- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
şimdi her kim olursa olsun ister erkek ister bayan, bilerek veya bilmeyerek karşı tarafı beklentiye soktuğu zaman karma yaratır.ve bunu muhakkak öder.bu bir... ikincisi de farz edelim böyle bir durum yok ama bu seferde aranızdaki konusmayı çat diye kesen biri var..o zaman da karma oluyor, çünkü karşılıklı hologramınız düzgün kapanmıyor ve yine karma oluştuğu için her kim kesiyorsa geri geliyor. yani havada boşlukta enerji yasası gereği hiçbirşey karşılıksız kalmıyor. çok yaşadım çok gördüm çevremdeki herkes de deneyimledi. bu bir yasa arkadaşlar, enerji yasası..türkçesi ''ilahi adalet''!
Zaten her koşulda cepte gördüğü için adım atmıyor gibi yani?madeleineto vücut olarak belli etmesen bile alt tarafta manyetik alandan karşı taraf bunu olduğu gibi anlıyor.
mm tam öyle değil. yani karmanın işlemesini sağlamak için tam vazgeçmek gerek yani gerçekten bırakmak. öyle davranmakla olmuyor.Zaten her koşulda cepte gördüğü için adım atmıyor gibi yani?
Balım baktırdığım falcılar bana bu kişi seni çok seviyor. Seninle uzun süreli ilişki düşünüyor . Seninde ona olan ilginden haberi var. Siz ikinizde duygusal konuda çekingensiniz adım atmıyorsunuz dedi. Bu kişi açıklayacak sana ocak şubat gibi dedi.. Gerçeği ise bana ilgisi varmış evet ama çok değil. Hisleri de eskisi gibi değilmiş. İlişkiye doymuş başlayamazmış. Benimle ilgili uzun süreli ilişki hiç düşünmemiş çünkü benim ona bakmyacağımı düşünmüş. Ve ona karşı olan hislerimden haberi yokmuş. Daha neler neler öğrendim de satırlar yetmez. 2 haftadır konuşmuyoruz Nazarr a atıyım bitiriyim dedim. Zaten Nazarr herşeyi anlatmış. Olmaz dedi Olursa üzülen taraf hep sen olursun dedi o kişi de zaten bana seni kırarım dediPeki hicmi gorusme buluşma dedikleri o aradaki seyler cikmadi.sahsen ben evlilik dusunmuyorumda onun icin bubadam kaderin deil diyenleri takmiyorim.bana aradaki olaylar ve yakin gelecek ciksin yeter.bazi falcilar kolaya kacip sonununuz yok bla bla diyebiliyor ama aradaki olaylari soylemiyorlar mesela.onu soruyorum ben varmi gelisme.herkese soruyorum iyice dellendim gene.
Zaten her koşulda cepte gördüğü için adım atmıyor gibi yani?
Balım baktırdığım falcılar bana bu kişi seni çok seviyor. Seninle uzun süreli ilişki düşünüyor . Seninde ona olan ilginden haberi var. Siz ikinizde duygusal konuda çekingensiniz adım atmıyorsunuz dedi. Bu kişi açıklayacak sana ocak şubat gibi dedi.. Gerçeği ise bana ilgisi varmış evet ama çok değil. Hisleri de eskisi gibi değilmiş. İlişkiye doymuş başlayamazmış. Benimle ilgili uzun süreli ilişki hiç düşünmemiş çünkü benim ona bakmyacağımı düşünmüş. Ve ona karşı olan hislerimden haberi yokmuş. Daha neler neler öğrendim de satırlar yetmez. 2 haftadır konuşmuyoruz Nazarr a atıyım bitiriyim dedim. Zaten Nazarr herşeyi anlatmış. Olmaz dedi Olursa üzülen taraf hep sen olursun dedi o kişi de zaten bana seni kırarım dedi[/QUOTE
İlgisi var ama çok yok??iyi ama Başkasıyla ilişkiye doyduysa senin suçun ne
Niye bakamayacakmışsın Allah Allah yabie sorsaymış mösyö biz boşuna mı hoşlanıyoruz bu erkeklerden
Adam kırılsın paramparça hemdeseni kırarım demiş saygısız adam
Ay umursamadıktan sonra umursanmanın da yeni ne önemi var. Saçma bence. Bu mantığa göre hiç bi ilişkinin aşk ilişkisi olmaması lazım. Bi taraf kesinlikle umursamıyor o zamanumursamadığın an umursanızsın diyorsun yani:)
Ay umursamadıktan sonra umursanmanın da yeni ne önemi var. Saçma bence. Bu mantığa göre hiç bi ilişkinin aşk ilişkisi olmaması lazım. Bi taraf kesinlikle umursamıyor o zamanvalla ben umursarken umursanmak istiyorum kızlar. Neyleyim ben vazgeçince gelecek adamı
Öff bütün kapılar tek bir cümleye çıkıyor ALLAHLARINDAAN BULSUNLARR ay küb gibi konuştum kazenciğim nolur banlama yaBende umursarken umursanmak istiyorumLoveMeKyrenia ama spiro gibi nankörleri umursayınca şımarıyorlar koltukları kabarıyor V vaselin ile deminki yazışmamdan yola çıkarsam demek ki umursayınca enerjimiz karşı tarafa geçiyor karma felsefesi
dediğin bir yerden sonra doğru.ben umursamayınca umursasa benim gözümde bitmiş olacakohoo iş işten geçmiş oluyor spiro efendi
Hahahah gel kız kapıyı çalmana gerek yok zaten açıkBurda takılabilirmiyim???
Küb nerde bu arada, sonsuza kadar banlandı mı yoksa?Öff bütün kapılar tek bir cümleye çıkıyor ALLAHLARINDAAN BULSUNLARR ay küb gibi konuştum kazenciğim nolur banlama ya
Koç erkeği görünce öldüresim geliyor yaa bi tanesi herşeyimi mahvetti üstelik aramızda duygusal bi ilişki de yoktu arkadaştık küstük veee yapmadığını bırakmadı böyle kin böyle öfke ben hayatımda görmedim evlerden ırak yaa allah bi daha koç erkeğiyle karşılaştırmasınKoç görünce nasıl gıcıklanıyoommm
Annem Olsa uuuuffffff
Kızlar biri gider biri geliiir
Hangi ülkeye gitsekpitoşum
İtalya ya da Fransız erkeği ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?