Binnaz Abla

Benim durumu baştan beri hiçbir falcı bilememiş . Durum netleşince yazdım. Ama Nazarın hakkını yiyemem. Doğru tespitler yaptı dün bana. Açıkça olmaz nasibin değil dedi

Peki hicmi gorusme buluşma dedikleri o aradaki seyler cikmadi.sahsen ben evlilik dusunmuyorumda onun icin bubadam kaderin deil diyenleri takmiyorim.bana aradaki olaylar ve yakin gelecek ciksin yeter.bazi falcilar kolaya kacip sonununuz yok bla bla diyebiliyor ama aradaki olaylari soylemiyorlar mesela.onu soruyorum ben varmi gelisme.herkese soruyorum iyice dellendim gene.

Bizim erkeklerimiz cok tuhaflasti cidden bi ergenlikte asik oluyorlar sonra tirt bunlarla ancak mantik evliligi yapilir ben ciddiyim

Valla mantık evliliği yapacaksam daha evvel beni hiç üzmeyen Yeni birisine şans veririm
Spiroyu deli dolu zamanlarımda uzun zaman sevdim bekledim gayret ettim.spiro ile .mantık olursa bir kaşık suda boğarım

App Store da basirly yorumlarına baktım.birisi bnm baktırdığım gausu kötülemiş.gaus kahvede soru sorulmaz diye terslemiş.gausu zaten hiç sevmedim ben

App Store da basirly yorumlarına baktım.birisi bnm baktırdığım gausu kötülemiş.gaus kahvede soru sorulmaz diye terslemiş.gausu zaten hiç sevmedim ben
beni de öyle tersledi bide Destina öyle dedi neymiş kahveye o kadar soru sorulmazmış o kadar soru dedikleri de sadece ayrılıkla ilgili. ikinci bir konu eklesem heralde dövecekler

beni de öyle tersledi bide Destina öyle dedi neymiş kahveye o kadar soru sorulmazmış o kadar soru dedikleri de sadece ayrılıkla ilgili. ikinci bir konu eklesem heralde dövecekler

Merak ettim basirlyi tekrar indirdim .gaus hiç yok.Ters gaus işten mi çıktı?
Dövmek ne demek herşeyi hakkıyla yapsınlar canım
tekrar diyorum kimseyi töhmet altından bırakmak gibi bir niyetim yok ama binnazdaki Fahriye ile gausun Sesleri benziyordu yoksa bana mı öyle geldi kızlar

Aynen Gaus yok Deniz'de yok Deniz bende çok çok iyiydi en detaylı fallardan birisiydi ama şimdi yok üzüldüm.

olabilecek bir sonucu tahmin etmeye calısmaya çalışacağım. şimdi karma bu ya, sen 'sevmiyor' dedikten sonra beklentiyi kestiğin anda 'bi naber napıyorsun diye' gelebilir..çünki enerjiyi kesmiş oluyosun..ki beklerken ona müthiş derecede enerji gönderdin, bu da karma yarattı. neden??? çünkü belki isteyerek belki istemeyerek seni beklentiye soktu. ama belli olmaz başka yerden de karma borcunu ödeyebilir işte. yani sonuc olarak bu borcun ödenecek!! haaa gelir sen istemezsin, veya gelmez ama kötü bişeyini duyarsın veya sana daha iyisi gelir.

umursamadığın an umursanızsın diyorsun yani:)

Karma felsefesi ah ah canım bişey soracağım mesela ben beklerken karşı taraf nasıl enerji olarak algılıyor karmaya giriyor? hiç belli etmeden sevsek veya belli Etsek de karma oluyor mu?düşünce gücü mü yani ben onu düşündüğüm zaman o da beni mi düşünür?Umarım anlatabilmişimdir V vaselin
Spiro sen beni çantada keklik mi zannettin

"Kadın olmayı hatırlamak" kitabını tavsiye ederim çünkü tam olarak bu sorularının cevabını yazmış adam=)

şimdi her kim olursa olsun ister erkek ister bayan, bilerek veya bilmeyerek karşı tarafı beklentiye soktuğu zaman karma yaratır.ve bunu muhakkak öder.bu bir... ikincisi de farz edelim böyle bir durum yok ama bu seferde aranızdaki konusmayı çat diye kesen biri var..o zaman da karma oluyor, çünkü karşılıklı hologramınız düzgün kapanmıyor ve yine karma oluştuğu için her kim kesiyorsa geri geliyor. yani havada boşlukta enerji yasası gereği hiçbirşey karşılıksız kalmıyor. çok yaşadım çok gördüm çevremdeki herkes de deneyimledi. bu bir yasa arkadaşlar, enerji yasası..türkçesi ''ilahi adalet''!

Allah ın beterinden korusun ama şu geçtiğimiz 1.5 yıldır iş konusunda da ilişki konusunda da ha oldu ha olacak tarzı her türlü girişim ve beklentide hüsrana uğradım falcılar hep gelecek dedi işin olacak dedi olmadj olmuyor. Bittim tükendim yani hakkaten ümidi kesip yolumu değiştirsem de karmaya mı bıraksam her şeyi bilemiyorum. Artık biz de mutlu olsak ya

madeleineto vücut olarak belli etmesen bile alt tarafta manyetik alandan karşı taraf bunu olduğu gibi anlıyor.

Hoşlanmak enerji işi belli etmek veya etmemek enerji işi
anlayıp geri kaçtığı belli spironun
V vaselin bilgilendirmen için teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…