Binnaz Abla

Beklenti oldu ben karmaya giriyorum mesafeli kopuk sayılır.ama son durumda kapıyı onun yüzüne çok sert vuranda bnim
ödesin valla eden bulsun ve ilahi adalet tecelli etsin V vaselin

Balım baktırdığım falcılar bana bu kişi seni çok seviyor. Seninle uzun süreli ilişki düşünüyor . Seninde ona olan ilginden haberi var. Siz ikinizde duygusal konuda çekingensiniz adım atmıyorsunuz dedi. Bu kişi açıklayacak sana ocak şubat gibi dedi.. Gerçeği ise bana ilgisi varmış evet ama çok değil. Hisleri de eskisi gibi değilmiş. İlişkiye doymuş başlayamazmış. Benimle ilgili uzun süreli ilişki hiç düşünmemiş çünkü benim ona bakmyacağımı düşünmüş. Ve ona karşı olan hislerimden haberi yokmuş. Daha neler neler öğrendim de satırlar yetmez. 2 haftadır konuşmuyoruz Nazarr a atıyım bitiriyim dedim. Zaten Nazarr herşeyi anlatmış. Olmaz dedi Olursa üzülen taraf hep sen olursun dedi o kişi de zaten bana seni kırarım dedi

umursamadığın an umursanızsın diyorsun yani:)
Ay umursamadıktan sonra umursanmanın da yeni ne önemi var. Saçma bence. Bu mantığa göre hiç bi ilişkinin aşk ilişkisi olmaması lazım. Bi taraf kesinlikle umursamıyor o zaman valla ben umursarken umursanmak istiyorum kızlar. Neyleyim ben vazgeçince gelecek adamı

Bende umursarken umursanmak istiyorum LoveMeKyrenia ama spiro gibi nankörleri umursayınca şımarıyorlar koltukları kabarıyor V vaselin ile deminki yazışmamdan yola çıkarsam demek ki umursayınca enerjimiz karşı tarafa geçiyor karma felsefesi
dediğin bir yerden sonra doğru.ben umursamayınca umursasa benim gözümde bitmiş olacak ohoo iş işten geçmiş oluyor spiro efendi

Öff bütün kapılar tek bir cümleye çıkıyor ALLAHLARINDAAN BULSUNLARR ay küb gibi konuştum kazenciğim nolur banlama ya

Koç görünce nasıl gıcıklanıyoommm
Annem Olsa uuuuffffff
Koç erkeği görünce öldüresim geliyor yaa bi tanesi herşeyimi mahvetti üstelik aramızda duygusal bi ilişki de yoktu arkadaştık küstük veee yapmadığını bırakmadı böyle kin böyle öfke ben hayatımda görmedim evlerden ırak yaa allah bi daha koç erkeğiyle karşılaştırmasın

Aldatıyor kesin
Aldatılanlara fovari sorum olcak
Aldatılanlara_----Koç burcumu evet
Ben----Yaa yapmamıştır yaa
İçimdende ilk defa yapmamış dicem
Uyumuşssun Misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…