tarafta manyetik alandan karşı taraf bunu olduğu gibi anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?